LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 947
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 645
преди малко взех поръчка от 08.03 на Митница Варна.
ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11376149

- горнището на Адидас е доста уголемено, нашето има и дефект даже и ще го връщам към французите. иначе не е лошо.
- дънкената пола и дънките са ми малки, ще ги продавам. полата е много хубава - 168 размер, дънките също са 168 размер, но според мен не отговарят много на снимките в сайта. иначе и те не са лоши.
- другите неща са много хубави.

ако някой иска размери на нещо - питайте!  Peace
моля размери на дънковата пола, че много ми хареса

ето размерите:
талия - 35 см
ханш - 46-47 см
дълж. -  63 см

# 646
  • Sofia
днес получих известие за поръчката си от 31.01, най-после са я изровили  newsm78

момичета от колко часа работеше митницата сутрин?

# 647
Алекс много благодаря Hug  bouquet указа се, че прекалено бързо съм се опитала да си пусна поръчката и паричките ми не са били осчетоводени Blush, като пробвах след няколко часа и нямаше проблем. Иначе за кредитни карти няма нужда да се регистрират за интернет плащания  Wink

# 648
Добър вечер момичета!
Изпрати покана на приятел, той се регистрира и получи код за намаление на 10Е. До тук добре. Пуска днес поръчка, но не използва промо-кода. Сега опитва да направи втора поръчка и да го използва, но уви...
Този код е валиден до първа поръчка, и ако не се използва губи давност ли?
Ми то и моя не действа! И аз днес пусках поръчка и го не използвах. Просто не се сещам как и къде да го ползвам. По-добре ми е да хвана БД и/или подарък, вместо да напълна кошница с дивотии, останали с кръгли цени и да сложа код за 5 евро. Аз ли нещо не схващам... newsm78
Предварително благодаря!   bouquet

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 21:16 от VK

# 649
Днес получих известие от митницата за поръчката ми от 10.03.  Shocked Ще го взема утре и вечерта ще дам отзиви и снимки  Peace Не очаквах толкова бързо, на фона на чакането на предните поръчки...Останаха 2 неща за поща, но би трябвало до края на тази седмица или началото на другата да дойдат Peace И с това май приключвам, до следващите намаления Simple Smile Е, все ще пусна някоя поръчка сигурно, но няма да е чак такава лудост, каквато беше последните 2 месеца  Mr. Green

# 650

Ще ми кажеш ли нещо повече за панталона,който е 36 размер-аз съм с Т-73-74 и Х-92 дали ще вляза в 36 размер?И за блузките от юношеските кой размер си взе и колко си висока?
Панталона е много хубав,плътен и мек памук..качествена изработка  Peace Грам забележка не намирам по него,харесва ми  Grinning Аз съм с талия 70 и ханш 91,стои ми леко голям,но така ми харесва. Тениските са 156 размер,аз ги взех за голямото ми момиче. Ако ще ти помогне аз съм 166 см,стават ми,но идват малко къси за моя вкус  Rolling Eyes
Ако искаш ще снимам панталона облечен да сдобиеш представа  Peace
Ако не ти представлява трудност да снимаш панталона облечен ще съм ти много благодарна.Много ми помогна и за блузките.Много и сърдечно благодаря   bouquet

# 651
Аз пак да питам за тази ризка, някоя поръчвала ли я е? Интересува ме дали е вталена  защото ми се вижда , че е с дебел ластик отзад?
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-col-polo.aspx?productid … &numberpage=3
Пише, че е леко вталена, не пише за ластик, ленена е.  Peace Ама ми стана много интересно как я видя отзад  Wink , аз виждам само една снимка  Rolling Eyes

# 652
  • Пловдив
Момичета, искам да помоля някой, който има тази блуза за реална снимка и размери. Благодаря предварително!

# 653
  • Пловдив
Добър вечер момичета!
Изпрати покана на приятел, той се регистрира и получи код за намаление на 10Е. До тук добре. Пуска днес поръчка, но не използва промо-кода. Сега опитва да направи втора поръчка и да го използва, но уви...
Този код е валиден до първа поръчка, и ако не се използва губи давност ли?
Ми то и моя не действа! И аз днес пусках поръчка и го не използвах. Просто не се сещам как и къде да го ползвам. По-добре ми е да хвана БД и/или подарък, вместо да напълна кошница с дивотии, останали с кръгли цени и да сложа код за 5 евро. Аз ли нещо не схващам... newsm78
Предварително благодаря!   bouquet
И моя код, и на поканения приятел днес не са действали, пък той не е правил поръчка...Наистина ли са валидни до първата поръчка?

# 654
някой да знае момчешкото 180см колко е талията на панталоните

гледам едни къси гащи и се чудя дали не са тясни горе newsm78

# 655
  • София
има ли някой цвят виолет на тези памучни чаршафи с ластик:

http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-pur-coton-la-redoute-e … amp;prodcolor=10#

нали са от плат, а не от ластично трико?
И ако може снимки да преценя цвета!
аз пак да върна лентата малко назад, ако някой може да ми отговори сега.

Имам бял и е от плат.

# 656
Знам, че са доста обсъждани тези ботуши, но искам да попитам как е номерацията им. Отговарят ли си или трябва +1.

# 657
Здравейте момичета!
Искам да попитам някой има ли тези?Дали си отговарят на номера , а и ми се струва, че цветовете не са точно такива както са описани!Благодаря предварително!  newsm51 newsm51
http://www.laredoute.fr/vente-baskets.aspx?productid=324126745&a … 9&prodcolor=3

# 658
Кодовете за покана на приятел бяха валидни до вчера.

ar4ito , Райфайзен не е една от тях.

Помогнете да се оразмеря! Гръдна обиколка-98см(по нашите мерки нося сутиен 85Б), талия-80см, ханш-107см и височина 1,68см!
Стъпалото ми е 23,5см (Наша номерация 37 някой път и 38,защото ми е по-широк кракът)
За блузи не знам, не е в моята категория. Надолу 40 или 42 според зависи. 42 ще ти е леко свободно в талията, в 40 може да не влезеш заради ханша, така че по-скоро заложи на 42
Обувките отговарят на нашата номерация по принцип. Следи сайтовете с отзиви, там момичетата са се постарали да синтезират цялата информация за артикулите.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 21:57 от pepi7096

# 659
Знам че е писано хиляда пъти, но много ще помоля някой да мидаде линк само към новата колекция, че намирам нова но тя е само със намалени артикули  Praynig
Много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт