Слънцето жарко пече ли, пече, а Януарчето малко расте ли, расте

• 12 600
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Georgieva1 ,много е сладка малката!
Тук при нас почна да ръми, а аз тъкмо я изкарах да спи на двора. Сега пак е прибрана.
merrygold , да ти кажа изобщо не съм обръщала внимане колко са гънките. На мен не ми се вижда притеснително , че на едното краче има една гънка повече. Може да е само временно.
Абе как спят дечицата ви, по- точно на краката какво им слагате? Аз все още обувам терлички върху ританките и се  newsm78 дали вече не й топло така.

# 166
  • Бургас
Здравейте!
Само набързо да попитам - някоя давала ли е Лефакс за колики ?
Дадоха ни го едни приятели от Германия. Знам, че е аналогично на Инфакола, но по-силно. Незнам дали има нужда Никито, като че ли няма особени колики и се чудя дали да го отварям изобщо  newsm78

# 167
Добър ден и от нас!
И на мен нещо ми е криво, а идея си нямам защо newsm78 . Малкия и той е крив /може и от "Пентаксима" да е, защото вчера му я сложиха/.
Да се похваля - днес счупихме рекорда за разходка  Peace И да не си помислите, че не е ревал - дори напротив, скъса се от рев, но моите нерви са се калили вече от тези крясъци  Joy Сигурно съм лоша майка, но все ми се струва, че не е полезно да е постоянно вътре, така, че ще си пореваваме пред блока и за напред Blush
Георгиева, Бърборанче  стискам ви палци всичко да се нареди  Praynig
За срещата на клуб "Мисъл" съм супер навита, ама като гледам с бебоци ще е, и май ще ни се размине с моя ревльо Sad
Вие, обаче не се притеснявайте за членския внос - председателката ще го събере Joy
Лек ви ден!

# 168
Ние пък днес не излезнахме и вече ме е яд Crossing Armsщото съм и наспана и можеше да си повъртя трътката,ама нали уж щяло да вали...нъц,тука жега пак,а и малката заспа,еми ще гладя тогава Crossing Arms

Здравейте!
Само набързо да попитам - някоя давала ли е Лефакс за колики ?
Дадоха ни го едни приятели от Германия. Знам, че е аналогично на Инфакола, но по-силно. Незнам дали има нужда Никито, като че ли няма особени колики и се чудя дали да го отварям изобщо  newsm78

Аз го давам и съм доволна.Имам още малко от втората опаковка,даже вече й давам по 1 път на ден,че нали уж трябва да отминават пусти колики ooooh!

# 169
Да се похваля с приноса си към клуб "Мисъл"-изпрах на 60 градуса и проснах един куп бельо и докато проверявах как върви съхненето, усетих нещо странно-уж изпрано изглежда, обаче не ухае на препарат или прах! Та така момичета-втори тур, този път с прах Joy Joy Joyа да оставим въпроса, че без да искам са метнала и една моя червена домашна рокля - та да живее "момчешко розовото"! За първи път в живота ми се случва-аз съм такава мания за прането-да е разделено: по цвят, по тъкан, по предназначение. Даже щипките ги слагам тон в тон!

Ама така е-след като снощи след посещението на една меко казано странна братовчедка на мъжа ми малкия не спря да се дере с глас от пет следобяд до един през нощта!  Аз отрязах набързо предположението на леля ми за уроки, не вярвях до снощи! Ама Рафа така не се е драл и в най-силните си колики - не го успокои нито гушкане, нито гърда, а за игра и биберон въобще да не говорим! А той иначе е сред страстните форумски цицомани -всичко му минава! Не спря това детенце наистина, със сълзи, накрая и аз така жестоко се вкисна и ми се дорева,не знаех какво да правя. Даже Инфакол дадох, да не би пък пак коликите да сас се върнали. Той и без това си кара криза на разтежа, пък и с тая смяна на времето, само и помощ ни трябваше да ни доизнерви. А аз това момиче някъде от средата на бременността имам импулс да го избягвам. Явно майчиния инстинкт си върши работата!
Е сега вече съм убедена, че урочасване има! И то не е свързано с темперамента или цвета на очите. Аз съм със зелени очи и по принцип съм си по-импулсивна и ако някой ми навлиза в наказателното грубо, нямам задръжки да го срежа, ако пък харесвам и се радвам на някой е от сърце и също не мога да се сдържам. Та по отя случай се скъсвам от "оплюване", като се радвам на някое детенце, че умирам от ужас да не би случайно Обаче децата много ги привличам и понеже обичам да се обличам цветно, все се закачат с мен непознати дечица и ми се усмихват и радват - явно усещат, че лошо в мене не задържам. А има ей такива тихи води, където явно да не им попадаш пред погледа. И сега ще си нарека нещо за защита и ще го сложа в креватчето, стига съм се правила толкова на модерна и свободомислеща. Явно традициите не са се напразно съхранили толкова години.
Ох, наоплаквах се тоя път и аз, ама толкова бях  afwitch

