DE е тема 119?

• 13 109
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
какви са шансовете да ме подмине розовата мания newsm78 май малки, но поне за сега няма наченки. от малка избягвам да я обличам в розово, ама знае ли човек............
Никакви!
Бандитката я обличах както си искам аз - дънки, клинчета, суичъри и в най-различни цветове, но не и розово.
Като тръгна на градина и като се затръшка, че искала роклички, полички, роза, глитцер, звездички, сърцица и цветенца.... Crazy Joy

# 91
Мате, и моята след 4 години я затресе, имаш време още Wink

# 92
И аз така се чувствам като ме споходи мигрената.

Много ми харесва музиката в клипчето в подписа ти, случайно да знаеш дали го има примерно в Ютюб за да си го изтегля или нещо такова?

Съжалявам неzнам, и на мен и харесва, но не съм я търсила.

# 93
  • UK
Мерси. Simple Smile

# 94
Мамуне, това със затрупването не го разбрах. Кой е тоя добър самарянин, дето ви затрупва тъй?

Иначе ние още не сме се начудили точно кой Самсунг да си вземем. Разликата в цените е голяма, модели колкото искаш. Какво трябва да му се гледа на един плосък ТВ? Обяснете като на идиот, плс.

За срещата из нашия вилает - готова съм която неделя кажете. С домочадието или само с мадамата, както кажете.

# 95
Ако купя голям плосък телевиzор единственният му шанс да оцелее е да виси на стената, вие как опаzвате техниката от малките сръчковци?

И моите деца са фенове на Спондж Боб, сигурна съм, че не раzбират всичко, но явно са им zабавни фигурите и смешките, които правят иначе не мога да си обясня zащо повечето деца го харесват  Thinking
Мата, твоята Алекс е голяма zа телетъбисите, аz ти препоръчвам Disneys Micki Maus Wunderhus

И един "подарък" zа теzи, които обичат да гледат видео клипчета. Качеството е много добро и песничките са zабавни, както и целия сайт.

# 96
http://www.poissonrouge.com/
Ето този сайт е хит в къщи. Занимателни игри за 2-5 годишни, даже и за родителите е интересно. От 3 години се отваря ежедневно. И не им омръзва.

# 97
  • София
Здравейте, момичета,
Извинявам се, че така ви нахлувам в темичката, но си мисля, че вие можете да ми помогнете Simple Smile
Интересува ме 13 април (понеделник) работен ден ли е в Германия? И по-точно кога е Великден, кои са не работните дни в ДЕ през април?
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете Simple Smile Интересувам се във връзка с планирано пътуване до там, което не бива да се засича с почивни дни, че е по работа.

Благодаря ви предварително!  Hug

# 98
Ето календар. принципа е същия като в бг., почивните дни са оцветени в червено.

# 99
10ти и 13ти са по4ивни дни. На 11ти Ще работят магаzините.

# 100
  • Германия
Олеле, пак идат празници. Дано не ме изтезават с Osternwanderung. Мразя да ме мъкнат по разни баири и да слушам поучения ooooh!

# 101
  • София
Хиляди благодарности!!!  Hug

# 102

Иначе ние още не сме се начудили точно кой Самсунг да си вземем. Разликата в цените е голяма, модели колкото искаш. Какво трябва да му се гледа на един плосък ТВ? Обяснете като на идиот, плс.

Сбъдваща, Самсунг-а не е добър вариант.
Има параметри които се гледат. Контраст, динамична картина, време за реакция в мили секунди и какви входове има, и човек трябва да е наясно за какво ще го ползва. Също и разделителната способност, но тя е важна за големите инчове (над 42), при малките трудно се забелязва разликата.

# 103
  • UK
Много лошо. Помня думите, но не и подробности като род и множествено число. А имаме тест след седмица.

И нашия айдъл почна. Днес беше първия концерт, има едно момче македонче, направо ми пълни душата. какво става с ДСДС, не съм гледала от две седмици?

# 104
  • Германия
DSDS нямаше в събота заради футбола, предполагам. Сега на 4-ти ще е следващото шоу, днес пак видях да нищят блондинката и дрязгите около нея.
Какъв тест? По немски ли?

ТВ...половинката миналата седмица купил някакъв барабар със записвачка. Реши, че ще му е по-лесно да купи ТВ и да го закачи за стената, вместо да търсим холни шкафове за ТВ и да дресираме децата да не пипат по техниките. Мъжка му работа..А аз още не съм решила какви пердета искам. Всеки с кахърите си Crazy

Общи условия

Активация на акаунт