LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 927
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 795
  • София
За чаршафите на оранжеви точки, да споделя, че и аз бях малко изненадана...Но в описанието си пише, че не е бяло, екрю или нещо подобно беше. Ама все се надявах да е по-светло...
Размери на дънките мога да дам довечера- 94.

Така е, пишеше си, че са на бежов фон, и на мен ми се стори малко тъмен като ги видях, но сложени са много приятни...мъжът ми каза: "а това боклукчийските чаршафи (заради оранжевото) ли са, ами те много хубави били"

# 796
тази рокля я чакам и аз, но в черно, а би ли казала колко е дълга, аз съм висока около 158
Eми около една педя под коляното точно както е на снимката . Аз съм 160 и също толкова ми седи под коляното
Точната дължина след 17.00 часа ще я напиша

а екрюто прозира ли?

# 797
  • Петрич
и аз получих малка пратка, но този път не съм в час.за съжаление поради големият бюст не влизам добре в тази иначе хубава рокля.ще се наложи да я продавам.http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1 а пък тази пола изглажда, и стои много добре и на по шишкави като мен , при това кройката е много оригинална; да не говорим за ценатаhttp://www.laredoute.fr/vente-jupe-la-redoute-creation.aspx?prod … &numberpage=3

# 798
  • Стара Загора
Моля ви момичета ,кажете писмото от първа страница за ваучерите на какъв меил да до изпратя....не ми се е налагало до сега... ooooh!

# 799
Момичета,за първи път пиша тук,но много искам да поръчам тези балеринки на малката,но ме е страх да не би пак да не улуча номера.Според вас отговарят ли си номерцата.Мерси
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4806646& … rce=-1#DescDetail

# 800
  • София
Аз получих поръчка от 10.03. С тези полички, р-р 94, но май ще са дългички на дъщеря ми, още няколко блузки за нея, които вече ги няма при албанците и гащеризона на Адидас, р-р 102, който е наистина много уголемен  Shocked Ако някой има 94 и му е малък, да пише, може и син да е. Не ми се продава, защото е много сладък, ама наистина догодина по това време може още да й е голям  Thinking За мен панталона на AWS в бяло, добре стои и е мекичък, и една блузка. За подарък вместо лилавите чанти са ми пратили кафявата Паладиум /която никак не е лоша/ и един странен панталон... вярно, че е моя номер, но е дълбок и по тази причина ми е ужасно къс  hahaha Най-вероятно ще му търся нов притежател. Също получих и следващия размер от целите детски бански, за didkabanditka размерите му са дължина 45 см, ширина 22 см /ако не бъркам ника, че вече забравих кой ме пита/

# 801
  • сусурлево
тази рокля я чакам и аз, но в черно, а би ли казала колко е дълга, аз съм висока около 158
Eми около една педя под коляното точно както е на снимката . Аз съм 160 и също толкова ми седи под коляното
Точната дължина след 17.00 часа ще я напиша

а екрюто прозира ли?
мисля , че да,но  това пак довечера ще преценя

# 802
  • Burgas
Моля ви момичета ,кажете писмото от първа страница за ваучерите на какъв меил да до изпратя....не ми се е налагало до сега... ooooh!
мисля на този но не сам много сигурна.  service client@web.redoute.fr  

# 803
  • Стара Загора
Много благодаря Heart Eyes

# 804
Получих си поръчката от 12.03.2009.
Всичко е коментирано...
Пуловерчетата в rose grise и prune, р.34/36 и 38/40.
Тениска, р.34/36. Имам чувството, че нещо й куца откъм шеф, иначе трикото е добро.
Туника в черно, р.38/40. Трикото е тънко.
Белите кърпи за активиране на кода с бежовия тренч.

Реални снимки от тук.  photo

# 805
  • сусурлево
Получих си поръчката от 12.03.2009.
Всичко е коментирано...
Пуловерче& … 72;та в rose grise и prune, р.34/36 и 38/40.
Тениска, р.34/36. Имам чувството, че нещо й куца откъм шеф, иначе трикото е добро.
Туника в черно, р.38/40. Трикото е тънко.
Белите кърпи за активиране на кода с бежовия тренч.

Реални сни … 84;ки от тук.  photo
Aз не съм поръчала никакви кърпи за тренча

# 806
 Може ли да ми помогнетe с размерите, защото не мога да се оправя.
Талия-77
Ханш-97
Гръдна-83
Висока съм 164.
Ще бъда много благодарна ако ми помогнете! Благодаря предварително. Мисля че съм за 34/36 блузи и 38/40 поли и панталони, но за тези с размер 164 и т.н. незнам. Моля за помощ  Praynig

# 807
и аз получих малка пратка, но този път не съм в час.за съжаление поради големият бюст не влизам добре в тази иначе хубава рокля.ще се наложи да я продавам.http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1 а пък тази пола изглажда, и стои много добре и на по шишкави като мен , при това кройката е много оригинална; да не говорим за ценатаhttp://www.laredoute.fr/vente-jupe-la-redoute-creation.aspx?productid=324114238&documentid=321409&single=false&categoryid=32406815&pos=3_d_a_n&numberpage=3

полата в какъв цвят я получи? ако е в ivoire да кажеш дали прозира ако обичаш... че и аз мисля да я пускам...
и ако може да кажете в размер 42 с какви мерки мога да вляза.. май ще ми е голяма ама долу горе някой по запознат и с опит  с размер 42  Praynig Praynig Praynig
благодаря предварително  Peace

# 808
  • Стара Загора
Много благодаря
явно не е това меила...не може нищо да се изпрати там
някой друг ако знае нека се включи pls.

# 809
  • Burgas
имам още един   cvancoil@redoute.fr пробваи на този.

Общи условия

Активация на акаунт