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 15:55 от Angelviolet

# 170
Здравейте, момичета!

Копривке, Доника, много ви благодаря за инфото за детските ясли   bouquet За съжаление в цял Лозенец няма нито едно ОДЗ, а в приемлива близост до нас има само 2 ясли. Така че явно ще трябва да отидем на място и да преговаряме да видим изобщо шанс някакъв има ли. А като стане време за детски градини умът ми не го побира какво ще правим... Thinking

Сиси, за гимнастиката и Рая много силно се съпротивлява - свива ръчички и краченца и изобщо не ми дава да ги движа. Аз правя опит лекичко да ги раздвижа, но ако тя твърдо не иска, не я насилвам. Не се притеснявам за това, защото то това детенце и без друго изобщо не се спира - когато е будна непрекъснато маха ръчички и краченца и върху нея одеало не може да се задържи. Да живее хубавото време и спалните чувалчета  Laughing

Ванила80, за масажа педиатърката ни препоръча да го правим сутрин, а не след баня, защото имал събуждащо и стимулиращо действие. Аз го правя към 10 ч. преди второто ядене за деня. Тогава давам и Вигантола.

Да ви кажа за съветите на момичетата от кърмаческия за моя проблем с кърмата - посъветваха ме да изцеждам малко преди да сложа Рая на гърда. Според тях като се изцежда малко от предното мляко няма да се стимулира лактацията, но струйката ще е по-слаба и ще се стига по-бързо до задното мляко. Другият съвет е да давам една гърда докато я изсуче малката (може и два последователни пъти) и тогава да минавам на следващата. Аз мисля д апоследвам първоначално първия съвет пък да видим... Днес ще ходим до Джъмбо да си чупим по-точно кантарче, че Рая вече ще ме побълка с това тегло - май наистина мног омалко качва и като че ли е най-чъничката тук - около 4 900 кг...  Sad Дано вече да почне да качва повечеее... А я карам да яде докато вече категорично откаже да засуква, уж...

Барборанче, Георгиева, имате и моята подкрепа! Дано нещата при вас бързо се изяснят и проблемите да се окажат възможно най-нищожни.

Киша, Копривке, Нането (Иники
не я споменавам, защото вариантът за седене на пейка мисля, че е абсолютно неприемлив за Рая... тя иска движение само, грижи се за моята форма  Laughing), и другите разхождащи се в Южния или Борисовата - ще свиркам когато отиваме натам с бебка да се срещнем най-сетне. Че то е срамота - вече със септемврийчетата се запознах в южния, а с вас още не съм... Crossing Arms

Хайде, хубав ден от нас!  Simple Smile

# 171
Катериче,и аз забелязах,че в Лозенец и района няма ОДЗ #Cussing out...нашите адр.регистрации са на Витошка при свекърва ми,че и едната фирма е там....това можеше да са допълнителни точки,ама...шантава работа #2gunfire

# 172
Ейнджъл - да ти кажа, че и аз като съм решила, че една мацка урочаса Дивна преди няколко дни, и се чудя какво да направя, аз си имам светена вода и вечерта измих очите на малката , но мисля, че и някой ритуал трябва да направя. (ся да не ми се смеете). а тая мацка от време оно като ходихме по партита в Комикс и не и се кефя. моя любим каза, че имала очи като змия. и като ме видя оня ден с количката и като взе да наднича вътре и да пипа бебето без да ме пита. Не заради друго, ама мръсни ръце, пък и като е с резки движения и нов човек и може да стресне Дивна. Та мацки - казвайте бабини деветини ако сте чували. много ми е интересно

а иначе като описваш себе си, все едно за мен говориш.  Peace

Катериче, не се притеснявай, моята кукла е около 5000. смятам че е добре от 2750 при раждане. всъщност,аз си мисля така, ама утре ще видим като отидем на консултация, де.

