Искам си мъжа обратно,но този в когото се влюбих!

• 10 491
  • 140
  •   1
Отговори
# 45
К'во има да решаваш? Той се е*ава с теб, а ти го чакай разревана  ooooh!
Ей затова си държа празните сакове под спалнята, близо до гардероба. Като ме изнерви окончателно да придърпам един сак, отварям гардероба, хвърлям му дрехите вътре и през прозореца.  Crossing Arms

# 46
Безнадежден случай според мен, ако наистина всичко е вярно. Sick

# 47
Според мен трябва да му стане кристално ясно на хубавеца, че няма такъв филм "ти стой с детето на вратата и ме чакай да реша дали ще се връщам при вас или няма". Човек в една къща или живее или е гостенин. Ако реши да е първото - да си поеме съответната роля, в противен случай - да ти връща ключовете и ще идва само ако го поканиш. Naughty
Покажи му и че съществува вариант утре или след месец да реши, че пак ви е заобичал, но мястото на мъж в къщата вече да не е вакантно Crossing Arms Което, естествено няма да го освободи от задълженията му към детето.

Явно не е възпитан така, но му е време да разбере, че всяко действие си има последствия и вратички за връщане назад никой не е длъжен да му оставя. Ако и това не го накара да порасне, радвай се, че рано си се отървала. Дано нещата да се развият по най-добрия начин за теб и детето Hug

# 48
  • София
За мен продължението на историята е: взимаш му подписа, че е съгласен детето да напусне страната, събираш му багажа, оставяш го пред вратата, сменяш патрона, взимаш детенце и отиваш на гости на вашите поне за месец. Нека се лекува от "депресията", докато и ти се лекуваш от твоята. После като се върнеш, ще знаеш кой път да хванеш. Ако е истински влюбен, тъкмо ще свикнеш да живееш без него, а ако е залитнал, ще му дойде акъла.

# 49
Като гледам май всички сте единодушни и решението е ясно...само трябва да се реша!  Rolling Eyes

Ами да ! В края на краищата - нали жените избират  newsm78

Я виж тук :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426894.0

# 50
Събирай му парцалките и да си ходи, той и до сега е бил гостенин, няма да се прибира,на почивка в Турция  Shocked , разкарай го не заслужава нито теб ,нито детето, не се унижавай повече.  Peace

# 51
Само ти се чудя как издържаш на това   Shocked

Според мен, не можеш да си го върнеш обратно, защото той не те обича.  Не виждам и ти какво обичаш в него newsm78. Положението е много кофти, но изходът е само един - трябва да го разкараш. Не ти трябва нито такъв "съпруг", нито такъв "баща" за детето ти. Всъщност той не е нито едно от двете. Искренно се надявам да намериш сили в себе си и да вземеш живота си в ръце.

# 52
1.Изтегли парите задължително.
2.Накарай го да ти завери декларация за пътуване в чужбина с детето - ей, така за всеки случай - нека не си мисли, че си примряла за него и може да имаш други планове и възможности.
3.Кажи му мило и любезно да отива в Трявна, Турция или в Бразилия, да се чувства свободен, както и ти самата ще се чувстваш.
4. Детето ти и сега няма баща. А ти нямаш мъж.
5. Ако може да се махнеш за известно време с детето - нека му се изправи косата, че не знае къде сте и какво правите.

Вероятно на много мъже се случва да имат любовница. Но твоят е толкова нагъл, че просто нямам думи.

# 53
МОже и да се върне като се налудува. Никой не знае.Но това не означава, че тя трябва да стои и да го чака.
Аз искам да питам на колко години е съпруга?

# 54
Прибра се преди 1ч,аз му казвам "остави ми количката тук",а той "аз ще го разходя" (о,да-мерси,като вчера-върна го в 20.30ч,вън мрак,той го разхождал,уж...)  Аз казвам,че имам уговорка и ще излизам с малкия и той "ок".Докато се приготвям се суети около мен и по едно време "Защо не ме поглеждаш и не ми говориш?" Аз казвам,че няма какво да говоря с него и той ме хваща за раменете и ми казва "Ама на теб къв ти е проблема,що ми се правиш на интересна?" Аз му махнах ръцете и му казах да не се занимава с мен. Изкара ми количката и сега като се прибрах той тъкмо излезе от банята,напарфюмира се,подмина не в коридора и замина пак нанякъде...Безочие до не знам си къде!!!! На 28 е,някой беше питал...а при нашите не мога да отида,че те се връщат скоро... Confused

# 55
biju,не виждам какво бъдеще имаш с този човек.
Имаш нужда от подкрепа и помощ сега около
грижите за детето,а не от един егоцентричен
и безотговорен мъж.
Не виждам как ще си получиш мъжа обратно,
явно има друга. Thinking

# 56
biju, е със сигурност след последният ти разказ ми се затвърди мнението, че мъжа ти е голям боклук.
То бива, бива безочие, наглост и простотия....но всичките са събрани в него.
Обирай си багажа и се махай от там.
Или просто изнеси неговият пред вратата...

# 57
Изтегли ли парите?
Викай ключар и сложи два нови патрона.
Извинявай, ама това пренебрежително отношение и при мургавото малцинство го няма в такава степен. Уважавай себе си, за да те уважават и другите. А щом и вашите си идват, предполагам, че ще ти помгнат. Моля те, не наричай повече това същество баща. Той е само биологически родител в момента за твоето дете и един ГОЛЯМ егоист. Такъв човек не е за семейство. Просто те е излъгал. Не си губи времето и нервите повече. Обичай себе си и детето, докато срещнеш подходящ човек за теб.

# 58
Парите не съм изтеглила,защото са в картата,където получавам майчинските-не ни се откриваше нова сметка и затова ги внасяше там,т.е. са на мое име и не може да ги изтегли. Аз писах вече и за това положение и на майка ми,искам и тя да ми даде съвет за да не ми каже един ден "не трябваше да постъпваш така..." Тя до сега не знаеше,не исках да я притеснявам ...още не ми е отговорила,но я помолих да ми пише когато никой няма наоколо,защото не искам баща ми и брат ми да знаят още...така че очаквам включване и от майка ми и ще действам... Rolling Eyes

# 59
Като гледам май всички сте единодушни и решението е ясно...само трябва да се реша!  Rolling Eyes
Той вече е решил .
Кажи му да си ходи ,пусни го каквото има да става ще стане.
По-добре ужасен край отколкото ужас без край.

Общи условия

Активация на акаунт