Angelviolet , и ние имаме същата подложка за вана. Виж, не съм се сетила никога да й мия гръбчето като я обръщам настрани. И синчето съм го хаващала през гърдичките, и нея я къпя така. Но ще опитам, защото по-лесно ми се вижда.

Катериче, за тези 255 мл. - Ивайла хапва сигурно толкова, защото последните две хранения ги слива почти. В една статия, тук във форума пишеше, че бебетата искали да сучат по-често заради дългата нощна пауза. Може тя да си ги взима наведнъж.

Грийнайс, с нашия татко сте родени на една и съща дата, аз съм коза, а Ивайла кръстена на дядо си Иван като Йоана на Данинцето.
Натали81, да не би да ползваш някакъв душ гел, кой не се харесва на бебето ти или миеш ли си гърдите преди кърмене, ако да - може сапунът да не му харесва. А изцеждаш ли се? Не би трябвало вече да ти се препълват гърдите, освен след по-дълга нощна пауза, според мен.
Аз не давам вигантол. Тук не дават. И въпреки, че това е островът на дъждовете, тук грее доста слънце, вали рядко и сме навън почти всеки ден от 22 й ден.
Любито, дано кюртажът да е успешен и бързо да забравяш всякакви течения! И мен май ме чака скоро същото, но първо трябва да мине видеозона на 15. 04.
Ивайла също си държи главата доста добре, когато е в поза за оригване и я върти наляво-надясно. Обича също да разглежда стаята, докато е в мен. Аз го отдавам не на рахит, а на нормално развитие.
Каква е тая гимнастика -терор, която налагате на бебетата, бе!

.
. Що не питаш доки.
. Тия чуват ли се
. Коя майка на малко бебе може да тича за всяко нещо при педиатъра за рецепта. Аз например сега като ми свършиха капките за очите му какво, пак ли да се мъкна до педи за нова рецепта
А на тези, които не са ме поздравили - да се поправят
Ето и една тортичка, която не съм правила аз, ама изглежда вкусна 
а така ми се пише... Може би скоро, някой ден...
Цял ден бяхме навън и спа, но явно се умори от "чистия" софийски въздух и впечатленията и сега трябна да избие енергията...
Честит рожден ден Лено
. Много разтоварващо ми действа на душицата 
И играчка на "Чико" една сладурска му взех, ама той и нея не забелязва. За сметка на това баща му как си играе с нея 
. На час висене по светофарите се пада по 30 сек. шофиране, така че смело напред да поседите в колите си из столичните улици
Нали щеше да се обадиш, като ходиш към Джъмбо...Не че и аз днес не потроших малко парички в Бялата къща в Х. Димитър. Взех бодита с къс ръкав за Георги, анцунзи и блузи на Хриси. ..Взех му на гъзарчето малко и шапка с козирка...е малко му е голяма, но за на лято ще е точно.
Съжали се над бедната си / след днешния тур/, руса, приятелка - овца и недей й се сърди
Обещавам при следващия превод от НОИ да поправя грешката си
и сме на 4 капки Вигантол. Но в крайна сметка реших да се лекуваме с мноогоо хайманосване - по 4-5 часа висим навън. Дори зачервихме и двамата бузи
,от тогава все си имам едно на ум , държа хладно в стаята където спи Маги излизаме всеки ден когато не вали и духа.... ама притеснението си остана.... другото което ме тревожи са тези 4 капки които пием вече 2 месеца а знам , че при превишаване на дозите се натоварват бъбреците