Размяна на парфюми ХVІІ

• 19 534
  • 228
  •   1
Отговори
# 45
Far Away Perfume by Avon-50мл пробван
тестер без капачка   - Cindy Crawford Feminine-50мл-липсват 5
Celine Dion-Notes -100мл-липсват4-5мл-леко е откършено крайчето на шишето-също е тестер
J. Del Pozo In Black-успешно разменен благодаря на  Karen за което  bouquet

дбавям и този-  Casmir  Perfume by  Chopard-30мл липсват 6-8 мл,от ягодка е

# 46
Извинявам се, ако питам не на място. Имам  Dune на Dior, 30 мл, който е в продълговато дълго шише, стилистиката на шишето  парфюмчето е запазена.  Обичайно този парфюм е тумбест.  Фалшив ли е моят, или има и продълговати? Thinking
Имала съм такъв преди години - точно тогава се учудих, че съпругът ми ми подари високо шише, а не типичното тумбесто....но беше от Европейско летища - така че абсурд да е било менте. Ако имаш снимка , покажи го - ще го позная.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 14:27 от Bastet

# 47
Извинявам се, ако питам не на място. Имам  Dune на Dior, 30 мл, който е в продълговато дълго шише, стилистиката на шишето  парфюмчето е запазена.  Обичайно този парфюм е тумбест.  Фалшив ли е моят, или има и продълговати? Thinking
Имала съм такъв преди години - точно тогава се учудих, че съпругът ми ми подари високо шише, а не типичното тумбесто....но беше от Европейско летища - така че абсурд да е било менте. Ако имаш сничка , покажи го - ще го позная.

Мога да пусна снимка в четвъртък. Много малко вероятно е да успея тази вечер. Но ще я публикувам със сигурност, защото искам да знам.

# 48
'ellimink изчисти си кутията  Praynig

# 49
  • Козлодуй
Eau Parfumee au The Rouge Bvlgari тестер без капачка,80 от 100мл
Приемам всякакви предложения.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:59 от Lunen_sun

# 50
  • Хасково
Разменям Будоар 40 от 50мл.

# 51
Здравеите !Разменям NU YSL edt 100ml tester za Agent Provocateur(не държа да е 100 мл.,може и тестер естествено!). Heart Eyes Hug.може и покупка Embarassed

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 17:51 от azi27

# 52
  • София
Търся L`instant  Guerlain.

# 53
от предишната тема: проверявайте колко точно лс-та сте получили и на кои сте отговорили - може понякога проблемът да не е във възпитанието, а в обикновена разсеяност и дори да пропуснете предложение, което ви харесва  Peace

Напълно подкрепям, да се говори за лошо възпитание на всяка цена е малко крайно  Peace

По темата - разменям

- 42/45 мл от 50 мл Gucci by Gucci EDT (розовото шишенце) - обявата не е актуална за него
- 30/35 мл от 50 мл Happy to be, Clinique, без кутийка

за Coco Mademoiselle EDT / EDP и Gucci Envy me 2

Моля предложения на ЛС.

Остават за размяна

- 30/35 мл от 50 мл Happy to be, Clinique
- 30 от 30 мл /махната е само външната опаковка/ Escada Into The Blue

Разменям за

- Coco Mademoiselle EDT или EDP
- Gucci Envy me 2

# 54
Разменям Escada- Escada S
Разфасовката е от 50мл. на снимката се вижда количеството, което е останало във флакончето.
Купуван е от Get.bg

Разменям срещу някое от следните парфюмчета:
- DKNY Red Delicious или DKNY Be Delicious
- Black XS for Her
- Tommy Girl
- всички разновидности на Amor Amor
- Ferre Rose
- Eclat d’Arpège

# 55
Разменям Green tea на Elizabeth Arden 30 мл.-2.3 мл купуван от get.bg на сляпо.Не ми допадна и искам да се оттърва от него.Качвам ви снимки на на бар кода на кутийката,който проверих и се оказа оригинален...ако искате и вие си направете справка  Simple Smile
Предпочитам да го разменя за нещо свежо и леко,подходящо за идващото лято,но приемам всякакви предложения.Не си падам по тежки сладки и ванилови аромати.

# 56
Намерих Еуфория, търся Ейнджъл  Simple Smile Peace 

# 57
  • при морето
Моята Черна Орхидея още не е разменена!
Припомням ,че е 75/100мл. !
Разменям само за Елиън,Клое,Флауербомб или нещо друго,съответстващо на класата й! Hug

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 00:04 от Winter fairy

# 58
За размяна:
Diorissimo by Christian Dior, EDT, оригинален, 95 от 100мл.

Bvlgari Rose Essentielle, EDT, тестер, 80 от 100мл

Предпочитания: Promesse - Cacharel, Fuel For Life Perfume - Diesel, The Beat - Burberrys Peace

Предложения на ЛС  Wink

# 59
Момичета, да подчертая засиления си интерес към придобиване ( замяна / закупуване ) на Coco Mademoiselle EDT. Предпочитам EDT, но няма да върна предложения и за EDP.

Очаквам предложения на ЛС.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт