Перник - 15

• 22 623
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Перник
Билка, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава и през тази година да осъществиш мечтата си!   bouquet

# 106
  • Перник
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!
Днес пък някой гявол сме се женили,егати!   Wink

# 107
Билка честит рожден ден.Да си жива и здрава.
Мамчета ще излизате ли днес?Струвами се че времето пак е чудесно.
Аз мисля към 10:30-11 най-късно да изляза.

# 108
Билка,честити празници!!!Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

# 109
Билка , честит празник !

От сърце ти пожелавам да си най-обичана съпруга ! Нека всичките ти мечти се сбъднат в най-скоро време!

# 110
Момичета, да почерпя, че днес имам рожден ден  party023
Скромно, ама от сърце Grinning
Ир,
сложи моля те нещо по- така за хапване и пийване от мое име, ти ги можеш тез неща, а аз съм пълен лаик.

Билка, и от мен пак честит празник - само така празници да има и човек да се радва. Бъдете здрави и се обичайте.

# 111
  • Перник
Бобя,пу първа да ти честитя рождения ден!   Laughing

# 112
Честит Рожден ден, Бобя ! От сърце ти пожалавам да си много здрава  и още по-усмихната!

# 113
                  Честит Рожден Ден Бобя!
Здраве,щастие,късмет и сбъдване на всички мечти ти желя от сърце!

# 114
Заповядайте да се почерпите от името на Бобя!

Честит рожден ден,да си жива и здрава и много щастлива!

# 115
Благодаря ви момичета Hug много сте мили Heart Eyes
Ирка, супер почерпка, браво на теб. Благодаря ти от сърце.
Днес е хубав ден- слънце грее, птички пеят, земята цъфти и връзва. Доволна съм много Grinning

# 116
Бобя, да си жива, здрава и обичана!

# 117
Честит Рожден Ден Бобя! Желая ти да си здрава, обичана и скоро да ни зарадваш с един малък разбойник  bouquet

Ice Queen, сори, че съм сбъркала моториста с футболист, ама туй дето е само на две колела, пък се движи със 150км/ч за мен е супер опасно нещо  Embarassed бърррр #Crazy
Оооо, то и за мен е опасно, затова казвам, че само през трупа ми ще стане моторист и се моля да не се запали по туй нещо, че като гледам е голяма краста Tired А то да бяха 150км/ч щях да съм много спокойна, ама нещата вървят вече към 250 и нагоре и всеки път като излезе с тоя мотор се страхувам докато се не върне Praynig Иначе и мен ме е страх от туй нещо и не се качвам Naughty

# 118
Бобя, честит рожден ден! Много усмивки и весел празник. А почерпката е ммммм  #Crazy Crazy
Билка, много да се обичате и да се подкрепяте дъъъълги години!
Ice Queen, дръпвай по една молитва всеки път  Praynig и дано господ го пази!  Peace

# 119
  • от Луната
Бобя, да си жива, здрава и обичана!

Ice Queen , няма никакъв проблем за припознаване на детето. Ние също нямаме брак, но Християн отиде (забравих как точно се казваше Еграон newsm78) Embarassed и си записа детето с двете лични карти и на другия ден взе акта за раждане, че без него май не изписват newsm78

Общи условия

Активация на акаунт