LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 028
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 345
  • Казанлък of all places
Бла-Бла-Благодарности за първата Ви поръчка и ако нещо имате въпроси - питайте, не се колебайте!
За протокола, един вид...

# 346
# 347
Вени, благодаря ти!
МОже ли някой да ми обясни за кърпите, даващи БД и код за термочантата. ТЕ имат ли някакъв код?
С калъфката става за БД, но предпочитам кърпите  че и термочанта да имам. И линк за термочантата моля.
И може ли кода за безплатна доставка +чанта подарък(малка пътна чанта на колелца с още няколко на брой вътре в нея) и линка към тази чанта.
Благодаря за разяснението!

# 348
  • Дълбоката провинция
Чакам го .... smile3502Ако не ти е спешно като дойде ще дам отзиви.

# 349
Момичета имам нужда от помощ за оразмеряване на майка ми. Гръдна - 103см. талия - 91см. ханш   - 110 см. До сега не съм поръчвала големи номера и се чудя между 46 и 48 според таблиците. Благодаря Ви предварително Hug

# 350
48 ще й е голямо, категорично. Моите са 98/122 и се напъхвам в 48. Майка ми е с 97/117 и 46 и е точно. Насочи се надолу, нека и другите да кажат.

# 351
angelina.bgk    Hug  bouquet

# 352
Cvetelinka благодаря ти и аз мислех, че 48 ще е голямо. Ще пробвам с нещо евтино 46, за да не е ме яд после.

# 353
Вени, благодаря ти!
МОже ли някой да ми обясни за кърпите, даващи БД и код за термочантата. ТЕ имат ли някакъв код?
С калъфката става за БД, но предпочитам кърпите  че и термочанта да имам. И линк за термочантата моля.
И може ли кода за безплатна доставка +чанта подарък(малка пътна чанта на колелца с още няколко на брой вътре в нея) и линка към тази чанта.
Благодаря за разяснението!
Виж в другата тема

# 354
Някой има ли тези сандалки,отдавна им се каня.До довечера трябва да спретна една поръчка преди да съм изпуснала тренча.
Моля ако някой знае нещичко за тях да каже!

# 355
  • София
Момичета, може ли с една и съща карта да се плаща от два акаунта newsm78

# 356
  • Стара Загора
да ,но на не повече от два acc.

# 357
  • близо до морето
Здравейте момичета! Вчера си взех една от поръчките. Тези обувчици http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-garcon-montants-okaou … &numberpage=1  22 номер, стелката е 14 см., също и тези пижамки незнам дали са обсъждани  http://www.laredoute.fr/vente-pyjashort-enfant-garcon-bicolore-redoute-creation-(lot-de-2).aspx?productid=324151520&documentid=207609&single=false&categoryid=22921932&pos=10_d_n_n&numberpage=1   много ми харесаха размер 114см. някой ако иска по точни размери ще дам.

# 358
  • София
Редя се при оразмеряващи специалисти от темата  Rolling Eyes
понеже досега за мъжа съм взимала L или 96/103, ама сега си хареса някакъв шлифер, който е 46 размер. Сака си купува тук 50-52, според модела, ама това 46 ми идва объркващо. Също ли е с два номера надолу, както и при женските? дали 46 или 48 няма да са му добре? Нямам мерки, ама по спомен гръдната  му е около 102-104, раменете около 41-42.
Молим ви се за оразмеряване Rolling Eyes  bouquet

# 359
  • София
да ,но на не повече от два acc.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт