Перник - 15

• 22 625
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
viktoalia transparanta, мерси за информацията  bouquet
Като гледам, че вече никой не гласува значи сме избрали час, сега остава и дата да изберем Peace

# 121
  • Перник
Боби, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така усмихната!   bouquet

Момичета, що така за моторите бе? Аз много си падам  Crazy При 150 км./ч. тръпката е страхотна. Е, аз само се возя де. Нищо чудно на стари години да успея и да се начуа да карам, че и да си купя нещо такова

Мечтиии  Simple Smile

Като гледам, че вече никой не гласува значи сме избрали час, сега остава и дата да изберем Peace
Хайде давайте предложения.

# 122
И да се похваля,че от вчера тръгнах на солариум.Това ми е огромна страст,този който посещавам е с аромотерапия,морски бриз,музика и изключителни обдухватели за лица и рамене.После се чувствам,като преродена.Признавам си,че много ми липсваше този релакс.

# 123
Добро утро и от нас.
Ири каде ходиш на солариум?И на мен страшно мн ми се ходи,но с бебка нямам време.
Ще излизатели днес?

# 124
 mig12 ти кърмиш ли?

# 125
Ирка, аз не кърмя Mr. Green, кажи на мен за тези чудеса. Така ми се ходи на нещо такова. А като си помисля само за масаж и се разтичам като сладолед на слънце. Ще ми се да се поглезя с нещо, хем за тялото, хем за душата.
Мечтииииии

# 126
  • Перник
Ирка, аз не кърмя Mr. Green, кажи на мен за тези чудеса. Така ми се ходи на нещо такова. А като си помисля само за масаж и се разтичам като сладолед на слънце. Ще ми се да се поглезя с нещо, хем за тялото, хем за душата.
Мечтииииии

Ееех, как искам и аз. Ама време не ми остава за къде по-елементарни неща, да не говорим за екстри като солариум и масаж.  Tired

# 127
Абсолютно Confused Аз не знам моя мъж как още ме търпи - вечер се прибирам към 19:30 /осем без нещо, все изморена,нямам време нито да готвя, нито да чистя, ни да мия съдове, абе направо нищо не пипвам, къщата е като ...Кербала; поговориме си малко докато вечеряме и се хоризонтирам заедно с детето към девет и половина. Просто нямам сили за нищо. Нито желание, което е по- лошо.
А  Великден идва ooooh!- прозорци, пердета....не ми се мисли.

# 128
Ами на солариум ходя в квартала срещу бензиностанция Шел в новата постройка до СБА-то!
Сега съм си взела карта от 100 минутки,но после ще си взема най-голямата,че това ми е страст огромна и да си призная,нямах търпение да отбия Калин,че и аз да по разпусна малко. Embarassed
Е,то така се стекоха обстоятелствата,но 9-месеца кърмачески период не са никак малко и да ви каже въобще не се чувствам виновна,че го отбих.Важното е,че хванах най-подходящия момент и той въобще не усети липсата на цаца  Mr. Green

# 129
Здравейте,
има ли някои информация какво училище е 5-то СОУ на Пашов намира се до реката заедно е със ПГ по Икономика.
Имам намерения там да запиша дъщеря си 1 клас т.к. сме от Калкас и това е най-близкото до нас училище.

# 130
Ири сетих се за кой солариум говориш.
Вече не кърмя и мога да отида,но пък време не ми остава.
Иначе колко е картата от 100мин?

# 131
Здравейте,
има ли някои информация какво училище е 5-то СОУ на Пашов намира се до реката заедно е със ПГ по Икономика.
Имам намерения там да запиша дъщеря си 1 клас т.к. сме от Калкас и това е най-близкото до нас училище.
Здрасти, имам една позната, която е учителка по музика там( ако не се е махнала де, че отдавна ме сме се виждали). Племенницата ми пък завърши там миналата година. Доволна беше от учители и т.н. Но как е при малките - нямам идея. Ако искаш ще я питам какво знае и тези дни ще ти кажа.
Ирка, сещам се кой е солариума. Я кажи как са цените.

# 132
Бобя
Цитат
Здрасти, имам една позната, която е учителка по музика там
Благодаря ти за бързия отговор Peace

# 133
Ами картата от 100 минути -45лв
150мин-75лв
80мин-35-40лв(не съм сигурна)
За другите карти незная цените
Аз си ходя одавна при тези собственици на солариуми(имат два) и съм много доволна,винаги е чисто,поддържано и с нови силни лампи,сменят ги,както си трябва,а не чакат да издъхнат и тогава да ги подменят.
Пробвайте няма да съжелявате.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 08:51 от ir85

# 134
  • Перник
Абсолютно Confused Аз не знам моя мъж как още ме търпи - вечер се прибирам към 19:30 /осем без нещо, все изморена,нямам време нито да готвя, нито да чистя, ни да мия съдове, абе направо нищо не пипвам, къщата е като ...Кербала; поговориме си малко докато вечеряме и се хоризонтирам заедно с детето към девет и половина. Просто нямам сили за нищо. Нито желание, което е по- лошо.
А  Великден идва ooooh!- прозорци, пердета....не ми се мисли.

Аз понеже се дразня като ми е разхвърляно и мръсно, си лягам в 1-2 часа. Ставам в 6:10. Познай колко добре се чувствам.  Tired
Великденско чистене у нас няма да има - най-вероятно ще се случи в началото на лятото, щото ми отказаха отпуска преди Великден  Sad
И накрая да си похваля мъжа - понякога мие съдовете и простира дрехите, по-точно мята го върху въжето кое как дойде  Mr. Green но това не е толкова важно, нали изсъхват  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт