LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 101
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 420
  • сусурлево
Имам тези  35 номер ако някой ги иска да пише ЛС . Аз си поръчах 37 и са ми голями , а сестрами 35 и са и малки и двете не си уцелихме номера  Close

# 421
rum4o, заповядай http://veni05.wordpress.com/2009/03/12/blouson/ - има реални снимки и размери на якето.
Момичета в сайта всекидневно се добавят нови неща с реални снимки и размери,Също така може да добавяте и свойте коментари.
Искам да попитам всички който вече не сме питали на лични с Ками , че става доста бавно и тромаво ако видим в нечие албумче снимка на някой артикул който няма реална снимка в сайта: http://veni05.wordpress.com/ веднага да ги добавяме с Ками, защото става докъто попитаме на лични, докъто ни се даде разрешение то си минава доста време. Та мисълта ми е директно веднага да се качват.Ако някой има нещо против нека каже, дори и на лични да е. Все пак се прави за удобство на всички ни. Laughing

# 422
  • София
Re: LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!
« #409 Вторник, 31 Март 2009, 14:58 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Ама вече побеснявам! От сутринта се опитвам да пусна една поръчка и не става! Не приема картите. А аз само с тях пазарувам и съм сигурна че има 60 лв в тях. Освен ако някой он-лайн не ги е източил.     
Влизах и излизах 100 пъти от акаунта, сменях и браузъра но нищо. Нито едната нито другата карта!!!

И на мен така ми се получи, но по-лошо, дадена е авторизация от банката, т.е. паричките са достъпни а поръчка не е направена!
дали не са сложили някакво ограничение за компютъра ти .. че както казваш .. 100 пъти,, изглежда съмнително.. незнам де .. аз мн не разбирам Simple Smile

Ще изчакам да видя какво ще ми отговорят.Предния път бях направила 5 авторизации за една и съща сума и сега ще стоят блокирани 1 месец. Много често почна да се случва да дава грешка и "платете отново".

# 423
Духи Пухи, назад в темата видях че си ме попитала за проблема с картата. Значи има 100 лв. в картата, поръчката е за 40 евро при последна стъпка, пробвах няколко пъти и не става. Надписът си стои. Даже при опит от първа стъпка, когато дойде ред да избера вида на картата се изписва само един вариант - карта на Американ експрес. Не ми дава другите варианти. Много ми е странно, днес мъжа ми ще звънне в банката, че картата е негова. Ще пиша какво става за информация, ако на някой друг му се случи да знае!

# 424
Re: LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!
« #409 Вторник, 31 Март 2009, 14:58 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Ама вече побеснявам! От сутринта се опитвам да пусна една поръчка и не става! Не приема картите. А аз само с тях пазарувам и съм сигурна че има 60 лв в тях. Освен ако някой он-лайн не ги е източил.     
Влизах и излизах 100 пъти от акаунта, сменях и браузъра но нищо. Нито едната нито другата карта!!!

И на мен така ми се получи, но по-лошо, дадена е авторизация от банката, т.е. паричките са достъпни а поръчка не е направена!
дали не са сложили някакво ограничение за компютъра ти .. че както казваш .. 100 пъти,, изглежда съмнително.. незнам де .. аз мн не разбирам Simple Smile

Ще изчакам да видя какво ще ми отговорят.Предния път бях направила 5 авторизации за една и съща сума и сега ще стоят блокирани 1 месец. Много често почна да се случва да дава грешка и "платете отново".

Досега за 3 години ми се е случвало веднъж.
Може би трябва да си поговориш с банката-издател на картата ти...  newsm78

Духи Пухи, назад в темата видях че си ме попитала за проблема с картата. Значи има 100 лв. в картата, поръчката е за 40 евро при последна стъпка, пробвах няколко пъти и не става. Надписът си стои. Даже при опит от първа стъпка, когато дойде ред да избера вида на картата се изписва само един вариант - карта на Американ експрес. Не ми дава другите варианти. Много ми е странно, днес мъжа ми ще звънне в банката, че картата е негова. Ще пиша какво става за информация, ако на някой друг му се случи да знае!

Това за АмЕкс го има в 1-вия пост. Случва се често. Излизаш от сайта и влизаш отново. Това решава проблема.

# 425
  • Варна
Привет,    Grinning
И аз приключих вече с поръчките....почти  Laughing В четвъртък и петък взех от 19.01, 26.01 и 24.02.
Сега мирно си чакам поръчката от 27.03 с код за термочанта.
Всичко, което получих е предимно детско, до болка обсъждано.Единствено тези бермуди не помня да са коментирани.На мен много ми харесаха, хубава плат и кройка.На кръста се регулират.Ето и реална снимка.
...
Може ли р-ри на бермудите? Благодаря!  bouquet

Ето размерите:

талия - 27 см.
дълбочина - 19 см.
цялата дълижна - 36 см.
ширина на крачола - 16 см.

