Аз имах такава костица, която ми се появи някак, най-вероятно от растежа, когато бях на 13 г., но на крака. Мен обаче ме болеше и малко като се натоварех и накуцвах. Обиколих всички там възможни доктори и чух всякакви диагнози, вкл. рак и пр. Но имаше един много добър доктор, който каза, че най-вероятно ще го израстна и този проблем и ако много ми пречи може да ме оперират. Пуста суета, рекох, че не ща още един белег. Та си го търпях няколко години и ето на, чудо, тази костица вече я няма. Почти няпълно изчезна. Така, че дано да е нещо такова. Просто мисли положително и всичко ще е Ок.
Иники, и аз те съветвам да си наемеш адвокат. Ще ти излезе около 200 лв. (на нас толкова ни излезе миналата година) и щом ти харесва, не се шашкайте, ако всичко е премислено и проверено от адвокат, много малка вероятност има да ви прецакат (или поне ще имате законното право после да ви върнат парите пък било то и чрез съд).
Невенче, мерси за инфото за инката. Успокоих се, че не само не е вредна, ами даже е полезна.
Аз инката си я купих от Кауфланд. И на всичкото отгоре е 1 лв.