Перник - 15

• 23 167
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Момичета кажете къде да се оплача от ВиК Tired Трети ден вече нямаме вода и все казват "след няколко часа" #Cussing out Обаждах им се 100 пъти да ги псувам ама ми затварят телефона Mr. Green Писах жалба до комисията по защита на потребителите ама знам ли дали ще обърнат внимание Confused Това е някакъв геноцид срещу нашия квартал #Cussing out

# 136
Ами,мисля,че това е най-правилното място,към което си подала жалбата!
Егати и времето,излязохме,беше топло,а после един вятър едно чудо и се прибрахме та Кальо да си спи вкъщи!

# 137
Гласувах за място на срещата Peace Знаем и часа, а датата newsm78
Пуснаха ни малко водица, не тече нормално, ама все пак има Tired

# 138
  • от Луната
И аз гласувах Peace

# 139
Гласувах. Peace

# 140
# 141
Добро утро,влизам,за да ви почерпя по случай първият имен ден на Калин.Да ни е живо и здраво момчето.Заповядайте

# 142
Моят син носи името на това прекрасно дърво,което е изключително красиво,поради червеният си цвят.

Честито на всички,който днес ще празнуват!!!

# 143
  • от Луната
Ир, да ти е живо здраво момчето и да стане красиз като дървото, чието име носи Hug  bouquet

# 144
Ир, да ти е живо здраво момчето и да стане красиз като дървото, чието име носи Hug  bouquet

# 145
Да е жив и здрав Калин!  bouquet

# 146
Да е жив и здрав Калин и много да слушка Simple Smile
Честито и на всички останали именници   bouquet

# 147
Благодаря за пожеланията на всички ви.
Ето малко снимки от вчера,блузата непрекъснато му е мокра,поради факта,че пиеше водичка почти без да спира,това му беше най-голямото забавление.

# 148
Здравейте и от нас.Ние в петък отидохме на село и се разбихме от разходки на чист въздух.
Сега ни мъчат венците и само плачеме.Постоянно си хапе пръстите.
Ири честит имен ден със закъснение на Калинчо.Да ви е жив и здрав.
Момичета относто мястото на срещата аз няма как да сляза с Али на центара и ще се надявам да е в квъртала.Гласувах за пицария Бар Джак,понеже за Белисима нямам никак добро мнение относно кухнята.

# 149
  • Перник
Честит имен ден на Калин на патерица! Жив и здрав да е!

Гласувах за "Белисима"(никога не съм ходила там)  или "Яху". А защо сменихте часа? Нямаше ли най-много гласове за 16-17?  newsm78 Не че е проблем, просто питам  Peace

И ние се разбихме от разходки през уикенда. Вкъщи е хаос, но пък ни беше готино  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт