Пролетни придобивки/ 10

• 46 711
  • 472
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Криси, казвай къде е това магазинче.   bouquet Аз редовно хайманя до д4

# 166
  • Sofia
обувки, сега се чудя как се носят..с чорапче или без....

По принцип отворена обувка - без чорапче, но точно тези мисля, че е по-добре със. Дупчицата отпред е малка и са по-скоро пролетно-есенни, а не летни. Много са добри  Peace

# 167

По принцип отворена обувка - без чорапче, но точно тези мисля, че е по-добре със. Дупчицата отпред е малка и са по-скоро пролетно-есенни, а не летни. Много са добри  Peace
Susi, прекрасни са обувките.  HugДа попитам откъде са Blush
Lorilicious , честито леко и безаварийно шофиране Hug
Криси, много хубави дънки Simple Smile
Мил, всичките покупки ми харесаха  bouquet

# 168
# 169
# 170
Нещо по-скоро лятно http://www.next.co.uk/shopping/branded/brandedforher/15/3 ,но купено от тук

# 171
  • Все на втория етаж

Банския го получих от ЛаРедут, 26 евро беше, не помня, но ми излезе повече, защото пуснах поръчка само заради него. Crazy

Ето го:

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-reversibl … 6&prodcolor=1

# 172
Благодаря отново  Hug

Ако знаеш къде е Новата поща... Та тръгваш оттам нагоре към Христо Ботев.На ъгъла има един козметичен салон "Екстраваганс" и на отсрещния тротоар е това магазинче(с една червена врата) Peace
Дано да си ме разбрала  Embarassed

Иренка, банският ти е страхотен Heart Eyes

# 173
  • USA, Steak State
Благодаря отново  Hug

Ако знаеш къде е Новата поща... Та тръгваш оттам нагоре към Христо Ботев.На ъгъла има един козметичен салон "Екстраваганс" и на отсрещния тротоар е това магазинче(с една червена врата) Peace

Благодаря.. съвсем случайно съм в този град и няма да пропусна днес   bouquet

# 174
  • Варна
Хихихи, балгодаря, дори знам къде е магазинчето.   bouquet

# 175
  • София
Здравейте имам едно питане и да не пускам отделна тема, само за това което търся, ще питам вас.
Миналата година имаше едни дълги черни поли леко набрани целите, къдемо мога сега да намеря така  Hug

# 176

Благодаря! И аз мисля с чорап, но да си питам Hug

*Jeny* , Мерси!   HugДа ти кажа взех си ги от магазин Sisi в Студентски град, но по принцип са на Дарис....а и бяха на някаква много интересна цена..69 лв..твърдят, че са от естествени материали, но да видим Simple Smile

# 177
Благодаря отново  Hug

Благодаря.. съвсем случайно съм в този град и няма да пропусна днес   bouquet

Хихихи, балгодаря, дори знам къде е магазинчето.   bouquet

Дано да си намерите каквото търсите  Hug

# 178
  • СОФИЯ

Банския го получих от ЛаРедут, 26 евро беше, не помня, но ми излезе повече, защото пуснах поръчка само заради него. Crazy

Ето го:

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-reversibl … 6&prodcolor=1
Peace

# 179
  • Belgium
Поръчала съм си тази блузка, сега остава и на живо да изглежда толкова добре  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт