Перник - 15

• 22 588
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
аз вчера водих моя мъник на ортопед профилактично - д-р Драмов от Горна Баня - в бекярските блокчета на шахтьор. много съм доволна - мил, любезен, бебо го хареса, а и май работи със здравна каса макар че аз си платих, защото ми писна педито да ни отлага направлението.

# 76
Хайде ние излизаме,ако някой някъде ни засече да свирка  Whistling

# 77
  • от Луната
Шуши, честито бебче  bouquet, къде живееш?Рано ти е още за ясла. В центъра аз знам за 2-МИньорче и при болницата. Аз подадох молба в Миньорче-януари за декември, че детето трябвало да е на 2 годинки Tired... Мамите от центъра не излизат ли вече???? newsm78

# 78
Мамите от центъра не излизат ли вече???? newsm78
Казваите къде излизате и като идваме по центъра ще идваме да се виждаме.
Само по парка ли сте и viktoalia transparanta  ти при банята ли си?

# 79
Бебка се казва Мария и се роди на 26.02.09 3830гр., 52см. Раждах секцио по мед. причини във Вита, че там ми е генеколожката, която и ми следи бременността. Утре ще правим погача на малката и ще ви кача след това снимки. От малко повече от година живея до 6тото училище. Засега нямам компания за разходки, тъй като нямам приятелки с бебета (всъщност имам една, но тя не излиза много). Сигурно с Цветка ще се организираме да се видим. Останалите от компанията са без деца все още. Сред вас май съм най-старата. Скоро ще стана на 31...
Viktoalia transparanta, ти направо ме отчая с инфото за яслите. Как така на 2 години? Аз като почна работа кой ще я гледа?!? В СФ от годинка ги вземат. Ега си тъпото.. Ще отида да проуча на място май.

# 80
Мамите от центъра не излизат ли вече???? newsm78
Казваите къде излизате и като идваме по центъра ще идваме да се виждаме.
Само по парка ли сте и viktoalia transparanta  ти при банята ли си?
Ако не е нахално, бих искала и аз да се присъединя към вас, нищо че все още детето си го нося с мене Mr. Green Embarassed

# 81
  • от Луната
Лиске, да много близо до банята живея. Точно зад печатницата. Излизам или на банята, или в парка-при детската градина(чешмата) и Байкал. КОйто иска да заповяда Hug

Шуши, ти по-рано ли искаш да се върнеш на работа  newsm78. НО наистина е най-добре на място. Аз сега стискам палци моята да я вземат от декември fingerscrossed. ТИ живееш много близо до нас

Ice Queen , заповядай изобщо няма да ни пречиш. Тъкмо ще видиш какво те чака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 82
Може да си спретнем една срещичка в близките дни там, само кажете по кое време излизате Whistling

# 83
Сред вас май съм най-старата. Скоро ще стана на 31...

А аз на 32 ... Embarassed Wink
Може да си спретнем една срещичка в близките дни там, само кажете по кое време излизате Whistling
Организираите я и ние ще доидем ако не спим.

# 84
  • от Луната
И аз не съм от най-младите newsm47
Излизаме към 10-10.30

# 85
И аз не съм от най-младите newsm47
Излизаме към 10-10.30
Аз отпадам, тогава сънувам втори сън Mr. Green Напоследък заспивам къв 1-2 нощес и ставам в 11-12 на другия ден Crazy

# 86
Ice Queen , поспинкай си сега, че после сънят е в ограничени количества. Simple Smile 

Аз също се присъединявам 'възрастово' към вашата групичка на 30-те! /31 г.-на 15-ти април./ newsm10
Досега и аз си мислих, че съм единствена по-голяма, ама се посъбрахме. wavey

# 87
Ей, момичета, не така с възрастовите ограничения ! Аз съм ви кака май на всичките,  smile3533 - на 35 години съм. Нямам бебе, синът ми е на 9 години, но много искам още едно детенце. И все се каня да се запозная с вас, но нещо не се получава. Когато организирахте срещата в партицентъра ме беше много яд, защото живея в същия блок - № 31, но бях много болна и не биваше да се мотая покрай малчовците, но сега ви дебна и съм решила, че е крайно време да се видя с вас. Някои познавам де, но не съм сигурна че те се досещат коя съм  Laughing още повече съм и отпуск в момента и може да обиколя градинките и да ви видя  Heart Eyes
Поздрави на всички ви.

# 88
Аз пък съм от долната граница - на 23 съм Mr. Green

# 89
  • от Луната
Всъщност според мен е по-важно на колко се чувстваш  Mr. Green
Ice Queen, може и да се включиш, защото от утре почвам да излизам и в 17, да взимам каката от градина. но само ако ти се идва до банята, че с двете не ми се ходи много по-центъра Confused

Общи условия

Активация на акаунт