DE е тема 119?

• 13 108
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
"удавила" е по-точно Laughing Laughing.Трябва да фотографирам благодарствената бележка, която намерих днес в джоба на якето ми... Wink

# 121
  • Primum non nocere !
Много здраве за Сърфов! Наздраве!
Не можах да видя снимките, иска парола.

Жабо, не ме вкарвай във филми, моля те! Mr. Green
Всички тенджери, тигани, тави и прочие са ми са тефлоново покритие.

Ми аз затова и питам, щото ще го използвам най-много 4 пъти в месеца, ще се чудя къде да го мушкам, а и не е евтин.

# 122
Уф, голяма съм бяла птица - я пробвай с този линк ooooh!

http://www.facebook.com/album.php?aid=2018599&id=1034228164&l=d711bfc67a

# 123

Жабо, не ме вкарвай във филми, моля те! Mr. Green
Всички тенджери, тигани, тави и прочие са ми са тефлоново покритие.

Не на тефлона! Канцерогенен. Аз му обявих война от преди 2 г. Има доста по-добри и по-евтини посуди от алугус, които вършат същата работа без вредния ефект на тефлона.
Сърфи, втория линк върши работа, щото и аз щях да питам. Все още нямам регистрация там, хем ме наритаха от няколко места.

# 124
  • Primum non nocere !
Ееееее, вие ме убихте!
Нямам време да размишлявам на темата " Канцерогените в живота и влиянието на тефлона върху качеството на живота" ....нали днес имаме среща! Очайквайте късно влючване със снимков материал.  Mr. Green

Да каза и аз за пердета...присмивах се на холандците, а живеем вече почти 4 месеца без пердета. Mr. Green Това е болната ми тема.
Но не сме на първия етаж.

# 125
ЧРД на Сърфовия мъж!   bouquet
Мерси за инфото за милите. Не беше за мен. Ние сме по пътешествията с кола, щото аз имам винаги мноогооо багаж, който не мога сама да си нося!  Laughing
Забравих в предишния постинг да кажа, че и аз съм купувала билети за роднини, които летят от София до нас, плащала съм с кредитна карта и съм давала моя телефон за контакт. От Луфтханза се обаждат, потвърждават и всичко е ок. Може да се плати с картата на този, който лети и той с нея чекира или да се кликне на опцията легитимиране с паспорт. И двете функционират.  Peace

Ето тук малко родна култура
http://www.narodnabiblioteka.info/index.php/authors
.

# 126
Хоп троп.

Сърфи да ти е жив и здрав половинката и много да се грижи за теб.
много готини сники, а подарака е супер. Мисля да открадна идеята за септември, че моя си умира за такива неща. [img=http://farm4.static.flickr.com/3431/3400533653_bb1d1dcc91.jpg?v=0]http://А твоята торта е по-хубава[/img]

Петка, ти на 90-дневната ли си? Как ти се отразява на кърменето?

На нея съм и да чукна на дърво за момента всичко е ОК. В началото 2-3 дена май ми беше по-малко, но то беше момент в който Яна само на гърдата ми висеше и си мисля, че и да не бях на диета пак щеше да ми свърши кърмата. Иначе се яде всичко и доста здравословно. Аз даже плодовите дни си карам само на плодове, макар че някой викат и мляко да се пие. Дори половинката се жертва да яде това, което готвя, та си спестявам 2 готвения. Но може доста добре да се комбинира със семейните хранения.

Ние пък дадохме сумати пари за пердета и сега стоят дръпнати в края, че да влиза слънцето в стаята и да се пече Яна.

# 127
В къщи също има пердета само от страната на Симона, защото нейните прозорци гледат към друга сграда. Останалите са отворени и честно казано прекалено много си харесвам изгледа от тях, че да им сложа нещо. В хола има 2х2 Schiebvorhänge, но те са с декоративен, а не функционален ефект.

От манията за розово не може да се избяга.
Моето дете гледа чат-пат футбол по телевизията. Даже сигурно това си мисли, че върви винаги по тази странна машина.
На компютъра гледа за барбароните, малкото къртиче и Доналд. Гледам да не е повече от 30 мин. на ден. Поне тя много ги преживява анимациите и нямам нерви в 3 ч. през нощта да ходя да проверявам гори ли на доналд опашката или не Crazy.

Петка, тортата е по рецептата за тирамису, от сайта на приятелката на Приятелка(как звучи Laughing). Стана трепач!

# 128
аз пък искам да махна пердетата. мразя всякакви килими, пердета и кристали и покривчици. при майка ми е като в музей. то не са драперии Sick не са 2 чифта пердета и разни дебели килими, дето събират тонове прахоляци.  Sick
а като видя кристални чаши в главата ми се мяркат мисли за чук Mr. Green
много съм неуютна, начи.............

# 129
  • UK
Относно темата - знам че не е писан закон да я пуска някой определен човек, просто ми стана неудобно.

Множественото число ще го науча. Това ми е пети език, който уча (само един е научен достатъчно добре, доу), тъй че не е новост факта, че има неща за учене и че ще стават все по сложни. Не съм глупава и не съм първата, учеща език, та да не се справя.

# 130

Ми аз затова и питам, щото ще го използвам най-много 4 пъти в месеца, ще се чудя къде да го мушкам, а и не е евтин.

Ако ще го ползваш 4 п-ти в месеца добре , аз моя с-м го пуснала 1 през последните 3 години и сега ще го разкарвам. Само заемат тези уреди място и става разхвърляно. 
От дребните допълнителни най ползвам тостера , робота ренде за салати от моркови и зеле и пр. и уреда за варене на пара , пасатора, микровелето, кафемашината разбира се и гофретника. Другите някак си ми идват множко.

# 131
Днес минах през общината да взема формуляра за издаване на паспорт на Хамлет. Оказа се, че от тази година са премахнати зелените хартиени детски паспорти и вадят тъмночервени книжки за райзепас.
Затова сега ще вадя на целокупното домочадие Crazy *цената на паса е 13 евро и отделно по 13 за снимки. Whistling

# 132
Петка, тортата е по рецептата за тирамису, от сайта на приятелката на Приятелка(как звучи Laughing). Стана трепач!
Приятелката на Приятелка е всъщност Милен@ от холандската тема. Wink
Сърфи, да ти е жива и здрава половинката! Нали знаеш какво означава тирамису на италиански?  Mr. Green
Утре чакам с нетърпение да чета какви шеги ще си размените с половинков. Wink

# 133
Хм, честно нямам представа  Embarassed. Изюклюкай.

Ха! Браво на Милен@ - много вдъхновяващо ми въздействат нейните произведения. Мисля като свърши тирамису-то да подкаръм мъфините и къпкейковете пък  последните 5 кила да ги земат дяволите Mr. Green!

# 134
  • UK
Веч, говорихме си за теб в Споделете в Клюкарника. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт