Перник - 15

• 22 592
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Я, аз си мислех, че само аз съм "възрастна" - на 30 съм  Mr. Green
Гласувах за среща в 16-17 часа, остава сега и дати да измислим и за тях да гласуваме. Успешна седмица на всички!

# 91
Добро утро мамчета!
Аз на срещичка няма да имам възможност да дойда,но с голямо удоволствие ще изпия сутришното си кафе във вашата компания.
Хубав ден и лека седмица на всички!

# 92
Аз пък съм от долната граница - на 23 съм Mr. Green
И аз и аз  nuts на 20 юни ще навърша 24.

# 93
А аз на 7.08 Mr. Green

# 94
А аз на 7.08 Mr. Green
Нобори сме  Party 85 сме,най-добри сме  Joy  Embarassed  Whistling

# 95
  • Перник
Аз пък ДНЕС имам рожден ден,ставам на 31.Ама не знам как да пускам тези красиви снимки дето вие пускате,че да почерпя.Ако някой може да ми обясни...

Heart Eyes

# 96
Билка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН момиче  bouquet Пожелавам ти, от все сърце и душа, да ти се случи най- хубавото - ти знаеш кое. Бъди здрава и обичана.
Весел, усмихнат и хубав да е денят ти.

# 97
Честит Рожден ден Билка! Да си жива и здрава и да те целуне Господ!

# 98
Честит Рожден Ден Билка!Желая ти много здраве,късмет и мноооого усмивки!
           newsm59 newsm59 newsm59

# 99

Честит Рожден Ден, Билка! Бъди много щастлива, здрава и винаги обичана!

# 100
 БИЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 101
  • от Луната
Билка, Честит Рожден ден! Пожелавам ти много скоро да се сбъдне твоята мечта Hug

# 102
Билка, Честит Рожден ден! Пожелавам ти много скоро да се сбъдне твоята мечта Hug

# 103
Честит Рожден Ден на Билка  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, я да ви питам нещо newsm78 Тея дето раждахте в пернишката болница, всички ли имахте брак с бащата при раждането на детето newsm78 Интересува ме, защото ние нямаме брак и няма и да имаме та да знам каква е процедурата в тая болница за припознаването на детето newsm78 Чета, че в някои болници си има длъжностно лице, което се занимава с тези неща, но незнам как стоят нещата в нашата болница Peace Ако има някой инфо моля да сподели Praynig Не че съм решила точно за тази болница, но да си знам все пак Peace

# 104
Здравейте!
Първо да кажа, че от мен по-голяма кака няма в тази тема. Скоро ще навърша 37  Mr. Green , ама и щерката ми е най-голяма от всички дечица.  Laughing Наистина е важно на колко се чувстваш, стига да не е прекалено голям стреса като погледнеш в огледалото. Понякога не вярвам, че тая лелка дето ме гледа от там съм аз  hahaha Ама да знаете, че всяка възраст си има своите прелести!
Билка, жива и здрава да си и много щастлива!
Светле, мерси за инфото за ААУ.
Ice Queen, сори, че съм сбъркала моториста с футболист, ама туй дето е само на две колела, пък се движи със 150км/ч за мен е супер опасно нещо  Embarassed бърррр #Crazy
За срещичка се гласите, ама аз едва ли ще смогна...  Confused
Моя Калоян е в 4-то ОДЗ от септември. Трудно ни беше и на двамата, но свикнахме. За сега нещата са добре.

Общи условия

Активация на акаунт