Слънцето жарко пече ли, пече, а Януарчето малко расте ли, расте

• 12 579
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
здавейте,
за съжаление ние ще сме си в къщи...по-точно Евгени ще е на терасата,че Дари е с бронхит Cry...едва се опитвам да го опазя от болната му кака,която все се бута да му се радва Whistling
аз памперси ползвам на Либеро и съм много доволна,че и взех такива гащи и на Дари,която напук не върши нищо в гърнето...но сега е болна и не я тормозя Rolling Eyes
аз съм зодия Дева..на 30 август...има ли и други тогава newsm78
за подстрижка при нас и дума не може да става...Дари едва сега има коса за едно мижаво куку,а Евгени е първи номер Heart Eyes
за суеверията-аз съм сложила черено конче,а като го кръстим-ще го махна Peace..по Йорданов ден се бях снабдила със светена вода и им мих лицата,пръсках къщата,че и пих...

# 226
Добър ден и от нас!
Вчера малкия ни пощури с баща му - цял ден рев и крясъци  ooooh! От "Пентаксима" ли беше или не така и не разбрах ама в края на деня вече давах заето...А иначе температура изобщо не е вдигал  newsm78
Ние пак сменихме количките, и прибрахме БТР-а, защото аз не мога сама да излизам с него, пък ми се налага и бързо прибиране, с оглед виковете на малкия и така... Баща ми чак ни се подиграва, че било най - добре да излизаме с двете колички - тати блъска едната, аз другата, та като ревнел малкия да сменяме количката  Laughing
За памперсите - ние сме с "Памперс" - тройка, с разтегалетли ушички, и съм супер доволна  Peace От "Фантастико" ги взех за около 33 лв. мисля.
Иники душо, разочарова ме  Crossing Arms Как можа за една мома - англичанка да се откажеш от цигарите?!? cry Сега какво, само аз ли останах тютюнопушеща  newsm78
Щях да забравя да честитя на празнуващите днес малчовци, както и на рожденничката Лено smile3525 . Хубави хора сме това овцитееее  Joy
Лек ден за сега, аз ще ходя да похарча заплатата на тати в "Джъмбо"  Hug

# 227
За вигантола - ние сме уж на 4 капки, но не знам докога. Като ходим на консултации педи казва  Peace

И едно въпросче към мамите с момченца- дърпате ли кожичката на чу...та  Blush за да я почиствате???  Rolling Eyes

По съвет на педи нищо не правя на мъжките му прелести  Mr. Green

За отпечатъците - мислим с великденска боя да го омажем  Rolling Eyes Малко трудно ще го измием обаче, та не сме го решили твърдо.. Другата опция беше да очертаем с моливче лекичко и после да оцветим  Peace

И мерси за отговорите за Пентаксима - ще го пускам мъжо по аптеките  Mr. Green

Абе вашите деца удрят ли се като са екзалтирани? Мойто такъв побой си нанася  Shocked Ей го на - бие се в гърдите все едно горила  hahaha

# 228

Иники душо, разочарова ме  Crossing Arms Как можа за една мома - англичанка да се откажеш от цигарите?!? cry Сега какво, само аз ли останах тютюнопушеща  newsm78

Че кой се е отказал, няма да се местя в Англия я, само каго ходим на гости на сватовете ще се въздържам, понеже преливам от възпитание и не преливам от парици. Трябва да ги пробвам тях, дали знаят кой е 13-тия месец. Mr. Green Нарушавам си лошите навици само в името на бъдещите поколения.

# 229
  • Русе
Здрасти! Ще пиша само набързо, че Карито е у мен. Кюретажът мина, не знам колко успешно, защото док.дето ми го прави излязъл и никой не ме осведоми. Даже ако не бяхме тръгнали с 1 мома да питаме, нямаше да се сетят и да ни пуснат да си ходим. Дано всичко е наред този път. Ще я изгоря тази нощница, да не ми се налага повече да я ползвам! Целувки и приятен ден- днес май не става за разходки.

