LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 028
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 300
  • София...........
Алекс1, благодаря ти   bouquet
Май ще си взема от дънковия гащиризон размер 168 за по-сигурно  Wink Аз за надолу съм 38, а и съм малко "по-висока " от теб 163 см. Wink
Да те питам : И аз нагоре вървя точно 38 и съм в дилема когато са двойните номера какво да поръчвам 34/36 или 38/40. едно нещо поръчах 34/36 ми малее, сега поръчах 38/40 и ми  е голямо  newsm78 Sad

# 301
Благодаря ви момичета. Hug
Мики , как така влизал в 67 а пък е 80см?Ние сме 64 да не са ни голями 71? newsm78
Алекс, а за рокли пак ли 36? Grinning

# 302

Алекс, а за рокли пак ли 36? Grinning

Да. За всичко. В някои неща може и в 34 да влезе.

# 303
Благодаря. Hug

# 304
Ако беше от кода, нямаше да те пусне до втора стъпка.
Странно... а в банката пита ли?
Да не ти е изтекла валидността на картата?  newsm78

Също има шанс проблемът да се дължи на лимита на картата. При мен се получи така: картата има дневен лимит, направила съм поръчка под лимита, парите са блокирани. Но внимание! При следваща поръчка, даже няколко дни след това, количеството на блокираните, но все още неизтеглени пари явно се вади от този дневен лимит, и плащането е отказано, ако надвишава остатъка. Проверено е внимателно - поръчка на цена под този остатък мина. Става въпрос за карта Visa Electron на ЦКБ.

# 305
здравейте!
интересува ме някой дали е поръчвал това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6166768& … ue&ksource=-1

отговаря ли си на номера и качеството на материята - струва ли си / цената е много добра/

За тази цена определно си заслужава. Имам в черно и в бежово 36 номер. Според мен си отговаря на размера.

# 306
  • София
Днес имам две получени пратки-едната от 09.02 с тенджерките от 10 евро(ще ми я донесат вдругиден) и другата на поща с поръчка от 18.03 с термочантата,която според мен е един от най-хубавите подаръци  Grinning
Четох,че пратки,чакани за поща идват натъпкани с хартии,за да натежат.При мен пък днешното пакетче тежеше 2,200 гр,но не беше на митница  Grinning
Евтините еспадрили от 2,25 евро много ми харесват,супер удобни са.Поръчах №34 на риск и са ми леко свободни,при условие,че нося 35 номер  Rolling Eyes От същите в синьо бях взела за майка ми и и станаха №37,а по принцип носи 36  newsm78 В единия случай са уголемени,в другия-умалени,странна работа,ама както и да е,и без това са изчерпани вече...
Блузката не е лоша,имам подобна от миналата година.Поръчвам блузи размер 38/40 и са ми точно,тази в същия размер ми идва широчка,по-малкия номер щеше да е по-добре,но пак става за носене.
Ето и снимки

Cvetelinka,може ли линк и размери на мъжките зелени къси панталонки 46   Praynig

# 307
  • Варна

Имаме ги - 30 номер, ще ти пиша по-късно колко е стелката, че са от миналото лято и трябва да открия къде съм ги прибрала (големи бяха тогава).

Сори за забавянето, ама днес (вчера) ми беше много натоварен ден Grinning - стелката на 30 номер е 18,5 см., доколкото успях да измеря (без до включвам изпъкналата част). Peace

И да се похваля, че най-накрая си получих поръчките от 28.01. и 31.01., така че и аз приключих с покупките от намаленията. Остават мартенски вече. Реални снимки ще пусна утре. Peace

# 308
  • Пловдив
Алекс, с една и съща карта плащам от един и същ акаунт вече 4 поръчка. Въвеждам правилно цифрите, парите са повече от стойността на поръчката, картата е на SG Експресбанк - дебитна. Възможно ли е да ми отказват по този начин поръчката, поради използване на неподходящ код? Благодаря ти за отговора, надявам се да ми помогнеш!

И аз съм с карта на ЕБ, последните няколко пъти като пускам поръчка на последната стъпка ми дава, че е отказано плащането с картата, аз пак натискам на последната стъпка бутона за валидиране и така на 3-то или 4-то натискане ми даде, че поръчката ми е направена. Отделно имам доста случаи, в които имам двойно блокиране на суми и с 1 обаждане до картов отдел проблема се разрешава.  Peace
моята карта е на ЦКБ,но още от намаленията всеки път ми се случва така,само една поръчка пуснах от 1-я път,страннно но откакто някой сподели че така става,пробвам с два-три пъти натискане на бутона на последната стъпка и ми я приема,иначе в началото с часова излизах,влизах,обаждах се в банката и нищо....пробвай може да успееш,но проверявай и Суивито да не си дублираш поръчката  Peace

# 309
  • София

Cvetelinka,може ли линк и размери на мъжките зелени къси панталонки 46   Praynig
И аз се интересувам от тези панталони.
Благодаря предварително!   bouquet

# 310
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-a-paillettes-kanabeac … ;numberpage=2#nop - някой дали има тази рокля, дали бляскавата нишка е много натрапчива или е по скоро плюс. Ако някой може и със снимка да ми помогне - ще ви разцелувам направо.

И да се оплача, че  дано да вземе най-после да ми дойде поръчката от  05,02.

# 311
  • Карлово
Мики , как така влизал в 67 а пък е 80см?Ние сме 64 да не са ни голями 71? newsm78
Ами не си отговаряха на номера панталоните просто. Grinning Пазарувам от две години, предимно за децата, 2-3 неща се е случвало да не си отговарят на номерата. Винаги се ориентирам по ръста, като за синът ми вземам по-големия, ако попада между два номера, защото е шишкав. Аразсъждавам така: до лятото има 2, по 2-3 см на месец да порасне, става около 68-70см, затова мисля, че 71 ще е по-добре. Пък и нещата са с къси ръкави или без ръкави, най-много да са му широки. Ако пък е слабичко бебето и в 67 ще влезе.

# 312
тоз Redoute само China , China и пак  China   , аман вече  ooooh!
прословутите кърпи , с които хванах кода за термочантата - не ми харесват-  качество никакво ooooh!

Харесах си термочантата и се чудех как да я поръчам / поръчам за първи път /. Моля те кажи ми как точно става-поръчаш от кърпите и те ти изпращат подарък чанта или греша. За кърпите разбрах, че не струват, но ако чантата си заслужава смятам да поръчам.

# 313
Някой използва ли Visa Electron на Райфайзенбанк?

# 314
ДОбро утро.divna ,кой р-р ти е кожухчето и харесва ли ти?Как е като качество?  bouquetМного получени известия и успешни поръчки ВИ пожелавам Peace

Общи условия

Активация на акаунт