LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 146
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 285
Ето и моите неща от поръчка 08.02- митница: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265220&pid=11348261
Отивам да чета!
Би ли казала тениската на Converse кой номер е и дали си отговаря. По тялото ли стои или по-свободно.

# 286
  • Бургас
Ще ме прощавате за идиотския въпрос, но смятам да връщам едни дънки, защото са дефектни.
Пратих им писмо, пуснаха ми адрес, на който да върна дънките, обаче ме смущава, че няма посочен ни град, ни нищо.

La Redoute 59081 - ROUBAIX CEDEX 01

Вие като връщате пишете ли нещо друго, освен Франция и този адрес?

# 287
Мацки, някой има ли от това гащиризонче размер 162? Трябват ми размери...

аз имам 156 искам да ти кажа че в талията е много тясно крачолите много дълги пуска много блузката която беше облякло детето беше синя шевът е хлабав това е моето мнение иначе на външен вид и за тези пари става

# 288
Kонверс- а е Л. Хубава е, но определено не струва 35Е, аз я намалих на 15Е.  Отговаря си на номера, стои му чудесно на моя мъж, по- скоро по тялото е, прибрана...много ни хареса. Картинката е като с боя направена и стои напукано. Не е фрапиращо, но се чудех дали така трябва да е... newsm78

# 289
Да почерпя- приключих с намаленията   Grinning   Днес получих поръчката си от 31.01., тръгнала от Франция на 23-02, тукашен печат  пак  няма   ooooh!  Че и от 7 март пристигна, нея я чаках за поща, обаче ми бяха сложили незнайно / или знайно  Mr. Green / защо една огромна топка амбалажна хартия в кашона, трябваше да я разгледам по-добре тая хартия- може да беше с втъкани златни нишки , като се има предвид, че ми излезе 5,09  #Cussing out Бежовия тренч ще си го нося пък  Mr. Green - на мен ми хареса определено  Simple Smile Повечето неща са за подарък на една особа, която ми чете постовете отвреме навреме и затова няма как да ги коментирам  Confused
Качила съм снимки на едни мъжки маратонки Найк от новата колекция и на едни Пуми, които ги взех за дамски.  Много са хубави, цветът е млечнорезедаво /на снимките синее/,  за съжаление аз взех номер по-голям, а те си отговарят  Sad и сега се чудя дали да ги продавам  Rolling Eyes  Найковете не ми харесват, изкуствена кожа са, да не кажа, че чак на балатум бият на живо,  ама такива си ги поръчаха  Mr. Green
Ето
снимки.
Евтините потничета всички знаем колко са свежи Laughing
Ами това е  Simple Smile Това забавяне на поръчките златно ще ми излезе, защото ме подтикна към завладяване на нови онлайн-шопинг върхове... hahaha ooooh!
и в мойто кашонче имаше топка амбалажна хартия незнайно защо

# 290
Kонверс- а е Л. Хубава е, но определено не струва 35Е, аз я намалих на 15Е.  Отговаря си на номера, стои му чудесно на моя мъж, по- скоро по тялото е, прибрана...много ни хареса. Картинката е като с боя направена и стои напукано. Не е фрапиращо, но се чудех дали така трябва да е... newsm78
Благодаря  bouquet

# 291
  • Русе
Момичета,имам едно въпросче:
На фактурата на получената ми днес поръчка имам следното:
Note de debit
№ de client:....
№ de colis:.....
montant: ...E ;code:.....
indiquer ce code lors de votre prochaine commande par telephone ou courrier

Отначало си помислих,че е номер на ваучер за отказана пола,но в акаунта ми няма отразен ваучер.
Какво е?Трябва ли да им напиша писмо да ми изпратят на майла ваучер?
Благодаря предварително!

Извинете,че се самоцитирам,но моля ви някой да ми помогне.

