DE е тема 119?

• 13 102
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Пепи, БТВ, имате ли слу4айно нужда от бюро, стол към него и евентуално доста рафтове Билли?  Ние....таковата....пак бяхме на Шопинг  Blush

МиШенце, според мен най важното е да отидете в магаzина и да видите картините на телевиzорите. И помолете служителите да ви пуснат обикновена ТВ а не тия рекламни картини на проиzводителите  ooooh! И после която картина ви допада най много  Wink
Фулл ХД няма смисъл да се вzима, понеже нито един канал не иzлъ4ва в фулл ХД  ooooh! Освен ако имате премйере, де. Ние вzехме с фулл хд и 2 месеца след това Зат.1 и Про7 спряха да иzлъ4ват в фулл хд  #Cussing out

# 106
  • UK
Тест по немски, да. Взехме половината учебник и затова тест. Записах си на един лист всички думи, които сме взели (на много листи, де), повечето не са ми непознати, защото са неща като мебели, стаи, храни, дрехи и най често употребяваните глаголи и съществителни, но на повечето не съм запомнила родовете и множественото число, а има и упражнения върху падежите, за които ми трябват родовете. Ама имам седмица и половина някъде, ще се напъна да ги науча.

На 4ти ли, това не е ли неделя? Преди беше в събота...

# 107
МГМ, най-грубо казано, немският език е определителни членове и предлози.  Mr. Green

Сбъдващата, разни приятели, сдобили се с нови талавизори, но и достатъчно добри да бъдат герои на Гогол са ни добрите спомоществуватели.  Laughing
За параметри не ме питай, не ме интересуваше изобщо. Мъжът имаше там думата. Аз си купих кафе-машина. Там той мълча. Mr. Green

Бискара, нищо не каза за утре? Ще имаш ли време? Ние като едни диви кърмачки се срещаме по обедно време - време неудобно за работещи момичета. Дано пък намерш пролука.

Пепе, ние още дискутираме за пердетата. Нанесохме се края на януари. Mr. Green

Коте, Алекс беше кротушан. Сега вече е и по-разбран. Виж, обаче малката е дивак. Осега е маниак на кабели, фотоапарати, хартия и памперси. Търкаля се из цялото жилище и пощурява, ако не достигне взетото на мушка сега и на момента.
С две думи, има баланс на този свят. Laughing

# 108
МистикHug . Радвай се, че е само 2 дни така!  Wink

Някой ползва ли услугата на Луфтханза за майълс енд мор? Кога се рентира човек да се запише и може ли да се признаят полети от миналата година за тия мили?

Между другото в оподо има полети от Франкфурт до София за коледа по 93 европейски кинта.  Peace
За лятото са по 98, но трябва да се търси повечко!

# 109
aз нещо не си падам напоследък по летенето.
мъж ми и той.
та си дъндърънкаме с колата. засега ме устойва..........

# 110
здравейте  и от  мен- пак   чета  по  нощите.Зара  е  решила  че  е супер  да се   търкаля - по легла ,по  фотьойли,и  днес като  не издържах  на   енергията и  си придърпах  след обяд  възглавницата  на  земята до  играчките и /които вече  въобще не са и интересни!- виж техниката  друг - въпрос ,от  една седмица не  мога да  открия  къде  е  затрила  фотоапарата!!!/ реши  че и е по интересно да ме избута  от   мястото  ми  и  да се  въргаля  там   superuu
 от  сега  я  уча  на   бите  и   данке  - ес  клапт прима  - започнах  и  музиката  на  Стар Уорс  да  и  пускам  и  с  празния  пфанд  си  играем на jedi   купон!!!!!
 Благодаря  на  всички  които  споделиха  линкове - всички  ги  запазих и  една молба / ако  някои   изрови  някакакво  предпазно   чудо  употребявано  преди   15  тина  години- на  толкова  маи  е печката  ни  моля   просветете  ме -  Sad    така  добре  се  вадят  тези   джажи (копчетата имам предвид)  а  вътре  имат  и  такива едни метални  пластинки  ми  настръхва  косата  от  любопитното  ми  детенце и  една  филия  като  хората  не мога  да  си  намажа ,какво  остава  за  готвене
За  тв  гледам  да  не  се  учим  за  сега, но преди  две  години  точно  правех  едни  квален  от  дозички  за  течен прах за пране  и  се  кеф ех на  Спанчбоб... какви  безгрижни  години  бяха ...
 лягам  си  докато  съм  се  размечтала да  сънувам  и  аз  нещо  интересно  поне smile3531

# 111
Добро утро и от мен. Виктория още спи и аз седнах за малко. Тази година ще правим пробно пътуване с кола до България. Дано всичко да е наред.  Praynig
МГМ не се давай на определителните членове и мн. число. Щом моето дете след упорито мое мърморене ги научи,значи може. Тя учи и миналото време като отделна дума. Но всичко мама вкарва на листи.
Ето един са … 0;еб. Ако иска друг да го гледа. На мен лично много ми помага.
Тези два детски сайта които пуснахте вчера са ни любими. Особено този на който има и песнички. Лошото е че не мога да ги сваля или да ги намеря от някъде.  Sad

# 112
Някой ползва ли услугата на Луфтханза за майълс енд мор? Кога се рентира човек да се запише и може ли да се признаят полети от миналата година за тия мили?

Аz/ние, отдавна, 4е и със статут бяхме по едно време. Миналата седмица вzех билети zа тримата ни с мили,дори таксите ги платих с тях  Party
За миналата година не могат да те кредитирт мили, има си срок.
Ако летиШ само веднъж в годината и то в Европа, няма смисъл, ниЩо няма да събереШ, те милите си имат трайност. Може оба4е да събираШ и с кредитна карта (тяхна), с ПейБек, рент а кар, хотели, и т.н. У4астието в програмата е беzплатно, можеШ да събираШ и Ще видиШ колко Ще събереШ.

Добро утро  Sunglasses
Милена от днес е на ДГ, време е да свикна с ранното ставане  Tired

# 113
Зима, ние миналата седмица си взехме билети за Коледа точно от Оподо на същите цени. За лятото има тук-там евтини,но са малко и само единични места. Дано пуснат скоро някое друго намаление, че иначе ще трябва да кола да се прибираме и ние.

# 114
Зима, ние миналата седмица си взехме билети за Коледа точно от Оподо на същите цени. За лятото има тук-там евтини,но са малко и само единични места. Дано пуснат скоро някое друго намаление, че иначе ще трябва да кола да се прибираме и ние.
Aз взех от Франкфурт към София през Мюнхен за по-напряко за 164 на главна маймуна. Устройва ме напълно. Дори мога да си позволя флугхафенцубрингер, щото летим по петляно време.

Мамуни, кво напрай с пердетата? Хвана ли им цаката или се отказа? Певицата как е? Озъби ли се вече?

# 115
Добро ви утро!
Ех, че е хубаво днес, слънце пече, птички пеят... да викна да запея ли Mr. Green

МГМ не се давай на определителните членове и мн. число. Щом моето дете след упорито мое мърморене ги научи,значи може.
Хехе, ти голямо сравнение даде за пример hahaha Всеизвестно е, че малки деца най-лесно учат език, а колкото по-одъртява човек, толкова по-нагорнище му идва. Така, че не й давай на Мърмораната примери с 5-годишни, а виж нещо по-старичко дали нямаш под ръка Laughing.  Твоето дете със сигурност не ги е научило заради твоето мърморене, а просто е научило инстинктивно как е правилното, докато си играе Wink

# 116
Ами Биба ще и дам пример с мене, аз съм по дъртичка  Joy  hahaha В началото основните бяха от мен. Поне докато тръгна  на градина. А те не бяха никак малко. Аз няма как да я науча на цели изречения. ( единствено някое по просто). Самата аз не знам понякога кое е правилното. Та думата ми беше, че тя ги заучи като нови думи. Сега вече виждам, че градината си оказа голямо влияние. Започна да заучава цели изрази. Като четем книжки даже ме изпреварва с думите. А действително на мен ми трябва повече време.  Simple Smile Дадох й пример. И още един ще й дам. Да вземе да идва и да се мъчи на място с езика.  Simple Smile

# 117
Майко мила, ако се прави такава драма за няколко члена, представям си какво ще е когато дойде реда на деятелното и страдателното склонение  Mr. Green ...ах, ах, ах любимият Der Konjunktiv II!

Алоха!

Хайде малко снимки от вчера - хер Сърфов се приближи с една година до 40така. Der Alte Sack! Да ми е жив и здрав.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2018599&id=1034228164&l=d711bfc67a

МГМ, не схванах тропливото краче по темата кой пуска теми - нали не мислиш, че животът на някого се върти около това да следи и пуска редовно отчетни теми в бг-мама? Който е свободен той пуска, на останалите им се налага да преживеят лишението от това невероятно по рода си удоволствие и просто да се възползват от труда му и да си пишат.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:35 от surfline

# 118
шехи за фритюрника , ;етох някъде за тефлоновото покритие, ;е било вредно. ние не п-ржим и фритюрника ни е меко казано излишен, само място заема. 

# 119
МГМ, не схванах тропливото краче по темата кой пуска теми - нали не мислиш, че животът на някого се върти около това да следи и пуска редовно отчетни теми в бг-мама?

Раzби ми представите, пфу  Laughing

Да ти е живо и zдраво овнето  Wink Много хубаво си "опаковала" подаръка му  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт