LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 129
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 405
  • In the jungle out there..
Хора, какъв им е случая на тия обувки newsm78 За втори път ми се случва номер, който би трябвало да ми е голям, т.е. предвидила съм си аванс, да ми е не просто малък, а ужасно малък. Посъветвайте ме какво да правя за в бъдеще Praynig

# 406
аз лично не бих си купил обувки он-лайн

# 407
най-добре е ако може да пробваш преди това.. кофтито е, че за тези френски марки няма как  Rolling Eyes

И аз да кажа.. в петък си взех колета с това http://www.trainerstation.com/images/puma_pelebrasil_wht_med.jpg от 15.03.. супер бързо, изненадан съм, за 10 дни никога не се е случвало  Simple Smile

# 408
  • In the jungle out there..
аз лично не бих си купил обувки он-лайн

То май така ще стане....

# 409
Ама вече побеснявам! От сутринта се опитвам да пусна една поръчка и не става! Не приема картите. А аз само с тях пазарувам и съм сигурна че има 60 лв в тях. Освен ако някой он-лайн не ги е източил.  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Влизах и излизах 100 пъти от акаунта, сменях и браузъра но нищо. Нито едната нито другата карта!!!

# 410
  • Burgas
Досега два пъти сме поръчвали обувки и двата пъти размера които носим бг и двата пъти са ни точно и на мен и на мъжа ми,не знам може би сме имали късмет.

# 411
Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu vos commandes des 16 et 20/01.

Toutes mes excuses pour ce contretemps.

Deux envois ont été fait les 26 et 20/02, vous auriez dû les recevoir.

Pour me permettre de faire une recherche auprès des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
en me reprécisant vos coordonnées postales,
de l'imprimer et de la retourner signée à

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Dans cette attente,je vous prie de recevoir mes sincères salutations.

моля за помощ за превод защото с онлайн преводача нищо не с еполучава....

# 412
Ама вече побеснявам! От сутринта се опитвам да пусна една поръчка и не става! Не приема картите. А аз само с тях пазарувам и съм сигурна че има 60 лв в тях. Освен ако някой он-лайн не ги е източил.  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Влизах и излизах 100 пъти от акаунта, сменях и браузъра но нищо. Нито едната нито другата карта!!!

Когато при мен стане така, моля щерката да стартира от нейния компютър.

# 413
  • Бургас
Запис
Новобранка съм Embarassed

# 414
  • София
 Re: LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!
« #409 Вторник, 31 Март 2009, 14:58 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Ама вече побеснявам! От сутринта се опитвам да пусна една поръчка и не става! Не приема картите. А аз само с тях пазарувам и съм сигурна че има 60 лв в тях. Освен ако някой он-лайн не ги е източил.     

И на мен така ми се получи, но по-лошо, дадена е авторизация от банката, т.е. паричките са достъпни а поръчка не е направена!

# 415

[/quote]

Аз го поръчах за сестра ми - размер 156, но на този, който ми пратиха пишеше 164 и е ужасно голям... добре, че тя е по-едра и с едно подкъсяване, ще си го носи. Размери, обче не мога да дам
[/quote]

А дали ханша й е около 100  Embarassed Embarassed

# 416
Re: LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!
« #409 Вторник, 31 Март 2009, 14:58 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Ама вече побеснявам! От сутринта се опитвам да пусна една поръчка и не става! Не приема картите. А аз само с тях пазарувам и съм сигурна че има 60 лв в тях. Освен ако някой он-лайн не ги е източил.     

И на мен така ми се получи, но по-лошо, дадена е авторизация от банката, т.е. паричките са достъпни а поръчка не е направена!
дали не са сложили някакво ограничение за компютъра ти .. че както казваш .. 100 пъти,, изглежда съмнително.. незнам де .. аз мн не разбирам Simple Smile

# 417
Здравейте момичета,
запис от мен, довечере ще ви чета и разглеждам, че сега съм на работа.Ако можете помагайте- трябват ми кецове за 11 годишна госпожица- ако някой е попаднал на нещо подходящо да помага Simple Smile.

# 418
  • Sofia
Здравейте на всички.  Grinning
Почти едновреминно пристигнаха две поръчки от 09.02 и от 19.02. За първата почти бях изгубила надежда. Всичко ми харесва и е качествено.  Peace
Ето малко снимки. Ако успея довечера ще ги надпиша.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=11267995

# 419
Здравейте на всички.  Grinning
Почти едновреминно пристигнаха две поръчки от 09.02 и от 19.02. За първата почти бях изгубила надежда. Всичко ми харесва и е качествено.  Peace
Ето малко снимки. Ако успея довечера ще ги надпиша.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=11267995

Ще ми кажеш ли с кой код си получила тези чанти   bouquet http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=11356889

Общи условия

Активация на акаунт