LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 156
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 435
Чудя се какъв размер трябва да поръчвам за съпруга ми панталони и специално сега искам тези да му взема:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8423202& … ue&ksource=-1

Той обича да му е по-свободно, да не са по тялото. Мерките му са: талия 88, ханш-103, височина - 172см и 72кг. Тениски съм му поръчвала различни. Един пуловер беше М и му заспа, тениски М пък са му малки (всъщност много по тялото)л Друг пуловер L огромен. Ако може да ми помогнете в избора на панталонки ще съм благодарна!  Hug

# 436
Здравейте,
Вчера си получих поръчка от 04.02,изпратена е на 23.02.Поръчката ми е малка ,тъй като беше само за да пробвам дали ще ми приеме плащането с картата,тъй като преди това имаше малък проблем.Ето тази блузка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359563
и като подарък дюшека.
Блузката мислех ,че е от плат ,а тя е плетена,но е много тъничка и прозрачна.Един номер по - малка щеше да ми стои по - добре,но и така не е лоша.
Сега вече съм напълно зарибена Laughing

# 437
Понеже това е тема за взаимопомощ и коментар, си позволявам да се обърна към вас за съвет.
Поръчката ми е от 31.01
Вчера им писаха и днес ми отговориха, че е тръгнала на 18 февруари. Петте седмици са изтекли на 25.03. Какво правя от тук нататък?.Чудих се половин година докато събера смелост да пусна поръчка и понеже ми е ПЪРВА ПОРЪЧКА съм объркана. Да чакам ли и до кога е разумно да изчаквам?

# 438
Понеже това е тема за взаимопомощ и коментар, си позволявам да се обърна към вас за съвет.
Поръчката ми е от 31.01
Вчера им писаха и днес ми отговориха, че е тръгнала на 18 февруари. Петте седмици са изтекли на 25.03. Какво правя от тук нататък?.Чудих се половин година докато събера смелост да пусна поръчка и понеже ми е ПЪРВА ПОРЪЧКА съм объркана. Да чакам ли и до кога е разумно да изчаквам?

Спокойно, мила! Аз чакам от 21.1 и съм убедена ,че ще я получа. Тази седмица.
 Пу-пу!

# 439
@teya, вчера получих поръчка от 21.01.Няма начин да не получиш и твоята Peace!

# 440
  • София
Поръчката ми е от 31.01
Хич не се притеснявай. Аз моите от средата на януари ги получих оня ден. Всичко си ми дойде с изключение на нещата за които бях получила ваучери 1 месец по-рано  Laughing
Прочетох въпрос дали е имало колет който изобщо не е пристигнал. Да, миналата година като започнах да пазарувам една от първите ми поръчки се изгуби безследно. Доста скъпа поръчка близо 400 евро ли беше бече не помня. Върнаха ми ваучер за сумата без проблем и аз напоръчвах наново за тази сума. Така че случват се и такива неща, но много рядко. До сега имам над 1000 поръчки сигурно и това е единствения случай да чукна на дърво.

# 441
Хич не се притеснявай. Аз моите от средата на януари ги получих оня ден. Всичко си ми дойде с изключение на нещата за които бях получила ваучери 1 месец по-рано  Laughing
Прочетох въпрос дали е имало колет който изобщо не е пристигнал. Да, миналата година като започнах да пазарувам една от първите ми поръчки се изгуби безследно. Доста скъпа поръчка близо 400 евро ли беше бече не помня. Върнаха ми ваучер за сумата без проблем и аз напоръчвах наново за тази сума. Така че случват се и такива неща, но много рядко. До сега имам над 1000 поръчки сигурно и това е единствения случай да чукна на дърво.

450 от твойта уста в на господ ушите Praynig
дано не се изгубят - парите са ясни, че ще ги върнат - няма къде да ходят
но е много неприятно да ти се загуби поръчката.
явно търпение му е майката - но ако не дойде и тази седмица и ще им напиша аз един гневен мейл за да я проследат поне какво става - мен това ме дразни, че нищо не знаеш и седиш в неведение Naughty

# 442
Аз малко тъп въпроса може да "плясна", ама двата сайта за мерки и отзиви за артикули "обединиха" ли се? Т.е. всичко в единия ли отиде? Търсих първия за мерки и теглилки, но не го откривам...Във сайта на вени 05, можем и ние директно да добавяме мерки и отзиви така ли?

Cvetelinka , не не са се обединили.Да в моят сайт и вие може да добавяте както отзиви за даден артикул така и размери ако вече не са дадени. Ако няма даден артикул, обърнете се към мен или Ками за да бъде качен в сайта, оттам нататък всеки може да добавя както вече казах размери и отзиви. Peace

# 443
Получих някакво писмо, а с преводача нещо не можах да го разбера. Какво потвърждение трябва да направя, като аз пуснах поръчка? Помогнете да разбера:
Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !

# 444
Някои да има този бански,защото ме притеснява да не е много отворена чашкатаи дали е плътна........

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … &numberpage=1

мерси предварително....

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 20:33 от Veseto_

# 445
 Simple Smile здравейте и от мен, умишлено не чета и не пиша от известно време с цел "лечение "  Laughing

но имам въпрос, на който не успях да си отговоря, и да питам и тук :

-направих на 14.03 поръчка дребна с код за БД и крайната сума дойде малко над 10 Е. -следняколко дена си получих пакета.поради изчерпване не са ми сложили и не са фактурирани два артикула,сумата от ф-рата е изчислена съответно и е 5.77 . -до тук вс. е ОК  .
- на фактурата, в лявата част, под артикулите и сумите имам  NOTE DE DEBIT ,с цифров  код и  посочен тел.номер  .
в банкирането проверих,до днес все още не е  изтеглена въпросната сума .

някой може ли да ми обясни дали има по-различна процедура, или просто да чакам да си дръпнат парите ?

# 446
  • София
Редя се при оразмеряващи специалисти от темата  Rolling Eyes
понеже досега за мъжа съм взимала L или 96/103, ама сега си хареса някакъв шлифер, който е 46 размер. Сака си купува тук 50-52, според модела, ама това 46 ми идва объркващо. Също ли е с два номера надолу, както и при женските? дали 46 или 48 няма да са му добре? Нямам мерки, ама по спомен гръдната  му е около 102-104, раменете около 41-42.
Молим ви се за оразмеряване Rolling Eyes  bouquet

Малко ще му е. Трябва му 50/52 поне, т.е колкото и тук.
Meрси, Алекс, ще му се размине значи.

# 447
Здравейте на всички.  Grinning
Почти едновреминно пристигнаха две поръчки от 09.02 и от 19.02. За първата почти бях изгубила надежда. Всичко ми харесва и е качествено.  Peace
Ето малко снимки. Ако успея довечера ще ги надпиша.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=11267995

Ще ми кажеш ли с кой код си получила тези чанти   bouquet http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=11356889

опитай с 22578  Hug

А може ли линк към банския  Hug

# 448
  • In The Middle Of Nowhere
Днес взех последната от следнамаленските поръчки от 13.02 *въздъх*с блузки и потник от НК и одялото подарък, но сега незнайно защо за мен не се отваря сайта за да сложа линковете  newsm78

# 449
получих си нещата от 05.03, всичко е супер!
само че вместо едни обувки, са ми изпратили други, а на кутията си пише, че би трябвало да са тези, които поръчах ooooh!
И сега какво да правя? писмо ли да им пиша?

Общи условия

Активация на акаунт