Слънцето жарко пече ли, пече, а Януарчето малко расте ли, расте

• 12 598
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Здравей Зинаида. Добре дошла при нас - колкото повече, по-весело.
Марти от 2 седмици посяга и понякога хваща играчките - има една любима крава за количка. Гука като е на кеф - даже като му пея песни припява и той. И много се заглежда по лампите - просто се захласва. И вече има претенции за всичко  ooooh! - мъж бе...

# 181
Георгиева, стискам палци всичко да е наред с ушенцето на малката! Praynig

zinaida_y, добре дошла! Имам слабост към името на дъщеричката ти, да знаеш! Hug

Еспа, честити постижения на малкото човече! Grinning

Катериче, без да искам познах за изцеждането, а! Wink

Моник, честита придобивка! Със здараве да си я ползваш! Нашата кола пристигна миналия петък  и за сега стои на паркинга. Придвижва се само отпред пред сградата и се връща обратно на мястото си, аме не сама - мъжлето се упражнява в паркиране.  hahaha Защото се оказа, че трябвала винетка, а за винетка трябвала застраховка, която чакаме да дойде, а за винетката трябва да ходи в друг град, а няма време... Само дано дотогава не свърши бензина, че не знам как ще я закара до бензиностанцията! hahaha

Какви красиви мОмци и момИ сте показали! По убави от българските нЕма! Е па нЕма! Grinning

Иники, мисля от твоята оферта да се облажим Laughing, че предлагаш промоция 3 в 1: готин пич, котка (а ние си падаме по котки, имаме таман 2 в БГ Wink, ама все мъжки  Laughing) и свекърва с чувство за хумор. В замяна предлагаме мома българо - англичанка - 60 см, 5450гр, а като дойдеш на гости ще откажеш цигарите (като мен  bowuu), щот няма къде да се пуши.... hahaha

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 17:58 от yagodka

# 182
Здравейтеее! Ние преди малко от разходка се прибрахме и бързам да ви се похваля с постижението си да кърмя навън  bowuu Е, вярно, че бяхме на една закътана площадка без хора, нооо все отнякъде се започва, нали Wink Тя добре, че беше Калимби малко смелост да ми вдъхне Wink  Hug (между другото, Калоян рева по целия път до нас  ooooh! ама сега муа като за световно  Mr. Green).

Мацки, мерси за отговорите за майчинските.. Но там е работата, че нямам пик.. явно ще трябва да се замъкнем с детето до нои  ooooh!

Даже щипките ги слагам тон в тон!

hahaha И аз съм същата  hahaha На мен също веднъж ми се случи да си оцветя една бежова тениска в розово  Mr. Green много готина стана  Mr. Green

За урочасването.. сега ще ви копна тук нещо, което пак от някакъв форум бях изровила, търсих го срещу стряскане, че Калата много се стряскаше по едно време, но така и не го направих  Rolling Eyes Та оставям на вас да прецените  Peace

В чашка сипвате водичка и палите 5 клечки една след друга, като с всяка една очертавате кръст по ръба на чашата. След това давате на бебо да отпие 3 глътки (може и с лъжичка) и му измивате лицето с останалата вода, като се мие от долу на горе - правело се и против страх, и против уроки.

Да питам - съвсем по гръб ли се обръщат? Щото Калоян пада на една страна като е легнал по шкембе, ама леко се стряска от този факт и застива  hahaha И все на дясно пада, ще трябва да му развивам дясната ръка май  Laughing

Георгиева, големо бонбонче дребзито ти  Heart Eyes И аз нищо нямаше да забележа  Peace (то не, че сега забелязах де  Crazy  Laughing) Хайде, успокой се, вярвам, че всичко ще се нареди  Hug

Зинайда, добре дошла и от мен!  Hug

# 183
Иники, мисля от твоята оферта да се облажим Laughing, че предлагаш промоция 3 в 1: готин пич, котка (а ние си падаме по котки, имаме таман 2 в БГ Wink, ама все мъжки  Laughing) и свекърва с чувство за хумор. В замяна предлагаме мома българо - англичанка - 60 см, 5450гр, а като дойдеш на гости ще откажеш цигарите (като мен  bowuu), щот няма къде да се пуши.... hahaha

У-у-у ами да земем да я вземем тая мома англичанка, ама да не й взимате скъпо, че иначе ще се наложи да я крадеме.  Grinning Пък за пушенето, еми щом не позволяват brother-ите няма да пуша на тяхна територия, ся не може да ги обиждам я.

# 184

У-у-у ами да земем да я вземем тая мома англичанка, ама да не й взимате скъпо, че иначе ще се наложи да я крадеме.  Grinning Пък за пушенето, еми щом не позволявата brother-ите няма да пуша на тяхна територия, ся не може да ги обиждаме я.

Не бе, евтино шЪ ви я дадем - в лева, не в паунди, щот ви е личен момъкът! Wink А брадърите не се обиждат - глобяват, ама в паунди. Laughing

# 185
 Той ся нисък паунда, ще се разбереме нещо.  Twisted Evil Глобяват чак, брей много докачливи път те на тема миризми. Мен в щатите един полицай много искаше да ме глоби баш за такова нещо, ама не можа да се сети кой е тоя 13-ти месец.  Mr. Green  (нали знаете как пишат те датите, е представете си как гледаше като видя 13/07)
съм се извинила за спама

# 186
Цитат
ама не можа да се сети кой е тоя 13-ти месец.
Joy Joy Joy Добре че не е викнал специализирано подкрепление! А съм за партия на БГ майките. Много по-добре ще се справим от разни суперамбициозни крадливи помияри.

Аз пък специално гледах на бебката Георгиева ушето и абсолютно нищо не се забелязва, а и то е такова красиво детенце! Сега пластиката е на такова ниво, че ако наистина има нужда, макар че на мен си ми се видяха 2 ушички, ще й направят прекрасно ушенце и въобще няма да си личи! Дано навътре всичко да си е ок!
Барборанче, и при мойта любимка Петя сигурна съм, че няма да има лоши неща, изобщо не си го и мисли! Ти си и майка и е много важно да не допускаш лоши мисли да те завладеят!
А Рафаел след вчерашното посещение на сектантката-енергиен вампир, тая сутрин се съдра от усмивки и хилеж. Бързо му мина. Ама вече някой и съвсем малко да не ми вдъхва доверие, няма да го пускам вкъщи.
Сега се разходихме само двамата с мъжа ми. Ядох торта с лешникова целувка и шоколадов мус в сладкарница "Росиче"-фантастични са им тортите. И си купих от немските магазини уредче за парна баня супер намалено, направо за без пари-14 лева, а хич не е лошо-тези, които преди да се появят озонаторите имаха козметичките. Та сега ще се разкрасявам и ще си лекувам и хремата. Нали страдах, че не мога да се добера до козметичката за малко разглезване, та вкъщи поне по-малко нещо да правя.

# 187
  • Русе
Здравейте! Най-накрая се престраших и отидох на гинеколог. Оказа се, че зацапването ми е от някаква лигавица, която се образувала, може би по шийката- не разбрах точно, та утре 7:30 сутринта съм на кюретаж (така ли се пише?) Ако не го направя щяло да ми цапа дълго време. Стискайте палци всичко да мине благополучно  Praynig Поне ще е с пълна упойка..

# 188

Аз да ви кажа , че при раждане даже при секцио стават такива неща на една колежка бебчето и е с няколко шева на слепоочието сега се личат ама като и порасне косичка на бебка няма да се виждат.Най-голямото светило тук във Варна като е направил разреза е резнал и малката .... е после се е извинил.... ooooh!, добре , че е по навътре към косичката  #Cussing out. Така , че не се чудете.

Това е възмутително!!!!
Не  е е възмутително,защото  е меко казано!!!
Този човек трябва да се накаже.
А какво щеше да стане ако беше го резнал само няколко сантиметра по- навътре,имам впредвид окото ??!!
Ако това беше моето дете,щях да съдя този касапин  до  дупка.
Името му сложено ли е в Черния списък,ако не деиствайте,да не осакати  и други дечица? /b]

Извинявам  се за големите букви,но аз наистина крещя.

# 189
ЛюбитоShocked как кюретаж бе  Shocked стискам палци  Praynig

Вайълет, я кажи какъв е тоя уред - с какво работи и ще върши ли работа в обикновена баня, т.е. не така добре затворена като парните бани? Аз съм голям фен на парните бани - много добре ми се отразяват и на кожата, и на хремата естествено  Grinning

А за партията аз съвсем сериозно си мисля, че много добре бихме си се справили!  Wink

# 190
Забравих да обясна за този сайт.

Оплескано е влизането със сертификат. Firefox по принцип не допуска такива "грешни" сайтове, защото са заплаха. Как да го зарежда дава грешка, кажете OK, текстът, който ви се появява в браузъра, ви казва, че този сайт не може да бъде отворен, поради заплаха за сигурността - най-долу има дребен син шрифт, който ви дава опцията да направите изключение само за този сайт. Кликате там, иска да ви инстлира сертификат (това Експлорар го прави автоматично, което прави машината ви нива без пъдар), инсталирате го (всъщност нищо не инсталирате) и цъкате, че искате браузъра да прави изключение само за този сайт. Сложно е, но ви пази от всякакви глупости, на които можете да попаднете в нета...

# 191
Цитат
Това е възмутително!!!!
Не  е е възмутително,защото  е меко казано!!!
Този човек трябва да се накаже.
А какво щеше да стане ако беше го резнал само няколко сантиметра по- навътре,имам впредвид окото ??!!
Ако това беше моето дете,щях да съдя този касапин  до  дупка.
Името му сложено ли е в Черния списък,ако не деиствайте,да не осакати  и други дечица? /b]
Ами natali81 в интерес на истината не съм гледала в черните списъци, а момичето си е доволно от доктора и ми го препоръча даже.Колкото и странно да звучи  newsm78.И аз се бях ориентирала към този доктор ама се оказа зает а и след това видях малката и питах за шевчетата до ушето и това ми разказа тя...и, че белега ще се заличи защото е много малка.
И на мен ми се видя СТРАШНО

# 192
Мен в щатите един полицай много искаше да ме глоби баш за такова нещо, ама не можа да се сети кой е тоя 13-ти месец.  Mr. Green  (нали знаете как пишат те датите, е представете си как гледаше като видя 13/07)
съм се извинила за спама

hahaha Много познато Simple Smile След един луд купон в Щатско полицаите тръгнаха да пишат актове на няколко човека. Как пък успяха да не напишат едно име или дата вярно  Joy Повечето се казваха София някоя-си (в паспортите на първо място е градът на издаване на визата -> София в случая)  hahaha

Любито, стискам палци  Peace

# 193
  • София
Здравейте сладуранки,
Толкова нещо бях изписала-и ви благодарих и се смях и ви пожелах разни хубави неща на вас и на сладките бебчета, ама не- #2gunfire #2gunfireспря тока. Добре-както и да е-викам си, ще го повторя- и айде пак наново ThinkingАко си мислите, че това е вторият път-нищо подобно. Ако сега успея да натисна"Публикувай" преди да спре за трети път, утре отивам да пусна Тото.
И сега дори не помня какво исках да напиша и какво бях написала вече #Crazy #Crazy
Желая ви много хубава вечер, че малко се надбягвам с времето в момента.
Целувки.
  bouquet Hug

# 194
Angelviolet   Peace  не си сама в отбора на розовото пране; бях пуснала една възглавничка без да я видя , а после гледах отвън как се пере розово пране  Whistling Whistling ; може и друг клуб да основем  Mr. Green ;
За бабините деветини - имам светена вода от Йордановден и както не вярвах...един път му мих очите и беше точно след среща с разни  " обекти ", въпреки че го отдавам на превъзбуда; казват ,че така бебетата се разтоварвали...
за гимнастиката- моя човек много се стяга, успявам да направя нещо само по време на масажа  newsm78; да не споменавам, че не иска да лежи по корем; спи само по гръб с глава настрани ....
за обличането  стигам до извода, че май навличам Преслав  newsm78 , но навън само спи ...и като знам, че е отпуснат....
вашите бебета лигавят ли се ? Преслав упорито плюе от няколко дни, стичат му се едни лиги ...май май ще хвана прИмоцията на зъбче в 5ти месец....а може би и по-рано  newsm78
Не знам коя беше другата мацка с 3 зъба за правене, но аз днес се държах мъжката и умъртвихме туй що требаше  Blush Направо съм горда от себе си и упойката  Mr. Green и най-вече ,че съкратих ходенията на още 3 ,а не 5 или 6 примерно
Драмата с диетата продължава, таткото се кефи на едната тава баница само за него, а аз пия бира дори без ядки  #Cussing out пуу
Поне вчера си купих 2 тениски..с подобаващ размер  girluu  Blush Ами бива ли да изглеждам като кренвирш в моите  Whistling
Ей, Моник, напомни ми с това тото, че ме нацвъка птиче и не пробвах с тото Wink утре !

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 22:45 от stelaruseva

Общи условия

Активация на акаунт