Перник - 15

• 23 167
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Светлак последният път когато си взех за вкъщи храна от белисима в картофките ми имаше пържени хлебарки,а хляба беше хванах мухал.Една приятелка след това беше вземала спагети и се оказаха развалени.
И вкъщи беше същата лудница,но сутринта приведох всичко в ред.

# 151

Гласувах за "Белисима"(никога не съм ходила там)  или "Яху". А защо сменихте часа? Нямаше ли най-много гласове за 16-17?  newsm78 Не че е проблем, просто питам  Peace

А в грешка си за часа  Peace
Аз гласувах за Яху,но ми е почти все тая,важното е да се съберем колкото се може повече хора!
След, като изберем мястото,ще пусна анкета и за датата  Peace

# 152
  • Перник
Светлак последният път когато си взех за вкъщи храна от белисима в картофките ми имаше пържени хлебарки,а хляба беше хванах мухал.Една приятелка след това беше вземала спагети и се оказаха развалени.
И вкъщи беше същата лудница,но сутринта приведох всичко в ред.

Sick Вече не съжалявам, че не съм ходила там. Аз по принцип от пицариите най-харесвам "Сан Марко", но за дечица "Яху" ми се струва по-подходяща.

# 153
еи майчета и моето гайле започва скоро вече много ме тресе бъзето smile3518

# 154
Не се притеснявай,всичко ще мине по мед и масло.
Горе главата,я виж колко много сме минали,ти какво направи с Лазов?
Уговорихте ли се нещо?

# 155
еи майчета и моето гайле започва скоро вече много ме тресе бъзето smile3518
Не се притесняваи.Много мина малко остана.Аз моита бременност тежко я искарах та като родих се едно и аз се родих  Laughing
Момичета я кажете някакви трикове за боядисване на яйца??????
Аз гласувах за квартала ама и поцентъра ще доида де. Peace
Калинчо маи добре си е изкарал на Именния ден Grinning

# 156
  • Перник
Лиске, аз не прилагам кой знае какви трикове, но яйцата стават красиви  Simple Smile Боядисвам си едноцветни, най-много червени разбира се, кристални правя, също и шарени, с течна боя - в капсули май се води. Миналата година правих с бандероли с детски картинки - получиха се много готини. Преди години правех и с листенца разни, както ирисувани със свещ, но сега нямам нерви, време и вдъхновение за рисуване  Embarassed

Аничка, не се шашкай - всичко ще мине идеално. Колкото по-спокойна си, толкова по-добре. А и ние ще ти стискаме палци  Mr. Green

# 157
Здравейте!
Напоследък хич не ми остава време да се включвам, но пък редовно ви чета.
Да споделя моя начин на боядисване, научила съм го от баба (лека й пръст) и стават много красиви.
Приготвяте си памук и го накъсвате на парчета горе-долу колкото дланта ви (или малко по-големи, зависи от яйцата). После взимате от боите с лъжица подред от всички цветове и ги накапвате върху памука (да стане шаренко). Накрая увивате яйцето с памука плътно, той прилепва, нали е мокър. След 5 минутки вече можете да развиете и да се порадвате на резултата. Пък ако си сватире яйзата с кристали става още по-хубаво! Единственото неприятно при тази прцедура е че доста цапа, затова предварително препоръчвам да се снабдите с ръкавици  Mr. Green

Предлагам после да си организираме едно изложение на яйца  Peace Ако може без козунаци, че там съм вързана...

# 158
  • Перник
Здравейте!
Напоследък хич не ми остава време да се включвам, но пък редовно ви чета.
Да споделя моя начин на боядисване, научила съм го от баба (лека й пръст) и стават много красиви.
Приготвяте си памук и го накъсвате на парчета горе-долу колкото дланта ви (или малко по-големи, зависи от яйцата). После взимате от боите с лъжица подред от всички цветове и ги накапвате върху памука (да стане шаренко). Накрая увивате яйцето с памука плътно, той прилепва, нали е мокър. След 5 минутки вече можете да развиете и да се порадвате на резултата. Пък ако си сватире яйзата с кристали става още по-хубаво! Единственото неприятно при тази прцедура е че доста цапа, затова предварително препоръчвам да се снабдите с ръкавици  Mr. Green

Предлагам после да си организираме едно изложение на яйца  Peace Ако може без козунаци, че там съм вързана...

Този начин и аз го прилагам. Но не ги държа по 5 мин. - и по-бързо стават  Peace А за цапането - мен ме кефи да си нашаря ръцете  Crazy пък и напоследък боите лесно се отмиват, не е като едно време.

# 159
Ir  да ти кажа нищо щтяла съм да устискам докато го няма от 25до 02 ако не ми каза някой Христов.в петък пак ще ходя при Лазов ще ми прави първи преглед и ще каже.ама само се моля всичко да е добре че  smile3511

# 160
Мамчета здравейте.
Ане дано всичко е наред и си родиш при Лазов.
Момичета и мен мн ме вълнува въпроса с боядисването на яйцата.Пробвала съм със свещ,но нещо не ми се получава,а иначе с памука и кристалите стават разкошни яйца.
Другите мами включете се и вие с предложения.

# 161
Привет мацки   bouquet
не съм писала отдавна, ама време не остава.
Ани, не се притеснявай!Всичко ще е ок. Дори и при Христов да се наложи да раждаш, той също е много готин и е добър специалист  Peace
За яйцата - аз тази година за жалост ще пропусна процедурата, то само това ми остава да се увъртя до ушите с боя с двумесечно бебе  Laughing Иначе много обичам да боядисвам. Аз освен с памук и свещичка, обичам много да ги правя и на ивички-с малка чашка, наливам от едната боя поставям яйцето вътре до някъде, после изсипвам боята, пълня чашката с друга боя и обръщам яйцето. Понякога остава бяла линийка посредата(ако е малка чашката) и става трицветно яйцето. Така понякога го пускам в жълтото, в средата става жълто а другите два цвята малко избледняват, ама стават готини.
А, и друго правя - тези шарените с памука, после като изсъхнат ги минавам с молив по контурите. Стават като изрисувани. Много е яко, играчка е малко, ама е готино.

# 162
  • Перник
Цвети, че какво ти пречи бебето да боядисваш яйца? Аз докато Калоян беше толкова малък успявах да свърша мноого повече работа, отколкото като попорастна и почна да спи по-малко  Peace
Много интересни идеи си предложила, ако не ги забравя до събота, ще ги пробвам непременно  Simple Smile

# 163
Яйцата стават хубави и леко поръсени с брокат и залепени с паетки,абе фантазия и желание да имаш всичко се постига.
Аз съм чувала,че ако ги увиеш в чорапогащник и пристегнеш добре чорапогащника,поле ги потопиш в някоя по цветна боя,пак ставали красиви.

# 164
Ще пробвам идеята на cvetka-koketka за малката чашка.А това с памука не ми много много допада.Ще направя ис кристали-дано да се получи нещо че по миналата година маи нищо не стана.
А миналата и аз не съм боядисвала.Да ви кажа сега имам повече време отколкото като беше бебе.Тогава все бях изморена и гледах да свърша наи важното.
ani4ka_6  етърва ми и 2 деца при Христов си ги ражда.Първия път така и се падна ,а 2 с уговорка защото беше останала много доволна.Но дано си устискаш за Лазов.Стискаме палци.
Аиде дано по бързо се оправя времето и да се видим на срещичката.

Общи условия

Активация на акаунт