# 230
Честито на всички празнуващи![
b]Ванилка[/b], от сайта го поръчах, но тука в магазина им е двайсетина лева, така
е няма смисъл само него да поръчваш. Иначе знам, че Алекс си търси партия за поръчки, аз за сега нямам от нищо нужда още след последното поръчване.
Иники, не си казала бе душа, аз всеки ден пускам пералнята-перфектно "момчешко розово" докарвам както се оказа, та метни няколко по-светли ризи на мъжа ти да го зарадваме! Дружески жест от сестринския на клуб "Мисъл" клуб "Розов облак".
 Ама верно безумни суеверия има, направо да откачиш, аз ще мина с червен конец и точка.
Сиси, това за боята от яйца е оригинално, ще го пообмислим и ние! Моя какви лопатарки има-по-големи от него самия и точно копие на тези на баща му. Иначе на мъжа ми днес за Пентаксима му поискали рецепта!!!!!!!!!
Иначе ние сме Водолейка и Овен. Мъжете animal085  са уникални, в нашия кръг от приятели и познати са обявени за топ и все отбор супер пичове са се събрали. Ние малкия за Овне почнахме да тренираме да го правиме, ама се оказа супер кратка и успешна тренировката, та пак огнен мъж ни се изстреля в крайна сметка де! Иначе мацките   animal085 са набедени за много рогати, верно имат си характер, ама мен лично ме кефят.
Ние памперси купуваме от Ремедиум аптеките и май по-скъпичко излизат, ама пък ако специално за памперс ходя до метро-все тая с бензина, к. ще изгоря. Та в Ремедиум и Хъджиса е от хубавия и Памперса тройка е с ластик отстрани-показали са му на мъжа ми. А последно от Кауфланд купихме смотаната двойка Памперс.
Бубченцето, аз бях сигурна, че няма да ти хареса по-тежката количка и затова ти предложих разни варианти, обаче не ми беше удобно да нахалствам да ти се меся. Да не би пък нещо да го плаши-той с лице към теб ли се вози?
Катериче, и ние наддаваме с по 750 гр. Роден е 2.400, така че това си е по 1/4, сега вече  1/6 от теглото му месечно, което хич не е малко за бебе изцяло на кърма. Напротив-точно в норма сте-на нас в консултацията много ни се радват и ни хвалят.

# 231
Ууууууууууу,няма изчитане бре!
Лено,честито мила.Жива и здрава да си и достоен представител на зодията Hug Като стана въпрос и майка ми е овца,та и тя е на днешния де,а баща ми е на 5-ти Joy Стадо овце.Няма разбиране толко овце на едно място (те за това нашите се и разведоха де hahaha) Mr. Green
За памперсите сме с Хъджис и струват 21 лв от обикновен детски магазин и за сега съм много доволна.
Пентаксим са ми запазили в една аптека,но като цяло не бил дефицитен.
lubito егати шматките,нали и на мен ми правиха,ама веднага след раждането.Дано са изчистили всичко както трябва. Praynig
Иники уби ме с тези безумни суеверия.И Йоана е родена на Василов ден,но е кръстена на дядо си Иван Mr. Green
Киша на мен мъж ми е Дева.Роден на 22 септември (бил независим,защото нищо не зависело от него Joy)
Сисиии отпечатъка го направихме с водни боички Mr. Green,лесно се измиха Hug

Бягам,че реве.После пак

# 232
Хелоу мамита,
преди мъничко се върнахме от преглед при педито.Наща кукла пак не ще да се изхожда и докторката реши да и направи пробно кърмене дали пък не е от недостиг на кърма. Да, ама наща заспа по пътя и там сънена изяде има - няма 20 грама. Доки вика "Ето, няма кърма", а аз викам "как да няма като излиза като стисна, тя е сънена и заспива на цицата". Накрая ме изпрати поживо поздраво със съвет да съм и давала сокче, защото друго лекарство за този проблем нямало, ама аз на връщане си влязох в моята любима аптека и се посъветвах с моята любима аптекарка и тя ми даде Дуфалак. Значи лекарство ималоооооооооо.Само ако може някоя от ползвалите го мами да ме светне как се даваше (може и на ЛС), че и аз май съм за онзи клуб, абе нещо с Ми...   беше newsm78 и забравих какво ми каза аптекарката  hahaha Joy И друго доказателство имам, че заслужавам членство, онзи ден с мама сядаме в едно кафене и аз отивам да поръчвам, че беше на самообслужване и питам мама какво иска. Тя каза да и взема топъл шоколад. В следващия момент влизам вътре и още от вратата изстрелвам "Две кафета"  ooooh!

За уроките от бачковския манастир съм си взимала специално памуче осветено против всякакви такива лоши влияния. Представлява една лентичка с кръстче върху нея, в която е пришито памуче. Закачена е с малка безопасна игла и може да си го сложите върху дрешката на детето или на количката или кошарата. Та тези трябва да ги има по църквите може да проверите.

Лено  nbirthday

Верно много овнета в нашата тема. Всички да сте живи и здрави  Hug Моята майка също е овен на 11 април е родена.

# 233
  • София

Верно много овнета в нашата тема. Всички да сте живи и здрави  Hug Моята майка също е овен на 11 април е родена.

Невенче, да знайш, никога няма да забравя майка ти кога има рожден ден Joy Не съм ви разказвала, как преди години, назначавам колежка на работа - казвам и дай си лична карта, трудова книжка и тн...Гледам и започвам да се хиля. Тя си помисли, че се смея на снимката...пък аз на датата - 11.04 Така в офиса намазвахме с една обща почерпка JoyС нея ми е и един от най-незабравимите ми РД. Понеже аз почти винаги отивах първа в офиса - влизам в стаята и какво да видя - бюрата целите в балони и цветя( с колежката седяхме на две залепени едно срещу друго бюра) А един колега отишъл предния ден вечерта(неделя) и надувал балони...Абе голям кеф беше - цял ден се разхождахме двете с шапки за парти...
А тази година нещо нямам муза за празнуване. Мъж ми е на работа - приятелите явно пак ще са заети...Ама ще идем с Хриси за торта поне на него да му направя кефа...
Данинце, да ти е жива мамата. Как оцелявате, не знам. Майка и тя е Овен - на 7-ми. Редовно си се караме за спорта Simple Smile
С тез отпечатъци ме замислихте - на Георги не съм взела...На Хриси с молив му ги бях очертала. Има едни комплекти в Пигиса за отпечатъци специално...

# 234
Доника, вземете и комплекта ако искате. Аз даже се замислям, нищо че ще има очертанията.. Замислям се за тези комплекти, понеже там си се вижда хубаво ръчичката/крачето. А пък е и много хубав спомен  Heart Eyes Баба ми и дядо ми от село ляха цимент в двора на къщата си когато аз бях на 3-4 г. И имам ярък спомен (хич не ми хареса тогава  Laughing) как баба ми хвана ръката и прааас в цимента, после крачето и пак праас  hahaha И под ръчичката написа името ми и датата  Heart Eyes Сега се вижда само ръчичката, крачето се е заличило почти напълно.. Датата също не се вижда особено добре, но ми става много приятно като отида на село и като направя сравнението  Heart Eyes Ох, самонавих се за тези комплекти  Mr. Green

И мойто мъж овне - на 09.04 е и знаете ли какво поиска за РД-то си  Laughing В съботата да отидел за риба  hahaha Горкият...  Blush
Данинце, честит рожден ден на майка ти!  Hug А за водните боички - не става ли някак бледо с тях? Ние и за това мислихме, но решихме, че ще стане бледо, а и че са по-вредни от боята за яйца  Rolling Eyes Той не, че ще ги яде де..  baby_neutral

В нашето семейство сме повече козите. Аз и татко, сега и Кало.. Но пък моето си семейство се оказа изцяло рогат добитък, та не знам каква война ще бъде..  Crazy

Хайде, то времето май хубаво, но Калата захърка, ще пробвам и аз  Tired

А за Пентаксима ще пробваме първо без рецепта, пък ако ли не - педи ще има повече работаа.. Да ви кажа, по принцип ми харесва идеята да не се продават безразборно лекарства.. Но като че ли пак нещо не доизкусуриха нашите управници, достойни да членуват в клуб "Мисъл"..  Thinking

# 235
аз съм зодия Дева..на 30 август...има ли и други тогава newsm78

И аз съм Дева, но на 05. 09.
Анчето също започва да се опитва да се обръща по корем. Подпирам я с една възглавница, когато я слагам да лежи в хола на дивана, че да не се претъркули.

# 236
За отпечатъчето на краче и ръчичка : ние купихме кутия с боички и моливчета за рисуване по детски личица (още като бяхме бременни с моите приятелки татенцата ни рисуваха коремчетата...) Та с боичките  намазахме на мъндзаркия ходилцето и го лепвахме в/у оризова хартия. Дори направихме доста такива отпечатъчета,принтнахме и мънички снимчици на бебо и си изработихме картички, с които благодарихме на всички за изпратените подаръчета, а и за радост на бабите ... bowuu Продават и специални кутийки за отпечатъци (като на звездите)с торбичка гипс... За ръчичките е доста по-трудно... като са все свити... Rolling Eyes

Smiling Sisi, при поставянето по коремче знам че е добре да е опряно на лакътчета... така ни показаха на консултацията...
Натали, ти беше пускала линк на вашия BabiesRus/ToysRus и гледах че има такива вузглавнички за tummy-time, но в тукашните не съм виждала  newsm78 и изобщо дали помагат  newsm78    

Целувки за вас и за сладките бебчовци от нас с Дани  Hug

# 237
  • Пловдив
Здравейте!

Ех,че кофти време днес..........мразя да е мрачно и мокро.Абе аз съм за тропиците........най ми е добре като е около 35 гр. с мнооооого   Nature Sunny
Лено-ЧРД!!! bdbaloni
Вярно много овнета имаме.Аз пък си имам свеки ОВЦА-на 04.04  Laughing    А аз съм от ДЕВИТЕ......на 31.08
Вагинтол аз давам по 2 капки.Ама сега ме притеснихте с тези симптоми с въртенето на главичката.........ами тя моята мома си върти главата здраво още от родилното.Няма да се задълбочавам,защото само се вкарвам в разни филми и почвам да си въобразявам и да се тормозя.Ако има нещо притеснително,педи ще каже предполагам.Ето ни и нас.........по улиците http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337890&pid=11389427

# 238
Ако някой се е ровил в кърмаческия, можете ли да ме кажете дали ако замина някъде за майските празници без бебето ще е равносилно на отбиване? Примерно за 3-4 дни ако кара на замразена кърма? Той в родилния беше 3 дни на шише, и сега като излизам без него или в парка като ми е студено яде от шише, но си предпочита гърда.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 16:03 от Angelviolet

# 239
ООоо ,не си мислете,че приключваме с ОВЦИТЕ до тук.И свекито и тя овца Joy-18.04.Елате да не видите толкова рогати като сплетем рога какво става #2gunfire.Иначе е весело.
Сиси отпечатъка го направихме с черната боя и се получи добре.
Angelviolet за отбиване може и да не се отбие,но да не ти намалее кърмата,че ако се цедиш,нали помпата стимулира по-малко отколкото бебето,та не знам newsm78 HugHug

Общи условия

Активация на акаунт