Благодаря за кафето
- голям избор днес.Пак да кажа за памперсите - вече 4-ти пакет актив бейби на памперс 3 с еластични ушички - нямам забележка. То верно, че мойто ака най-вече като е съблечен, но са добри.
Иначе пред чужди хора Марти е душица. Никой не вярва че реве до безкрай ако реши.
Обаче установих че се заглежда по тв и от време на време млъква. Вече не иска да е гушнат в мен, а да гледа напред. И да обикалям с него и той да разглежда.
Иначе, след като се появи гадния запек, му вързах червен конец и не съм го махала от тогава. Винаги когато се приберем от вън, му мия лицето с вода.
Натали, вашето прилича на кърмаческа стачка. И сте на подходящата въззраст. Давай му по-често. А най-добре виж в библиотеката към кърмаческия.
Това е за сега. Днес сме на консултация и ваксинация. После ще докладвам
.4 отговора - браво събудихте се явно.
Аз Гого го подстригах на 8 месеца, тогава му беше пораснала много косата, а ако се беше наложило по- рано, пак щях да го направя. Пък и то подстригване силно казано, само малко бритона и отстрани. А за фонтанелите и подстригването, ми няма страшно, ти нали няма да го натискаш, само ще го разкрасиш
Хайде чакам после снимки с новата прическа!
аз знам , че от 4-ка почват иначе на мойте не съм забелязала да са разтегливи ушичките.Айде лека ваксинация да не плачете много и всичко да е наред.
За памперсите и аз да ви кажа от моя опит- използвам на памперс 3-ката, но имам около 3-4 пакета турски- ароматизирани и с еластична лента и съм много доволна- от както ги ползвам не са ми пропускали, имам 1 пакет и на Хъджис- турски отново 3-ка пак с растегателна лента на кръста и ушенцата, но мисля че са му все още големи

Тя също много се плюнчи и си лапа юмруците.
(стига да успея да си запазя час де 

А и мъжете на много от вас май деви бяха, ако не се лъжа?
и сега изисква да се кърми така повечето време, но навън е добре. но не я насилвам - като не иска да суче оставям чак когато си поиска, кво да правя, за сега тя командва парада. 

. Дай подробности за мерки и теглилки и снимка и нашата магьосница на темите