Марти от 2 седмици посяга и понякога хваща играчките - има една любима крава за количка. Гука като е на кеф - даже като му пея песни припява и той. И много се заглежда по лампите - просто се захласва. И вече има претенции за всичко
- мъж бе...
- мъж бе... 

Защото се оказа, че трябвала винетка, а за винетка трябвала застраховка, която чакаме да дойде, а за винетката трябва да ходи в друг град, а няма време... Само дано дотогава не свърши бензина, че не знам как ще я закара до бензиностанцията! 

, ама все мъжки
), щот няма къде да се пуши....
Е, вярно, че бяхме на една закътана площадка без хора, нооо все отнякъде се започва, нали
Тя добре, че беше Калимби малко смелост да ми вдъхне
(между другото, Калоян рева по целия път до нас
ама сега муа като за световно 
И аз съм същата
На мен също веднъж ми се случи да си оцветя една бежова тениска в розово 
И все на дясно пада, ще трябва да му развивам дясната ръка май
И аз нищо нямаше да забележа
(то не, че сега забелязах де

, ама все мъжки
Пък за пушенето, еми щом не позволяват brother-ите няма да пуша на тяхна територия, ся не може да ги обиждам я.
, ама все мъжки
Пък за пушенето, еми щом не позволявата brother-ите няма да пуша на тяхна територия, ся не може да ги обиждаме я.
А брадърите не се обиждат - глобяват, ама в паунди.
Добре че не е викнал специализирано подкрепление! А съм за партия на БГ майките. Много по-добре ще се справим от разни суперамбициозни крадливи помияри.
Поне ще е с пълна упойка..
, добре , че е по навътре към косичката
. Така , че не се чудете.

.И аз се бях ориентирала към този доктор ама се оказа зает а и след това видях малката и питах за шевчетата до ушето и това ми разказа тя...и, че белега ще се заличи защото е много малка.
Много познато
След един луд купон в Щатско полицаите тръгнаха да пишат актове на няколко човека. Как пък успяха да не напишат едно име или дата вярно
Повечето се казваха София някоя-си (в паспортите на първо място е градът на издаване на визата -> София в случая) 
спря тока. Добре-както и да е-викам си, ще го повторя- и айде пак наново
Ако си мислите, че това е вторият път-нищо подобно. Ако сега успея да натисна"Публикувай" преди да спре за трети път, утре отивам да пусна Тото.

не си сама в отбора на розовото пране; бях пуснала една възглавничка без да я видя , а после гледах отвън как се пере розово пране
; може и друг клуб да основем
; да не споменавам, че не иска да лежи по корем; спи само по гръб с глава настрани ....
, но навън само спи ...и като знам, че е отпуснат....
Направо съм горда от себе си и упойката
пуу
Ами бива ли да изглеждам като кренвирш в моите 
утре !