Пролетни придобивки/ 10

• 46 652
  • 472
  •   1
Отговори
# 390

ОооОоО обожавам шарени нещица  Mr. Green блузката от къде и за колко?

# 391
  • Все на втория етаж
Благодаря ви момичета.  Simple Smile
Отговорих ви на ЛС за полата и блузката. Peace

# 392
  • София
поличката е много хубава!

# 393
Добро утро!
Аз днес ще се разходя до Пловдив с идеята да си купя обувки.нали имаше една улица само с обувки, не се бъркам?  newsm78

# 394
Не се бъркаш.Мисля,че се сещаш за ул."Иван Вазов"

# 395
Да и беше зад някаква голяма сграда(поща или някакъв информационен център) ?

# 396
Леле ако имах пари бих ходила всеки ден в Пловдив на шопинг.Различни неща, ниски цени, направо нямам думи  Heart Eyes Ето какво си взех:
сандали
обувки за бала
пак
топ
за мъжката част Simple Smile
Взех си и още едни обувчици, но останаха в колата на една приятелка.За тях се чудех-понеже са 38 номер и ми станаха, но леко ме стягат, дали може в магазина в София да поискам да ми ги сменят без да казвам че съм ги взела от Пловдив  Mr. Green или да чакам да се разтегнат сами?

# 397
Миличка, обувките ти за бала са страхотни!
А за другите, по-добре ги смени с по-големи, докато ги чакаш да се отпуснат, ако изобщо се отпуснат..., ще са неудобни, ше ти мине всякакво желание да ги носиш Wink

А ето моята последна придобивка, в която се влюбих в момента, в който я облякох Simple Smile

рокля

# 398
Честито на всички за новите придобивки  Hug
Лу, И аз се сдобих с подобно потниче,но обратния вариант.Розово с черна дантелка.Доста си мислех дали да  махна дантелката,но вече се разубедих.   Peace

# 399
Миличка, обувките ти за бала са страхотни!
А за другите, по-добре ги смени с по-големи, докато ги чакаш да се отпуснат, ако изобщо се отпуснат..., ще са неудобни, ше ти мине всякакво желание да ги носиш Wink

А ето моята последна придобивка, в която се влюбих в момента, в който я облякох Simple Smile

рокля
susikata мерси за съвета, работата е там че са купени от Пловдив и не знам дали в магазина в офия ще се навият, ще пробвам все пак  Peace
А роклята ти трябва да се види облечена непременно  Hug

# 400
Ти от кой магазин си ги купила? МОжеш да се обадиш и да питаш дали е възможно ..

А ето и роклето облечено без ръкави и с ръкави

# 401
Lorilicious  страхотни придобивки!!!
Сандалките и аз вчера ги гледах в Брайт-Варна;но от моя номер имаше само в бяло а аз си търсих в черно.
А бели подобни имам от миналото лято на Риплей.Момичето провери във всичките им магазини във Варна обаче само в бяло имаше #2gunfire

# 402
да доста добра имитация са на риплей само че с 150 лв по-ефтини  Laughing аз ги взех от едно като подлез в Пловдив, намираше се в единия край на главната улица откъм един мост със едно такова като базарче закрито...ама и аз как го обясних  Mr. Green
Помня само че магазина се казва Индиго

# 403
Леле ако имах пари бих ходила всеки ден в Пловдив на шопинг.Различни неща, ниски цени, направо нямам думи  Heart Eyes Ето какво си взех:
сандали
обувки за бала
пак
топ
за мъжката част Simple Smile
Взех си и още едни обувчици, но останаха в колата на една приятелка.За тях се чудех-понеже са 38 номер и ми станаха, но леко ме стягат, дали може в магазина в София да поискам да ми ги сменят без да казвам че съм ги взела от Пловдив  Mr. Green или да чакам да се разтегнат сами?

Честито, страхотни неща.

# 404
да доста добра имитация са на риплей само че с 150 лв по-ефтини  Laughing аз ги взех от едно като подлез в Пловдив, намираше се в единия край на главната улица откъм един мост със едно такова като базарче закрито...ама и аз как го обясних  Mr. Green
Помня само че магазина се казва Индиго

Да за цена от 46-50 лв. са си направо находка.
Аз затова ги загледах ;че като се сетих колко дадох миналото лято за моите от Риплей Sick е поне и това лято ще се носят Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт