barboran4e, много е сладка Петя много слънчево дете пу,пу голяма красавица,стискам палци мила да се окаже най-незначителното нещо и напразно да си се притеснявала.
Аз да ви кажа , че при раждане даже при секцио стават такива неща на една колежка бебчето и е с няколко шева на слепоочието сега се личат ама като и порасне косичка на бебка няма да се виждат.Най-голямото светило тук във Варна като е направил разреза е резнал и малката .... е после се е извинил....

Сиси и аз се чудех за температурата в стаята засега съм спряла климатика и стои на 22 градуса ама и вечер не пада температурата .... ако почне да се качва над 24 сигурно ще пускам да се охлажда.
За обличането вчера като излизахме я завих в едно по плътно одеалце така както си беше облечена в къщи /примерно с боди дълъг ръкав и боди с крачолки без ръкави/... и в количката ... ама си взех в чантата жилетка и шапка, в крайна сметка и сложих шапката .... спа като къпана.
За упражненията и Маги още си свива ръчичките и крачетата и маха с тях още трудно ги отпуска.
А масажи правите ли и кога аз след баня ама тя е гладна и започва да плаче и направо ги претупвам а те са толкова полезни.
Ох ние почнахме лека полека да свикваме да лежим на шезлонга като се къпем, ама проблем ми е като и мия главичката и гръбчето , аз я държа през гърдичките надолу с главата ,ама така рита и ако се докосне до дъното се оттласква ... вече ме е страх да не я изтърва, а и се опасявам дали вече не и тежи, все пак не е лека така като я държа не притискам ли много гърдичките и ребрата

По тоя въпрос май видях снимка на Копривка с някаква възглавничка да къпе малката / ако не се лъжа де/, дали е по удобна.
Виях и друга снимка бебчето пак се държи през гърдичките ама е легнало на нещо струва ми се твърдо ама не се сещам на кой е снимката.
Оффф дайте съвет как да я мия без да се плаши и рита така.