# 292
Май винаги логото на конверс е такова напукано, не е дефект.

# 293
Днес си взех поръчката от 07.02. Вече май като поръчвам трябва да почна да гледам от каква материя са дрехите, че после  smile3538. Много чаках ето тези дънки, но се оказаха доста груби и седят ужасно. Незнам дали на вас ви се шуплят при мен е трагедия  Confused ще се продават.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-femme-coupe-bootcut-denim-str … &numberpage=1

Ето и малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343767&pid=11337923

За гаранцията на Philips щом е международна не виждам какво им пречи да пратят по една гаранционна карта, в крайна сметка ще ревем на тукашния сервиз не на тях. Аз мисля днес да поръчам машинката за подстригване, пък какъвто късмет имам такъв.
Видях в албумчето ти шарената пола от 2Е. Има ли подплата, че изглежда малко прозрачна на снимката в сайта. Ти кой размер си взе?

# 294
Момичета извинявам се ако се повтаря въпроса но не можах да се ориентирам по размиерите.Тъй като прочетох че не отговарят може ли да ми кажете за бебешките , бебето ми е 64 см. но аз искам 1-2 номера по голями за да и стават за лятото.Кои номера да гледам?Или зависи какво гледам.Интересуват ме сукманчета , роклички , блузки и панталончета (то май стана всичко). Blush
Другия ми въпрос е моя приятелка също се интересува от кои размери да гледа, ето и нейните мерки:
талия -71
ханш- 86
гръдна-84
горе долу , не съм сигурна дали са на 100% но най много с по 1-2 см да бягат.Има ли пак значение за каква дреха са или не.
Благодаря ви предварително. Hug

# 295
  • Карлово
Извинете,че се самоцитирам,но моля ви някой да ми помогне.
ваучер ще получаш в плик по пощата, като ще бъде отразен и в акаунта ти.

Какъв точно цвят е nacre? Става въпрос за тази рокля, от малката снимка не ми става мн ясно, нещо бежово ми се струва, но...

ladybebi, малко е относително. Синът ми до скоро влизаше в едни панталони 67 размер, а е 80см и доста шишкав. Мисля, че 67 ще ви е добре, или 71. А и то като е тръгнало до седмица ще ги обличаме с летните дрешки Grinning 71 май по-добре.

# 296
  • Русе
 микки ,много ти благодаря!   bouquet
nacre е седеф

# 297

Другия ми въпрос е моя приятелка също се интересува от кои размери да гледа, ето и нейните мерки:
талия -71
ханш- 86
гръдна-84
горе долу , не съм сигурна дали са на 100% но най много с по 1-2 см да бягат.Има ли пак значение за каква дреха са или не.
Благодаря ви предварително. Hug

Приятелката ти е за 36 и за панталони и за блузи.

Мацки, някой има ли от това гащиризонче размер 162? Трябват ми размери...

аз имам 156 искам да ти кажа че в талията е много тясно крачолите много дълги пуска много блузката която беше облякло детето беше синя шевът е хлабав това е моето мнение иначе на външен вид и за тези пари става

Това го имам точно 162, но размери мога да дам утре след обяд. Аз си взимам твърдо 36 за панталони и 38 за нагоре. Това ми е широко на талията и ханша и леко тясно в гръдната обиколка. А и на всичкото отгоре ми е късо, а аз нямам 1.60.

# 298
  • София...........
Днес си взех поръчката от 03.февруари на митница.
Това, което определено вече му е минал сезона (за догодина), но пък доволно дебело и стои доста прилично Wink

Тези тениски за баткото - тричкото е тъничко, но много меко - харесват ми.

Това за бебето  - приятно е , но нищо особено

За бебко един анцунг и едно пуловерче , които не намирам сега Embarassed
Алексче, имах към поръчката подарък куфарчето с колелца и си беше налично така , че си търси твоето.

# 299
  • Пирдоп
Четох и по напред, че няколко момичета имат проблеми с пускането на поръчката. Аз от няколко дни не успявам да я пусна и не знам защо така. Какво мога да направа?

Общи условия

Активация на акаунт