За изневярата, но по-различно.

• 5 821
  • 98
  •   1
Отговори
Здравейте, от 5 месеца имам подозрения относно съпруга си, доста сълзи изплаках, доста нерви изхабих. Днес отново бях пред дилемата " да си тръгна с децата или да вложа още малко усилия в брака". Писах една тема тук, през март май беше, но след това нямаше смисъл- толкова много неща са изписани. От тогава само си чета из форумите чуждите истории...... рева си, мисля, абе пълна психария от моя страна. Току-що попаднах на следната тема в друг форум :
"Мразя жена му,мразя я, защото не го заслужава, защото е грозна, дебела, злобна, високомерна, а той е най-прекрасния мъж на света! Той също не я обича, но я търпи заради децата...някой ден, когато те пораснат, той ще бъде мой само мой....така ще влеза в живота му, че ще види тази на какво съм способна...ще си остане само с парите, защото съм сигурна, че той няма да я остави неосигурена.... децата, само те ме възпират да действам на този етап...но когато дойде деня за възмездие, той ще бъде мой съпруг и баща на децата ми."
Не мога да не споделя с вас. Ох, колко хубаво ми стана. И ние си имаме една бивша мома( детската любов), която не е изгубила интерес към мъжа ми. А написаното е типично в неин стил. За първи път като мисля за нея се усмихвам и ми е едно приятно Simple Smile . Толкова сълзи заради нея изревах. Но в интерес на истината, съм и благодарна- свалих излишните килца и сега пак съм като момиченце......
Няма да си тръгна и ще направя всичко възможно нашето семейство да е щастливо.  Дано не е временно , но се чувствам супер.
Дългичко стана, но толкова редовно ви чета, че някак първо с вас исках да споделя. Лека вечер. Simple Smile

# 1
Благодаря,че сподели  Hug
Не се отказвай от съпругът си!!! Naughty
Всичко ще бъде наред!И ще бъдете щастливи!
 family4
А тая мръсница #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 2
Аз не разбрах кое те е зарадвало толкова  Simple Smile Но щом си доволна, значи всичко е наред.

# 3
Ами разбрах, че е страдала повече от мен, а чудесния мъж е тук при нас.  

# 4
  • София
 Ако мислиш, че е тя, това:"...той ще бъде само мой" не те ли притеснява, тоест сега го дели със съпругата, а не му е бивша. И също, че той не я обича, предполагам от него го е чула. И аз не разбрах, кое ти харесва, освен да злорадстваш, че те мрази.

# 5
Винаги съм се чудила защо съпругата мрази любовницата, любовницата мрази съпругата, а мъжът е чудесен и за двете  Shocked

Такива мъже как успяват така да омагьосат две жени, пък накрая излизат от ситуацията чисти , неопетнени и по-обичани отвсякога  #Crazy

Вероятно вината е точно в мъжът, кой знае как е лъгал и мазал пред  любовницата ? Аз също бих се борила да запазя семейството си, но да казвам чудесния мъж, едва ли.

# 6
Чакай малко ти си  "грозна, дебела, злобна, високомерна" той не те обича и те търпи само заради децата ?

# 7
Извинете ме, но горе посоченият цитат не може да го е написал човек със здрав разум.
Само болен мозък може да разсъждава по този начин ooooh!

# 8
Извинете ме, но горе посоченият цитат не може да го е написал човек със здрав разум.
Болен от любов  Laughing

# 9
Аз нещо не разбрах темата.. newsm78

# 10
Руска, извинявай,но не
ти прави чест да заставаш на
страната на мръсницата! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 11
Болен от любов  Laughing
...болна от тъпотия по- скоро ooooh!
Кво възмездие, кви пет лева? newsm78

# 12
Голямо щастие ви чака с "чудесния мъж". Казваш, отслабнала си...а относно "грозна", "злобна" и "високомерна" как се развиват нещата?

# 13
Руска, извинявай,но не
ти прави чест да заставаш на
страната на мръсницата! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Що па тя да е мръсница?
А Сульото- мъжът къв го играе в постановката?
Защо е позволил нещата да стигнат до тук?

...и изобщо не заставам на нейна страна.
Казвам само,че не е добре момичето (горкото)...
И другото, което мога да кажа на авторката е,
че от човек с такъв начин на мислене може много да очаква.

# 14
happy:), я дай линк към старата ти тема от март, че много ме заинтригува!

Общи условия

Активация на акаунт