Слънцето жарко пече ли, пече, а Януарчето малко расте ли, расте

• 12 428
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Лили, те за зеленото са ти казали, но аз да добавя, че Калоян бая дълго време му бяха зелени акотата. Но си беше ок детенцето  Peace От известно време насам са с прекрасен горчичен цвят, а той не спира да реве и да се гърчи от колики..  Sad Така че поне при нас няма връзка с коликите. От утре почвам 4-5-дневен курс с Колийф.. Дано помогнат.. То накрая сигурно няма да знам капките ли са помогнали или вече е израстнал коликите..  Tired

За среща - ми ок, само дето нямам идея как ще се придвижа до Южния.. или до НДК... но кажете ден и час и ще видя, може и да дойда..  Peace

# 136
Тази среща на клуб Мисъл как се завъртя?

# 137
още ли има бебета с колики newsm78....на мен ми остана почти цяла опаковка Инфакол,но е отворена.....ако някой е на зор Hug

# 138
Добра вечер, мами!
Честита трета месечинка на Самуил и втора на Васил
vanilla80, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и много късмет
Георгива, надявам се  проблемът да е само козметичен и нещата много бързо да се оправят  Hug
За колажа – аз повече съм за колаж само на бебчовците. Но както решите   Peace
Patilina, много сладък малкият Даниел с тази блузка с надписа „Заключете си дъщерите”  Grinning

Мами, аз пак да питам – как обличате и завивате сега бебчовците за разходка сега в жегиге?

# 139
  • София
Здравейте и от мен,

Черпя за новата /стара/ кола, която вече е факт newsm44. Колата е toyota corolla, синичка на цвят, с две врати и почти всички екстри, много е запазена /засега/. Още не сме я регисрирали и затова не съм я карала, само едно кръгче направих в квартала. Представете си имаше на едно кръстовище 3 коли и аз успях да направя задръстване #CrazyОтнесох си и някоя друга псувня, ама заслужено си беше Rolling Eyes EmbarassedРешила съм да я осветя в църквата до нас, че по-далече не мога и да стигна с нея Grinning и дай Боже да нямам сериозни произшествия Praynig Praynig
Честит рожден ден  , Ванилче! newsm59
Barboran4e, Georgieva, стискам палци и и при двете дечица да мине всичко добре и да няма проблеми и усложнения Praynig
Честито и на 3-месечните юначета Hug
Целувки и лека нощ   bouquet  bouquet

# 140
Хайде и ние чукнахме 2 месеца!  Grinning Времето лети неусетно...
Ето ни и с най-новата ни изгъзица  Joy   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11364088
Дони, аз съм я качила в албума "Бебета 2-3 месеца", но ще направим по-подходяща за колажа, в по-едър план.

# 141
Добър вечер на всички Simple Smile
alex222, изгъзицата която сте взели на бебока много си заслужава, ние имаме такава от преди месец и супер приспивателно действа на малкия, а сега от както се и заглежда адски много се забавлява. Още по готино на тази лялка е, че няма нужда както при активната гимнастика да бягаш и да пренавиваш играчките.

# 142
Мили мами, Hug за поздравленията за нашата 3 месечинка  Gift  cookДнес Васи не е на кеф-батко му така на всяка месечинка и рожден ден-нерви,рев,драма.То било голем проблем празнуването...А на мен винаги ми се е отдавало,ма като не щат,аз си ги празнувам и зарад тях Mr. GreenНа тати си са се метнали-тва мъжете немат оправия,само колики Twisted Evil
Хм,добре,че няма да го сватосвам мойто сега,стреснах мацките ThinkingДругия път само убавото ще пиша,сега ще нося и ще пея-така казват,се създавали гениите Sunglasses

# 143
Хелллооо,
 Praynig Praynig Praynig се малките съкровища да са добре,  да им няма нищо.
Мама е тук и днес хайманосвах с една приятелка, оставих едно шише кърма, ама моята не признава такива изкуствени неща... Mr. Green
Ето и моята кукла как блажествено спи в новата си придобивка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344476&pid=11349234
Нашата педиатърка пък каза за зелените акита, че било от честото изхождане и нямало време да пожълтее акото... newsm78

# 144
Мурвет, това обяснение за зелените акита от опит мисля че е вярно. На Сами единственото жълто аки е след дългата пауза сън. Напоследък от нещата които чета за този зелен проблем, оставам с впечатление, че това е едно от най-загадъчните неща в медицината Laughing – всеки педиатър има собствено мнение

Дони, аз все да те питам и забравям – в машината за хляб пробвала ли си да правиш ръжен или пълнозърнест хляб? Тесто с ръжено брашно ми е най-трудно на ръка да правя, а много обичаме в къщи такъв хляб, та се чудех дали да не си закупя и аз една машина за хляб  newsm78

# 145
  • София
Ха топър фечер Simple Smile
Еспа, аз на бързо да ти отговоря - да правила съм. Дори за днес имаме хляб от бяло, ръжено и пълнозърнесто брашно. Правила съм и типов хляб, както и само пълнозърнест, но него Мартин не го хареса. Иначе изядеш една филийка и все едно цял хляб. Не е като купешките хлябове.
Мюрвет, много ти е сладък новия аватар Wink
Алекс и на Васи да му е честита придобивката, а за Моник леко и безаварийно. И каране му е майката. Леле...кой го каза - аз дето едва от 6-7 месеца карам малко по-често Simple Smile Само от паркирането ме е шубе.
Хайде лека вечер, че мъжо дойде и да слагам тепърва масата Simple Smile

# 146
Много сте мили момичета Hug
Георгиева, благодаря ти! С цялото си сърце се моля и с твоето детенце всичко да е наред и да се окаже обикновен козметичен проблем! Praynig Praynig Praynig
Ние вчера бяхме при Драганов, в общи линии повтори това, което ни казаха и в Горна Баня. Каза, че може да е всичко. В най-добрия случай може да е пукнато ребро от раждането, което се е калцирало и от само себе си ще се оправи, другият вариант е да е доброкачествена кистичка. Когато го попитах а кой е най-лошия вариант, той каза, че не може да знае, но по принцип при бебетата лошите неща се развиват страшно бързо, буквално с дни, така че да го наблюдавам и ако не нараства значи всичко е ок. Да ама нали знаете, че на страха очите са големи и аз колкото и да го гледам все ще ми се струва, че нараства. Също така ме посъветва все пак да напарвим рентгенова снимка, за успокоение. Милен е супер против да я облъчваме, но все пак ще го направим, за да сме наясно.
Ето ви и малко пресни снимки от нас:
обичам да се разхождам:)

и да се боксирам:)

а най-обичам да се плезя:)

За колажа и аз предпочитам да е със снимки само на бебчетата! Утре ще кача някоя в албумчето Дони!

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 23:58 от barboran4e

# 147
Бърборанче, как пукнато ребро бе Shocked , как така се пука ребро на бебе? #Crazy
Ти не роди ли със секцио?
уфффф...дано се окаже нещо безобидно, всъщност вярвам, че ще е така Hug

Честити месечинки на бебоците ви  bouquet

Мюрвет, супер придобивка

Моник, пожелавм ти най-вече безаварийно каране, а за другото...ми никой не се е родил научен

# 148
Добро утро! Синковецът мнооого рано ме събуди днес и сигурно през целия ден ще съм като зомби пак... По тоя повод не очаквайте от мен шегички за първи април.. не съм адекватна нещо  Tired

Хайде да почерпя с нещо за папкане  Simple Smile

Да ви е сладко!

Копривке, защо се учудваш? Брат ми се роди със счупена ключица, така че пукането на ребро също може да стане.. Така си мисля аз де  newsm78. Друг е въпросът наистина, че Гери секцио роди... И ако е пукнато реброто (то всъщност дано така да се окаже  Praynig), то тия лекари пак за бой правят  #Cussing out

Момичета, много топло взе да става вкъщи... Сега е 22 градуса! Вие как охлаждате или още не го правите?
Искам още няколко неща да питам - и аз като Еспа се чудя как да обличам при по-топло време...

Моето дете хич не ми дава да му правя упражнения... В спокойната си и будна фаза, когато е най-добре да му се правят упражненията така рита и се стяга.. Абсурд, не мога да "кажа" на краката му накъде да ходят.. Но пък си мисля, че щом е така, значи направо сам си прави упражненията  Laughing Вашите бебоци как са по този въпрос?

И последно - някой знае ли как мога да разбера как са ми изчислили майчинските, т.е. каква база са взели и т.н. Струва ми се, че твърде малко ми плащат.. Правих си груби сметки, а получаваното от мен е наполовина по-малко  Sad Та ми се иска да проверя работата, но идея си нямам откъде да почна  Thinking

Мурвет, това обяснение за зелените акита от опит мисля че е вярно. На Сами единственото жълто аки е след дългата пауза сън. Напоследък от нещата които чета за този зелен проблем, оставам с впечатление, че това е едно от най-загадъчните неща в медицината Laughing – всеки педиатър има собствено мнение

Ха ха, действително... След коликите зелените акита са най-загадъчното нещо  Laughing Но аз много вярвам на др Спок, според който цветът на акото няма никакво значение за общото състояние на бебчо (освен ако не са червени, черни или бели  Peace). Важна е консистенцията  Peace

Бърборанче, голяма сладурана тази Петя  Heart Eyes Обаче верно на теб прилича  Peace

Хайде, чакаме хубавите новини от теб и от Георгиева..  Praynig

# 149
Сис, ето тук си проверяваш и има графа (Среднодн. овезщет.) в която пише сумата, която получаваш на ден. https://benefits.nssi.bg/EGN/

тази сума изчисляваш по работните дни определени от държавата за съответния месец и това са парите, които трябва да ти преведат.

А тук си гледаш как ти се движи болничния, с какъв статус е, от кога до кога са ти платили  и т.н.

https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp

Добро утро и от мен. Анчето ме разби тази нощ. Будила се е през 2 часа. В 2, в 4 в 6 и в 8! За да яде  Tired
Или ми е много малко кърмата и не и стига или незнам какво и става. Тя като съвсем бебе не е правила така...

Сега пък аз ще я събудя защото тръгваме към Метро  Crossing Arms
В тази връзка казвайте бързо в Метро ли бяха читавите Хъджис?

Общи условия

Активация на акаунт