Благодаря!   bouquet
Имам тези  35 номер ако някой ги иска да пише ЛС . Аз си поръчах 37 и са ми голями , а сестрами 35 и са и малки и двете не си уцелихме номера  Close

Може ли да измериш дължината на стелката? Благодаря!   bouquet

# 426
А дали ханша й е около 100  Embarassed Embarassed

Мисля, че е малко повече от 100, но едва ли ще се измери ако я помоля...  Embarassed Сподели, че и е малко широк в ханша, но става.

# 427
Така.. като ти изпише това за Ам.Екс., излизаш от акаунта, пак влизаш.. Simple Smile сменяш браузъра.. триеш си хисторито.. Ако не помага само излизане от акаунта де Simple Smile
Нищо й няма на банката..
И като даде грешка, не е нужно да затваряп всичко и да почваш всичко наново.. Аз давам един път back назад.. и пак напред Simple Smile Така докато стане Simple Smile

# 428
Имам неполучена поръчка от 28.01. След като им писах(ползвах бланкта от 1стр. Peace) ми отговориха, че поръчкато ми е тръгнала на 20.02 от там и да я очаквам следващите от 2 - до 5 седмици. 5те седмици изтекоха още в петък #2gunfire #2gunfire
Вече тече 6тата. Има ли някъде готова бланка(аз поне не успях да намеря такава) с която да ги накарам да проследят пратката ми - или ако те не могат да ми дадат въпросния № на бар код, зо който четох някъде из темата и да проверя аз. Не искам да ми пращат чекове. Искам си поръчката #Cussing out #Cussing out
Моля за малко осветление каква е следващата стъпка, че вече се изнервих максимално.

# 429
Имам неполучена поръчка от 28.01. След като им писах(ползвах бланкта от 1стр. Peace) ми отговориха, че поръчкато ми е тръгнала на 20.02 от там и да я очаквам следващите от 2 - до 5 седмици. 5те седмици изтекоха още в петък #2gunfire #2gunfire
Вече тече 6тата. Има ли някъде готова бланка(аз поне не успях да намеря такава) с която да ги накарам да проследят пратката ми - или ако те не могат да ми дадат въпросния № на бар код, зо който четох някъде из темата и да проверя аз. Не искам да ми пращат чекове. Искам си поръчката #Cussing out #Cussing out
Моля за малко осветление каква е следващата стъпка, че вече се изнервих максимално.
Днеска получих от 31.01..
Миналата седмица също се получаваха от края на януари.. Ще дойде, не си хаби времето и нервите да пишеш и да се занимаваш с глупости Simple Smile

# 430
Уф значи като ги извадите тези пищови LaughingМоята януарска поръчка, и то от по-предна дата от твоята, я взех вчера. От 28.02 е в България. Всъщност тогава е ударен печат от Български пощи, пък тя може и преди това да е пристигнала.Един месец е почивала някъде. Ще си получиш всичко, сигурна съм.Всъщност има ли някой, който да не си е получавал пратката, дори с голямо закъснение? А пък ако им пишеш на редутците, те и ваучер ще ти пратят хората, ама почакай още малко.  Hug

# 431
Fancy N, колко см. е стелката на 39 номер на пумите?

Мария, стелката е 25 см и 2-3 мм  Peace

Fancy N,червените чанти с подарък ли са?Моля за кода им,ако е така  bouquet
А дънковата пола кой р-р е,ти с каква талия си?

чантите са подарък, но са от миналата година по това време , така че и да е възможно да ги поръчаш, едва ли ще е със същия код.  Rolling Eyes
Полата е на дъщеря ми, и двете не са при мен, затова не мога да ти дам инфо, но много момичета я имат  Simple Smile Само дето в момента май не я предлагат в Редута  Laughing  Хубава е,  отговаря си на номера.  Peace

# 432
Аз малко тъп въпроса може да "плясна", ама двата сайта за мерки и отзиви за артикули "обединиха" ли се? Т.е. всичко в единия ли отиде? Търсих първия за мерки и теглилки, но не го откривам...Във сайта на вени 05, можем и ние директно да добавяме мерки и отзиви така ли?
Иваничка, благодаря ти за линка със сакото!

# 433
  • Sofia
Здравейте на всички.  Grinning
Почти едновреминно пристигнаха две поръчки от 09.02 и от 19.02. За първата почти бях изгубила надежда. Всичко ми харесва и е качествено.  Peace
Ето малко снимки. Ако успея довечера ще ги надпиша.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=11267995

Ще ми кажеш ли с кой код си получила тези чанти   bouquet http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=11356889

опитай с 22578  Hug

# 434
  • Варна
аз не получих още първата поръчка преди миналите летни намаления, така че има случаи да не си получиш поръчката

Да попитам за отзиви и размери на тези детски обувчици

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=49154521&a … documentid=207609

и тези

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9815830& … ue&ksource=-1

и съвет - сега малката носи 23 номер, крачето и е 14 см, колко и стелките на ботушките и сандалите  newsm78
за сандали - един или два номера по големи да взема

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 17:10 от milica_g

Общи условия

Активация на акаунт