Искам си мъжа обратно,но този в когото се влюбих!

• 10 472
  • 140
  •   1
Отговори
Здравейте!Аз отново съм тук(за съжаление...) Бях писала преди около месец ( "Да го зарежа ли")  много от вас ми отговориха и даваха съвети и аз като удавник за сламка се хванах за тези съвети и изпълнявах! А сега всичко е по-зле от преди! Моля ви,помагайте отново!!!  Омъжена съм от година,имаме бебе на 6 месеца и мислих,че всичко ни е наред(защото не страдаме от липса на пари,и двамата със съпруга ми изглеждаме добре,детенцето ни е здраво) и на пръв поглед идеалното семейство! И в един момент приказката свърши-мъжа ми стана студен,замислен,не го интересуваме с бебето-редовно ми казва "Оправяй се сама,другите жени как го могат" и т.н.  Уж оправихме положението...но само за седмица-след това стана още по-зле :работи нощна работа,а сутрин не се прибира,понякога и през деня не се прибира!"Къде беше?"-питам,а той "Пихме в бунгала" или "ходих на рожден ден" или "спах в приятел" и т.н. Ревах(ама не пред него),тръшках се,отказах се да питам каде е бил,защо не се прибира! Очаквах поне към детето да не е студен,а той все едно не го забелязва! Малкия като види баща си започва да се смее,маха с ръчички и крачета,но онзи нищо! Питам го какво има,преследвам го из стаите за да говорим,пиша смс-и и пак нищо! И един ден ми казва "Нищо не ме радва от живота,не съм щастлив,искам да се изнеса и да видя дали ще ми липсваш и тогава да се върна" И аз ей такива очи ококорих Shocked  Стана ми много убидно и тъжно-той да си починел? От какво? Аз правя всичко,опитах се да му прехвърля някои задължения,но като остави малкия гладен(без мляко) и уж отиде да му купи,а не се върна 1ч(отишъл в пикадили да пазари за вкъщи)а бебето реве гладно! Щеше поне пода да мие в къщи,но щяхме да се заринем ако го чаках...и така де-аз правя всичко! И се поддържам,изглеждам добре-не съм се занимарила...а все едно не съществувам! И той всеки ден ми говори как искал да се изнесе,аз се правя на ударена(защото го обичам и не искам това),усмихвам се мило,говоря му все едно нищо не е станало,опитвам се да правим секс...но нищо! Той си знае неговото! Онази вечер вече ми писна и му казвам(пак мило)"Ок,слънце,щом ще си по-щастлив се изнеси докато си оправиш депресията,аз ще те чакам...!" И той казва добре. Излиза за работа и аз като ревнах-вече не издържах на напрежението:ред сълзи,ред сополи и му написах смс"край,вс. между нас приключи,обичам те,но те освобождавам да си намериш щастието другаде" И се надявах да ме разубеждава...а той 2 дни не се прибра,аз рева като магаре!!! И ми пише една вечер "обичам те" и се прибира на сутринта.Питам го защо не се изнесе и очаквам да ми каже,защото ви обичам,а той ми казва" Ми как да се изнеса като ти нямаше да ми позволиш да се върна след това" и на следващата сутрин пак не се прибира...(много ме обича понеже и не е намерил пътя към вкъщи) И така-не си говорим,разминава ме се,аз се чудя какво да направя за да обърне внимание на детето и вчера му го връчвам и му казвам да отидат двамата на разходка...той го взема и излиза. Звъня аз след 30 мин.,че ми трябваше нещо и около него тишина,а нали уж се разхождат...И го питам-къде си? А той"на центъра,къде да съм"  С кого си"А бе ся с кого съм..с майка ми съм" Питам го дали е сигурен,че е с нея,а той ми вика "абе няма да ти кажа с кого съм и ми затвори телефона!   Аз звъня на майка му-тя не вдига,след 1ч ми се обажда тя ,за да ми каже,че разхожда детето,пък мъжа ми тъкмо е видял приятел и се е спрял и затова не е до нея!   На балама ме правят и двамата!!!!!! Полудях направо!   Прибира се той вечерта,подава ми малкия без да ме поглежда,изкъпва се с вода и парфюм и изчезна...и днес никакъв го няма пак!!! Дори количката на детето не остави-няма как да го изкарам!!!     Господи,толкова много се набучих с този мъж,че няма на къде повече...не знам какво да правя,всичко опитах... ooooh!         Моля ви,ако имате идеи помагайте пак,защото ми иде да си сложа въжето,но заради детето се държа...искам си мъжа обратно-но онзи,в когото се влюбих,онзи,който даваше всичко за нас а не този безскруполен непознат и студен човек!!! А сега на къде???????? Sick

# 1
Здравейте!Аз отново съм тук(за съжаление...) Бях писала преди около месец ( "Да го зарежа ли")  много от вас ми отговориха и даваха съвети и аз като удавник за сламка се хванах за тези съвети и изпълнявах! А сега всичко е по-зле от преди! Моля ви,помагайте отново!!!  ...

А така! Искай сметка от тези, дето са давали съвети, да си поемат отговорността!
Ще рече човек, че си взела поука, ама на...

# 2
Ами наистина се оправиха за малко нещата,след съветите им... ooooh! но после... Cry

# 3
И не си го още зарязала. Какво чака още унижение, недей бе момиче уважавай себе си.

# 4
  • София
Е добре де, не е ли ясно и за слепия, че той си има друга?

# 5
  • Германия
Мъжът ти първо не те обича и второ си има любовница. Зарежи го и не се унижавай повече  Peace

# 6
Е добре де, не е ли ясно и за слепия, че той си има друга?

A, да си дойдем на думата.
То какви съвети да се дадат... влюбен изглежда този мъж от описанието.

# 7
След всичките тези описания и разказани случки, "за какво ти е този мъж".

Цитат
И един ден ми казва "Нищо не ме радва от живота,не съм щастлив,искам да се изнеса и да видя дали ще ми липсваш и тогава да се върна"
- прав му път, бих казала...

Не разбирам какво се чудиш. Детето, няколко парцала и се махаш...

# 8
  • София
Много кофти ситуация, не знам какво да ти кажа...Май наистина се е повлюбил, най-доброто, което можеш да направиш, е да го пуснеш да си ходи. Ако се върне при теб, може и да го бъде семейството.

# 9
Толкова ми е трудно...как се взема такова решение,ами детето ми ще остане съвсем без баща! Обичам го още,предполагам,че има друга(той ясно,че се кълне,че няма)   Сервира ми преди няколко дни,че ще ходел на почивка в Турция,че трябва да си почине човека...после ми вика "А и в Трявна ще ходя за няколко дни с колегите от работа,съжалявам слънце,но съм в такова състояние,че точно сега не искам да си с мен! "     ЗАЩО ГО ОБИЧАААААААААМ„ТОЙ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАААААА ooooh! ooooh! ooooh!    А ДЕТЕТО НИ???  Милото,ако предприема нещо все едно го обричам без баща още от сега!!! Какъв живот ще е за него това? Cry Cry Cry

# 10
А ДЕТЕТО НИ???  Милото,ако предприема нещо все едно го обричам без баща още от сега!!! Какъв живот ще е за него това? Cry Cry Cry

Хайде сега мелодрами. По-добре без баща, с грижовна майка, отколкото в семейство с проблеми, и незаинтересованост от страна на бащата...

# 11
Ами аз нали го пуснах да си ходи,той се върна след 2 дни,каза че ме обича и сега пак същото...пък къде да се махна аз-той трчбва да се махне,живеем в апартамента на нашите,а те са в чужбина...

# 12
То понеже животът с такъв баща е пълноценен. Rolling Eyes

# 13
  • София
Ами аз и сега не виждам детето ти да има баща. Или поне баща, на който му пука.
Та драмата е само при теб, не я прехвърляйй върху детето.

# 14
Влюбен е в друга. Много е кофти този момент. Много Многооооо, но искам да ти кажа, че много малко неща зависят от теб вече.
Запази контрол и самоуважение, не предприемай някакви специални тактики, просто не мисли за "Вас" в момента, а за себе си и детето. Той и без това реално не е при вас, а кой знае къде хвърчи.
Може и да не е нищо сериозно там, но аз обикновено казвам че ми е тъпо и няма смисъл, когато имам твърде много свободно време и когато човекът до мен ми е твърде лесен,  т.е. не ми е интересен и съм му се качила на главата.

Общи условия

Активация на акаунт