# 173
Еййй на мансардата в нашата кооперация се нанасят и всеки ден в 15 ч яко с Хилти се дупчи. #Cussing outПобесняла съм.Тъкмо заспи малката и подскача.Веднъж правих забележка,но днес ми вдигнаха кръвното и елате да видите...4-ма мъже седят и ми мигат Rolling Eyes, аз с ревящото дете на ръце им казвам да ми дадат на мен Хилти-то аз да дупча,а те да дойдат да ми приспят детето #2gunfire #Cussing out Яко яхнах метлата Whistling

За урочасването.Аз само мия лицето със светена вода.Случвало ми сее е малката да реве от "лоши лелички",които й се радват ooooh!

# 174
Доника, супер си, с експлоръра стана! Сега остана да разбера, защо ми смятат болничния на база 1400, при положение, че от години ме осигуряват на максимума. Сигурно заради болничните през бременноста  newsm78
Пепи, нищо не обувам на крачетата освен ританките – нито буйки, нито чорапки, нито терлъчки
Иники, кат стане министър ПреКрасито, да не забравя другарчетата си от отчетната тема. Сами пък ще е човек на изкустото, така му излиза неговото число. То си има и ген детето, по бащината му линия половината са писатели, актьори, художници, а мъжът ми е бивш музикант, се нещо ще е закачил. Само да не наследява русия интелект на майка си  Laughing
Георгиева – много сладка малката
За всички явни и прикрити членове на кръга "Мисъл" – има светлина в тунела – според една статия в списание "Моето бебе и аз", загубеният интелект изразяващ се в забравяне и разсеяност се компенсира от увеличена креативност и бързо приспособима мисъл  Sunglasses
Катериче, много добре си наддава Рая – погледнах и рожденното и тегло и спрямо него тя е наддавала около 800 грама на месец, което си е в норма. Още повече, че вероятно тя е качила повече спрямо най-ниското си тегло

И последно да се изфукам днес Сами има редица бебешки постижения – първи смях с глас /при това на баща си, който умря от кеф/, първо съзнателно посягане към играчка и първо обръщане от корем на гръб

Айде чао ви пак от мен, че като гледам днес ми е ден за писане, нямам спирка   bouquet

# 175
хей,похвалих ли ви се, че Евгени вече се обръща smile3533 smile3534
не ми се вярваше, но го направи няколко пъти....даже и филмче имаме Heart Eyes...а кака му имаше такива постижения чак на 5 месеца и половина ooooh!

# 176
daninceto, само така, строявай ги-те тия хора хич не се сещат! На принцеса Йоана петата снимка е уникална-фантастична муцка е направила! Освен красавица е и чаровница. Донята, да не ни натопиш пред Анчето. Ама те едни кукли всичките ваште!

Цитат
За всички явни и прикрити членове на кръга "Мисъл" – има светлина в тунела – според една статия в списание "Моето бебе и аз", загубеният интелект изразяващ се в забравяне и разсеяност се компенсира от увеличена креативност и бързо приспособима мисъл  

Espa ,  ми аз като 100% водналейка съм си разсеяна, но креативна и с приспособима мисъл по природа-то накъде повече от това, много компенсаторно ще ми дойде! Най-много следващия път да боядисам прането по-творчески, в различни цветове Joy Joy Joy !Поздравления за постиженията на Сами!И на  Евгени! Ако има и други новоизлюпени newsm32 акробати и на тях!  Heart
[/color]

# 177
Здравейте момичета,

Аз също имам дъщеричка - Василена, родена на 6.01. Чета ви от известно време и все не намирам време да се включа, но днес реших да поправя този пропуск Simple Smile...

Бих искала да пожелая много късмет на Barboran4e и Georgieva1. Мислете позитивно и не забравяйте да се радвате на дечицата си напук на тревогите, които ви пожелавам да отминат възможно най-скоро и безболезнено!!!

На всички останали - много усмивки в днешния шегаджийски ден!

# 178
  • Пловдив
Привет!

Аз да се запиша само колкото да не ме забравите  Wink
Ние сме добре,растем и по цял ден обикаляме улиците /парковете/.
Нямам много време за компа,но се старая да ви чета.
Мнооооого сладки бебоците по снимките пу-пу-пу

# 179
 А-а-а-а Бубче ти трябва да ходиш,  че без членски внос ще останем пак. Може една каса да направим в южния парк, та има толкова много шматко-майки, че ще станем партия направо.

Георгиева, много е готина момата, със или без ушенце. Вярно, че аз съм малко шматка (справка горе), но ако не беше казала, че има нещо нямаше да обърна внимание.

zinaida_y, твоята мома е баш на същия ден с моя господин.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 17:25 от Иники

Общи условия

Активация на акаунт