Перник - 15

• 22 585
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Катя, 4-та градина е до 13-то училище, ама не знам Мошино ли се води, Изток ли Confused Като пътуваш в посока от Изток към центъра на Перник е зад спирката преди Мошино. Обясних го много зле, но не знам какъв друг ориентир да дам Embarassed
Мошино се води.
И аз там съм била на детска  Grinning
Тази е много добра  Peace

# 61
  • Перник
Да, Мошино е. Аз не знаех, че се води 4-та градина. Чувала съм много добри отзиви и мисля живот и здраве там да даваме Калоян, тъкмо майка ми и баща ми ще могат да го вземат ако се наложи - живеят в 1-ви блок.

# 62
И аз не знаех,че се води 4-та,но вече зная  Peace
Аз също като Лиса съм била там на градина и съм с много готини спомени от нея  Peace
Хайде да си пийнете от моето кафе с мляко

ЕДНО ГОЛЯМО ПОХВАЛ  Embarassed

ПЪРВИ ОПИТИ ЗА ХОДЕНЕ САМ!

# 63
Добро утро.
Ири мерси за кафенцето.
Малкият е мн сладък как ходи.
Искам да питам мамите който взимат от детската кухня при кметството как стоя нещата.
Аз вчера ходих,но жената беше толкова необщителна,че дори ми се развика.

# 64
Добро утро.
Ири мерси за кафенцето.
Малкият е мн сладък как ходи.
Искам да питам мамите който взимат от детската кухня при кметството как стоя нещата.
Аз вчера ходих,но жената беше толкова необщителна,че дори ми се развика.

Ама на теб няма ли да ти е по удобно от мошоно да си я взимаш??
Иначе си носиш 3 бурканчета(аз такива от 330 гр.давах дето са от мариновани гъби)в надписана торбичка.Плащаш си маи 2 лв е или 2 20 за по малките деца маи беше и на другия ден си я взимаш и даваш пак така празни бурканчета в надписана торбичка(пишеш имената на детето и възраста).На кметството са към 11 55 часа.На мошино към 11 20 11 30.
Ама Калио е мани мани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesще ме убие.

# 65
  • Перник
Леле Ир, страхотен е! Скоро няма да можеш да го стигнеш  Heart Eyes

# 66
mig12 знаешли,че с теб май се засичахме по БЛ.Гебрев.
Вие кога излизате?

# 67
Момичета и мене ме вълнува детската градина в 'Мошино'. Мисля, че от септември...или когато започват децата след лятото, ще се наложи и моят бебко да е там, ако успеем да се намърдаме. Wink
В сайта им пише, че местата за 2008/2009 са запълнени.
Ама все пак си мисля да звънна тези дни направо и да питам.
Ако на някоя мама от форума детенцето ходи там в момента на градина/ясла, нека да сподели впечатления!  bouquet

# 68
Лиса каде в мошино?
На мен в кметството ми казаха 1.80,но правели само зеленчукови пюрета и кисели.
Ири кога сме се засякли за да ти кажа дали съм била аз?
Ама ти защо не ме заговори,че аз каква съм блейка толко съм те видяла.

# 69
Лиса каде в мошино?
На мен в кметството ми казаха 1.80,но правели само зеленчукови пюрета и кисели.
Ири кога сме се засякли за да ти кажа дали съм била аз?
Ама ти защо не ме заговори,че аз каква съм блейка толко съм те видяла.

Отстрани на 13 училище,не където са главните порти а по надоу има нещо като пряка,маи преди там имаше едно кафе''при стоичо'' маи му викаха.Срещу 4 блок фактически се пада.КЪм 18 30 -19 часа ще сме при ИР 85 така че ако искаш ела,тъкмо ако не си ме разбрала пак ще ти обясня   Laughing (блока на кониката зад ДСК)Ако искаш на ЛС ще си разменим GSM.Може и до градинката на Хранс Комерса да отидем че там има доста дечица,а и доста от маиките познавам ,нали съм си Мошинка  Wink.
Иначе отстрани на вашия блок също стоя имам приятелка от 68 бл ама е женена в 70 та тя там стои.
А за кухнята за наи малките освен пщре и кисел маи и не трябва друго или?
А миналата седмица маи и с теб се засекохме ама аз бях с приятелка и се бяхме заговорили а ти беше с мъжа ти.

# 70
Ами миналата седмица беше,носеше очила.

# 71
Ами миналата седмица беше,носеше очила.
Peace Peace Peace
Тя е ,тя е. Grinning Wink

# 72
Ир 85 защо не пуснеш анкета за часа на срещата и да вземем да определим дата че нали идват празници.
А за после и с една приятелка се разбрах с госпожица колкото Галя да доиде.

# 73
Привет на всички!
Не съм писала от началните месеци на бременността... но признавам, че като имам възможност хвърлям по едно око. Вече съм с бебе и аз, и мога да се включа към срещите ви в центъра ( нямам кола, за да дойда до квартала). Гледам ясли обсъждате... И аз ще проучвам този въпрос, че дори не зная в центъра къде има, има ли места и колко по-рано човек трябва да се запише. Моля, ако някой има инфо да сподели. Иначе, за тази в Мошино и аз съм чувала добри отзиви.
А можете ли да ми препоръчате ортопед в Перник за преглед на малката, че днес се сдобих с направление.
Хубав уикенд ви желая  Hug

# 74
Привет на всички!
Не съм писала от началните месеци на бременността... но признавам, че като имам възможност хвърлям по едно око. Вече съм с бебе и аз, и мога да се включа към срещите ви в центъра ( нямам кола, за да дойда до квартала). Гледам ясли обсъждате... И аз ще проучвам този въпрос, че дори не зная в центъра къде има, има ли места и колко по-рано човек трябва да се запише. Моля, ако някой има инфо да сподели. Иначе, за тази в Мошино и аз съм чувала добри отзиви.
А можете ли да ми препоръчате ортопед в Перник за преглед на малката, че днес се сдобих с направление.
Хубав уикенд ви желая  Hug
Привет.Жива и здрава да ти е сладуранката   bouquet
Разкажи повечко за нея.Даи снимчица да и се нарадваме.Къде ражда?Как мина?
В Евриката вторник и четвъртък от 15-15 30 до 17-17 30 идва детски ортопед от клиниката в Горна баня.

Общи условия

Активация на акаунт