LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 156
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 465
Някой да има този бански?http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-uni.aspx?productid=324118438&documentid=321409&single=false&categoryid=23110031&pos=12_d_n_n&numberpage=2

# 466
ЕЕЕ,сега имам известие за поръ4ка на името на мъжо,пак трябва да се разкарвам утре  Confused

и аз и аз ще се разкарвам утре  Wink

# 467
момичета, днес взех на мъжа ми дънките от ония ефтините, 46 номер и са му малки.
търся да ги разменя за 48 или ги продавам
http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-34.as … &numberpage=1

писах ти на лични

# 468
# 469
veseto банския е с много малко горнище с меки чашки и само банел без подплънка аз взех 38 и ми е малко а нося сутиени 75б, а долнището ми е леко голямо. Това ми е втория неуспешен опит в поръчването на бански в две части и сега мисля да си поръчам по отделно, а не комплект.Дано съм помогнала.

Как да не си ми помогнала.....благодаря от сърце...... Grinning

# 470
А дали ханша й е около 100  Embarassed Embarassed

Мисля, че е малко повече от 100, но едва ли ще се измери ако я помоля...  Embarassed Сподели, че и е малко широк в ханша, но става.

Благодаря!

# 471
  • София
Здравейте мами!
Моля за помощ, искам да купя подарък-дрешки на едно детенце, което май месец става на 2 годинки, въпроса ми е дрешки за 2 г. ли да взема /дали ще може да ги носи лятото/ или направо за 3 г. - какви са ви наблюденията.
Благодаря предварително!

# 472
Здравейте,днес получих колет от 12.03,пратен на 17.03 пристигнал на митница на 27.03
чакам още 3 колета и едни кецове от февруари.
Съдържанието е само потници,снимки утре, и тренча подарък,който ми лепна идеално,много е хубав,няма нищо общо с черните тренчове,стои прекрасно  Peace

# 473
  • Варна
maka ориентирай се по височината на детето а не по годините. 86 го дават за 2г, но блузките вероятно ще са малки този размер, поне 94, ако не и 102. Моето момиче става на 2г другата седмица 85 см/13.300 кг и 86 като размер и е малко за блузките. За панталончетата по скоро тясно, на дължина са ок. За лятото съм поръчвала 94 и където няма 102

# 474
  • Някъде в Европа...
maka, и аз да се изкажа за двугодишните - синът ми е на 2,5г, носи размер 86 като блузките му стават (някои му идват съвсем малко късички, но не и тесни),  а панталоните са му широки, изключая едни дънки, който обаче са с много тесни крачоли и беше упоменато, и който де факто му стоят чудесно. Висок е 89 см и тежи 11,800. Така, че май наистина зависи от габаритите на детенце...
Аз сега съм в чуденка какъв размер да му вземам за лятото - 94 положително ще са му широки, особено панталонките, а 86 може да му станат малки, докато дойде време да ги обелече  newsm78

# 475
Здравейте мами!
Моля за помощ, искам да купя подарък-дрешки на едно детенце, което май месец става на 2 годинки, въпроса ми е дрешки за 2 г. ли да взема /дали ще може да ги носи лятото/ или направо за 3 г. - какви са ви наблюденията.
Благодаря предварително!

за долни - ролички, панталонки, дънки и прочие...94р-р
за горни - блузки, потничета ....- 102р-р
ако ще е някакъв лот - анцунг, блузка с панталонки/поличка, или друг комплект ...съветвам 94р-р
Миналото лято бяхме точно на 2г - всичките ни дрехи бяха с такива р-ри

П.П. С изключение на поличките и късите гащета - взимах р-р 74, за да са ни тъкмо, а не като изсулени Laughing

# 476
  • София
Благодаря момичета, много ми помогнахте  Hug

# 477
  • София
Някой вземал ли е такава горница на Адидас? Заслужава ли си парите? За по-топло време става ли? http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee-clima365-homme-d-adid … &numberpage=1

# 478
момичета, днес взех на мъжа ми дънките от ония ефтините, 46 номер и са му малки.
търся да ги разменя за 48 или ги продавам
http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-34.as … &numberpage=1

писах ти на лични

y.shishkova, ако не се разберете с mimi P27, ми пиши на лични, че твоя лимит за ЛС е изчерпан. Rolling Eyes

# 479
  • sofia
момичета, аз успях да я пусна, махнах едно якенце за 4 Е. Значи обадих се на една приятелка, която работи в  обслужващатабанка и тя ми каза, че трябва да остават  минимум 10 лв. след като се пусне поръчката.
не знам за коя банка говориш, но на ПИБ картата съм я оставяла с 50стотинки вътре, може би зависи от условията на договора

Общи условия

Активация на акаунт