Слънцето жарко пече ли, пече, а Януарчето малко расте ли, расте

• 12 631
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Иники, ако сега търсех апартамент бих заложила на нешо вече построено. Нашият апартамент го купихме края на 2005. Още не бяха започнали да копаят основите, но ни обещаха, че ще се нанесем септември 2006...е нанесохме септември, но... 2007. Бяхме първите нанесли се, дори първите 2 дни изкарахме без ток, защото нещо стана и не успяха да ни го включат, но ние тъпо и упорито си прекарахме една макара-разклонител от бутката пазачите  до нашия апартамент на четвъртия етаж...романтика- без мебели, само с баня, легло, тостер, компютър, нощна лампа и много любов Heart Eyes
Отнесох се и забравих какво исках да кажа... JoyА да...Купихме го в момент, в който строителството процъвтяваше, бяхме избрали и проучили строителя много добре и пак имахме неприятности...сега положението е по-различно, строителите много са го закъсали и скоро ще започнат да не завършват много строежи, а  и цените наистина ще падат. Та моят неангажиращ, приятелски съвет- ако имате възможност изчакайте малко и заложете на нещо готово!

# 76
Киша, буташ на директорката еднократно...

аз Анчето вече я записах да чака за ясла, така ми каза нашата дир. да направя и ми каза, че ще я вземе. При нас във вътрешния правилник на градината са приели децата с брат или сестра да са с предимство и ми е горе долу спокойно....
Иначе не се виждам. Едното в една градина, другото в друга и това за 2 години, който го е мислил е за пребиване с камъни.

За среща в Южния съм ЗА.

Аз онзи ден се сдобих с нов телефон, но нали бях болна  и лаконична та не съм се изфукала

Иники, честита придобивка!

Виолетке, хайде утре в Южния, ще ги запознаем децата, пък ако се харесат младите, кои сме ние да ги спираме Laughing

Аз също съм на мнението на Бърборанчето, че непостроено в момента си е рискована инвестиция...

# 77
E-e-e-e вие вече съвсем ме хвърлихте в дълбок размисъл. Много ми се искаше да сме готови с апартамента докато проходи Краси, но с цел въобще да има апартамент в обозримото бъдеще, ще чакаме колкото трябва.

Е Копривке, това дето си го избрала е много здраво телефонче. На свекървата подарих такъв за Ханука, много шик, без излишни гъзарии и страшно удобен. Тя много му се зарадва.

ПС: За Южния парк - вие сте много активни и човек не може да се препича и да пуши на спокойствие. Пък ся да ви опушвам не върви някак.

# 78
Силно се надявам всичко да отмине и някой ден двете да се смеем на всички тревоги и притеснения, през които сме минали!

Дано!  Hug
Честит рожден ден, Данинце! Весело изкарване на празника и още 10 пъти по 27г. да ни черпиш Wink

# 79
Иники, много хлъзгаво се измъкваш, но аз те знам коя си, знам и къде се припичаш и ще те посоча с пръст на другите затова хич и не се крий и покривай Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 80
Данинеце, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и усмивки!  bouquet

Барборанче, стискам палци всичко с Петя да е наред!  baby_neutral Много ми стана тъжно като прочетох за проблемите ви! Sad

Алекс222, и аз да споделя, че и при нас горе-долу има случаен, малък и неочакван успех с ЕБХ. Съвсем случайно стана първият път, когато Ивайла се изака върху матрачето за преобличане. После започнах да слагам хартия под дупенцето й и да я подканям (ама съвсем ненастойчиво) и в много от случаите имаме успех. Започва да се напъва още щом сваля памперса да я преобличам.

Иники, и аз да кажа, че нашите преди 10-тина години купиха такъв ипотекиран апартамент. Баща ми отиде с продавача в същия ден на покупката и даде сумата за ипотеката направо в банката.

С тия съвпадения, направо ме разбихте! Още малко и всички тук ще се окажат роднини по далечна линия... hahaha

# 81
  • София
Ягодке, то светът е малък...знаеш ли hahaha
Копривке, сменя ли танка и мен ме пишете, че иначе няма как да стигна до Южния Simple Smile
Angelviolet, то дълга и широка с тия ваксини, ама...В яслата една от мамите на децата има аптеки(тази на последната спирка на трамвая) Та тя ми каза, че ваксината е пристигнала в Търговска лига( аптечно) и чакат да я разпределят по аптеките. Поради голям интерес давали по 3 ваксини на аптека, пък тя имала 4 заявени вече...И намерихме връзки направо в Аптечно hahahaНо от тази седмица дето иде уж и да я пуснат на пазара...
Ааа, и без аварийно ползване не гесеемите...Казвам безаварийно, щото моите вече летенето са го усвоили и съм казала, че хубав телефон ще видя евентуално след 3-4 години Confused

# 82
Копривке, я кажи къде записа Анчето за ясла - директно в яслата ли или по интернет. И мен ме интересува, че след годинката и аз ще се връщам на работа, пък в тия времена май от рано трябва да се мисли... Знаеш ли дали в яслите приемът е само от септември както в детските градини или може и по друго време на годината? Че ние с нашите януарчета няма иначе да ни е лесно...
Ще съм ти много  Hug за инфото  Wink

# 83
Искам и аз в Южния парк. Казвайте кога и къде и ние да се включим, че моя хубавец си търси гадже  Laughing.

# 84
хайде мацки, аз изчезвам, ще ходим с Митко да прибираме Калоян от ДГ и да ходим семейно на оглед на басейна в клиниката на Мазнейкова. Мисля да го записвам там на плуване. Условията изглеждат добри, парите също, ноооооо око да види-ръка да пипне, нали така? Wink
Пък и с треньорката искам да си поговоря Laughing

Катериче, в сайта за записване в интернет, то няма значение къде записваш детето защото ако си пуснеш молбата в ДГ те директорите пак в системата на сайта вкарват инфото.
Едно време, когато записвах Калоян беше от септември, но него го взеха по-рано, от март. Тогава отидох при директорката, поговорихме, той беше приет с входящ номер 6 и я помолих да го взме веднага. Истината е, че в яслите се водят по 25-30 деца по списък, но реално посещават  не повече от 20, другите си пазят местата за влизане автоматично в ДГ. И с оглед на този факт дир. го прие от март. Не съм давала подкуп, отказа го, просто излезе свястна жена и ми влезе в положението.
Сега има някакви промени та не знам как е точно, но като я попитах какво правим с Анчето и тя ми каза да я запиша веднага за да си чака ред и ще я вземе от другата есен (2010) ориентировъчно, когато ще е на 1г. и 8-9 месеца

Сладурчеста, за утре го мислехме Южния парк  Thinking

# 85
 Ваксината я набавих от Хасково за 55 лева.

Копривке тогава ще запаля две цигари да кадя повече.

# 86
  • Варна.....
Иники, за апартамента малко инфо да ти дам-
1. Независимо от прочетеното тук, задължително с документите и при адвокат, не си спестявай 200- 300 лв, при положение, че даваш хиляди;
2. В никакъв случай договор от нета или даден от някой, щот` бил добър (кой си предложи услугите??);
3. и все пак малко консултация-  поискай от продавачите бележка за остатъка от дълга и евентуалните просрочия, както и писмо за ангажимент от банката, че след постъпване на сумата, ще заличи ипотеката, със срок на заличаването ; също така изповядайте сделката на реална стойност, а не на дан. оценка, като вътре също впишеш, как, и колко се плаща (плати си данъка придобиване да ти е мирна главата)
4. Една идея- в момента доста имоти отиван на публична продан през съдебното изпълнение на мнооого добра цена, а тъй като имаш парите в брой ще можеш да участваш на търг!!
5.Не се доверявай на агенция- те имат за цел да свържат двете страни и на предв. договор да си вземат парите. Никак не ге интересува какво и правното положение на имота. Там рядко работят юристи , а договорите им са от нета или компилирани от тук - там.
6. Ако сега купиш  в строителство ще си последният мохикан  Peace
6. А ако съвсем си се омотала от това, което написах, на лични ще ти дам тел. ми за да си разцъкаш твоя и да питаш.  Mr. Green

# 87
Уфффф, ся си хващам каката нотариус и ще карам да ми става консултант.

# 88
Подкрепям Таис! Подхождайте много недоверчиво! То не е шега работа да я коментираме по форумите, ами си е много сериозно нещо. С повече търсене ще намериш - то сега е идеално да се поразучи пазара.
Копривке, много път ми е до Южния. Аз трябва да стигна до там да се видя с едно момиче така или иначе, но да видим кога ще успея.
Иники, мъжът ми каза да провериш дали кредита бил в "редовна експозиция" или "съдебен", т.е. дали редовно е плащан или вече е просрочен, и че ако правите сделка, задължително трябва да преговаряте с банката и тя да е трета страна. Иначе при "съдебен" кредит, това е ако ипотечният кредит не е плащан повече от 90 дена, банката започва съдебна процедура, вади изпълнителен лист и обявява имота на търг и цената тръгвала от 50%. И повтори, каквото ти казах-че до няколко месеца цените щели да поднат още повече.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 18:57 от Angelviolet

# 89
Мини, снощи ме наплаши,че  ще  ни изоставиш и  аз те сънувах.
Сънувах,че водиш някакво телевизионно предаване и аз те гледах от вкъщи.
Изглеждаш много добре на екран ,да знаеш  Wink ако въобще знам как изглездаш де  Rolling Eyes

Момичетааа,сняг вали тукааааа  #Cussing out. Искам и аз  в Южния парк  Cry

РЕДАКЦИЯ: Копривке,а ти да си водила преди време някакво телевизионно предаване  Rolling Eyes
Или аз наистина вече тотално изперквам Crazy

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 19:13 от natali81

Общи условия

Активация на акаунт