LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 036
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Здравейте момичета! Вчера си взех една от поръчките. Тези обувчици http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-garcon-montants-okaou … &numberpage=1  22 номер, стелката е 14 см., също и тези пижамки незнам дали са обсъждани  http://www.laredoute.fr/vente-pyjashort-enfant-garcon-bicolore-redoute-creation-(lot-de-2).aspx?productid=324151520&documentid=207609&single=false&categoryid=22921932&pos=10_d_n_n&numberpage=1   много ми харесаха размер 114см. някой ако иска по точни размери ще дам.
Коментар за обувчиците моля,,,дали са удобни...и дали отговарят на номера си..и дали са твърди Praynig

# 361
Вени, благодаря ти!
МОже ли някой да ми обясни за кърпите, даващи БД и код за термочантата. ТЕ имат ли някакъв код?
С калъфката става за БД, но предпочитам кърпите  че и термочанта да имам. И линк за термочантата моля.
И може ли кода за безплатна доставка +чанта подарък(малка пътна чанта на колелца с още няколко на брой вътре в нея) и линка към тази чанта.
Благодаря за разяснението!
Виж в другата тема
В предишната ли имаш впредвид или в някоя друга?
Цветелинка, аз като съм с ханш 116 и талия 94, в 46 ще се намъкна ли?

# 362
В темата за кодовете, там поне на 10 страници се разисква кода за термочантата. Прочети я и ще ти се изяснат много неща.  Simple Smile

# 363
Редя се при оразмеряващи специалисти от темата  Rolling Eyes
понеже досега за мъжа съм взимала L или 96/103, ама сега си хареса някакъв шлифер, който е 46 размер. Сака си купува тук 50-52, според модела, ама това 46 ми идва объркващо. Също ли е с два номера надолу, както и при женските? дали 46 или 48 няма да са му добре? Нямам мерки, ама по спомен гръдната  му е около 102-104, раменете около 41-42.
Молим ви се за оразмеряване Rolling Eyes  bouquet

Малко ще му е. Трябва му 50/52 поне, т.е колкото и тук.

# 364
  • София
Вени, благодаря ти!
МОже ли някой да ми обясни за кърпите, даващи БД и код за термочантата. ТЕ имат ли някакъв код?
С калъфката става за БД, но предпочитам кърпите  че и термочанта да имам. И линк за термочантата моля.
И може ли кода за безплатна доставка +чанта подарък(малка пътна чанта на колелца с още няколко на брой вътре в нея) и линка към тази чанта.
Виж в другата тема

Отвори темата за кодовете на 1-ва страница на 1-вия пост има кои са кодовете и линкове. Почети и предната тема.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381900.0

# 365
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ

http://www.laredoute.fr/vente-pull-cache-coeur.aspx?productid=32 … &numberpage=1

НЯКОЙ ПОЛУЧАВАЛ ЛИ Е ТОВА?
НЯКЯКВИ МНЕНИЯ?
БЛАГОДАРЯ ВИ Simple Smile

# 366
току що взех колет от 12.03 ,а от 28.01 и от 04.02 ги няма още  Tired

# 367
Вени, благодаря ти!
Виж в другата тема
Ами мисля, че да, поне доколкото имам наблюдения за мен и за майка ми. Но нека и други се включат, много е относително.

# 368
здравейте!
интересува ме някой дали е поръчвал това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6166768& … ue&ksource=-1

отговаря ли си на номера и качеството на материята - струва ли си / цената е много добра/

За тази цена определно си заслужава. Имам в черно и в бежово 36 номер. Според мен си отговаря на размера.
Мога ли да попитам как е на дължина, като на снимката ли - до под коляното? И ако имаш някоя снимка облечена  Embarassed

# 369
  • София-Младост
Днес си взех поръчката от 18.03. с подарък хладилна чанта, от пощата
с тази блузка за м … 82;ия, размер 86
лот потниц … 72;та, размер 150
И форумната  … 86;ла за 2 евро, н.40...ще я продавам, не се възприемам никак. Иначе е много хубва, ама... цветът е екрю, ако някой я иска на ЛС.
В пощата на Мл-4 имаше пакет за Сн.Петрова...или Петкова, май пак хладилната чанта е вътре.  Simple Smile

# 370
  • Пловдив
Момичета, да питам дали тези дви поръчки ще минат по пощата или е по-вераятно да ги чакам от митницата  newsm78
Първата - две тениски на Адидас, една детска рокличка, детското палтенце, едни къси и едни дълги дамски панталони, едно сако и комплекта три мъжки тениски...Тази малко ми е съмнителна, че попрекалих ама...
Втората - панталон, едни 7/8 дънки, потниче на Адидас, кърпите и тренча подарък...
Мерси предварително   bouquet

# 371
  • Варна
Момичета да ви питам нещо, което се случи с моя приятелка, коята се регистрира преди няколко дни и си изчаква картата за да поръча. В сайта на мястото, където по принцип името , изведнъж при нея се появява не нейното име, а Prisca GERAN  Shocked, влиза си с нейния имейл, нещата в кошницата са си нейните, но името друго  Rolling Eyes. Както и да е, влязох и и промених данните, т.е. написах нейното и име, но защо така се получи, на някой друг случвало ли се е. Да не говорим че ако не беше погледнала и беше пуснала поръчката , нямаще да може да си вземе колета, защото няма да е на нейно име  ooooh!.

# 372
  • Шумен
Днес си взех поръчката от 18.03. с подарък хладилна чанта, от пощата
........
лот потници за каката, размер 150
.........

Ала-Бала, може ли размери на потниците, благодаря   bouquet.

# 373
Сега са ми пуснали 4 известия,като чакам точно толкова от 08.02-09.03. Изненадаха ме. Като ги взема ще пиша отзиви. Вчера взех на поща пумите от 17 евро, но черните. Хубави са, стават ми,  но на палеца ми обиват, точно се пада на ръба, където е кожата, плата и гумата. Някой дали е имал същия проблем с тях, не знам дали ще свикна,тая гума няма начин да омекне.

# 374
  • близо до морето
Здравейте момичета! Вчера си взех една от поръчките. Тези обувчици http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-garcon-montants-okaou … &numberpage=1  22 номер, стелката е 14 см., също и тези пижамки незнам дали са обсъждани  http://www.laredoute.fr/vente-pyjashort-enfant-garcon-bicolore-redoute-creation-(lot-de-2).aspx?productid=324151520&documentid=207609&single=false&categoryid=22921932&pos=10_d_n_n&numberpage=1   много ми харесаха размер 114см. някой ако иска по точни размери ще дам.
Коментар за обувчиците моля,,,дали са удобни...и дали отговарят на номера си..и дали са твърди Praynig
 Съчетание от естествена кожа и плат са. Като изработка са доста добре. Подметката е тънка и затова не е много твърда, но и не е от най-меките което според мен е добре. За номера дали си одговаря незнам, според мен всяка марка си има различна номерация. И което е най странното задната част на обувката е малко по издадена, някъде с 0.5см. от подметката. Но иначе са стабилни, държат крачето да не се изкривява и доколкото виждам малкото добре върви с тях.

Общи условия

Активация на акаунт