Пролетни придобивки/ 10

• 46 706
  • 472
  •   1
Отговори
# 120
Честито.Сандалите са страхотни

# 121

Нямам думи ,страхотни са. CrazyСъс здраве да си ги носш.

# 122
# 123
Моето не е нищо особено, но много му се радвам, защото отдавна не съм си купувала нищо розово Simple Smile
http://prikachi.com/files/727277R.jpg

# 124
Моето не е нищо особено, но много му се радвам, защото отдавна не съм си купувала нищо розово Simple Smile
http://prikachi.com/files/727277R.jpg

Браво  Peace И аз си падам по розовките дрешки. Голямо детенце съм  Crazy
Трябва да снимам една елегантна розова ризка, която си взех последно. И едно розово яке за ветровити дни.  ooooh!

# 125

Дано да няма сърдити, но беше време за нова тема, а никой не се наемаше да прави   bouquet

Изрично попитах в старата тема дали да пускам нова, но никой не отговори и реших да я пусна след 40-та страница.

Честно казано не обичам друг да пуска моите теми. Не, че е голяма работа, просто така ми харесва. В момента, когато няма да имам тази възможност, ще дам карт бланш на друг желаещ да прави това вместо мен.

Благодаря.

# 126
  • Бургас
Уауу, момичета, има ли тема за лекуване от шопинг-манията?  Rolling Eyes
Ако няма да ползвам тази  Embarassed Laughing
Абе трябва да ме оковат с вериги като изляза... Crazy
Каквото харесам просто протяга ръчички и казва "купи мееее, купи меее.."
Ох, има ли такива като мен...? Вече губя надежда, че ще се "излекувам".. положението е трагично... Confused

# 127
  • София
Уауу, момичета, има ли тема за лекуване от шопинг-манията?  Rolling Eyes
Ако няма да ползвам тази  Embarassed Laughing
Абе трябва да ме оковат с вериги като изляза... Crazy
Каквото харесам просто протяга ръчички и казва "купи мееее, купи меее.."
Ох, има ли такива като мен...? Вече губя надежда, че ще се "излекувам".. положението е трагично... Confused
Имааа, има Sunglasses
Това е заразна и неизлечима болест.

# 128
Благодаря, момичета, аз също останах доволна от сандалите, сега чакам само да стане топло  Hug

Колкото до манията за пазаруване - днес си гледах извлечението от кредитната карта - изхарчила съм 90% от заплатата, която трябва да взема на 25 април... нещата не вървят на добре  ooooh!

# 129
  • USA, Steak State
Ето това сладурче за бижута:
http://i.walmartimages.com/i/p/00/08/14/38/37/0008143837106_215X215.jpg

# 130
# 131
Благодаря, момичета, аз също останах доволна от сандалите, сега чакам само да стане топло  Hug

Колкото до манията за пазаруване - днес си гледах извлечението от кредитната карта - изхарчила съм 90% от заплатата, която трябва да взема на 25 април... нещата не вървят на добре  ooooh!
Gorgeous честити сандалки-страхотни са!!!Аз съм голям фен на Бебе и онзи ден като влязох в магазина им(в Atlanta) направо ми останаха очите в 99 % от дрехите-също съм си харесала едни сандалки... Grinning
Би ли казала моля те ти от къде си ги поръча-от сайта им или от друго място?Интересувам се по-принцип как са с доставките до Бг...

# 132
  • Sofia
...Аз съм голям фен на Бебе и онзи ден като влязох в магазина им(в Atlanta) направо ми останаха очите в 99 % от дрехите-също съм си харесала едни сандалки...

Стига дразнили де  Mr. Green Hug Heart Eyes Май няма доставка до БГ  Cry

# 133

Благодаря  Hug
За съжаление bebe не доставят до БГ. Аз ги поръчах от eBay  Peace

# 134

не мога да се въздържа и да не отбележа че са жестоки тези дънки
със здраве да си ги носиш

от къде са и каква е ценичката моля  Blush

Общи условия

Активация на акаунт