Отговори
# 210
Кликнете на Here

Тия са луди вчера твърдяха, че са двойка с Ники, днес тя вече е бременна от него! Joy Бързо ставало! Joy Доба първоаприлска шега са си направили!

# 211
No comment!  От тук!

Нали видяхте,че е шега това с бременноста?

Между другото на втората снимка Ники много прилича на предишната му приятелка-манекенката,за която говореше Тина(само дето е по-ниска). Thinking
Явно по такива си пада момчето.
А в реда на шегите и заговорите, гледахте ли видеото дето Ники се целува с Кристен   демонстративно под светкавиците на папараците?

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 22:02 от муцка

# 212

Аз обаче трябва да коментирам- най-малко заради неговорящите английски, които ще погледнат снимките и ще си направят погрешен извод...Лейни госип казва, че снимките са архивни...ох, покрай този Туайлайт се убедих, че често интернет информацията (особено визуалната и особено на Ю тюб) трябва да се възприема/"чете" с "разговорник" или "пътеводител", защото иначе бързо става като играта на руски телефон...

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 22:13 от staro-novo

# 213
звездичка, тази пускана ли е- Роб на купон с приятелчето Том.

как мъж два метра може да се събере в стол така и последно

муцка, тези снимки са стари Peace (старо-ново, писали сме по едно и също време:) )

# 214
Търсих,търсих дата от посочения сайт и като не намерих ги сложих.
Сега видях в коментарите че са стари,съжалявам.Ама айде да има вече нови,де!!Искам!!! Crossing Arms

# 215
звездичка, тази пускана ли е- Роб на купон с приятелчето Том.

как мъж два метра може да се събере в стол така и последно

не съм я виждала, така е наказанието е изпълнено Heart Eyes  bouquet

хаха и мъжа ми така стои Blush а на псоледната снимка е многооо готин Heart Eyes

# 216
не съм я виждала, така е наказанието е изпълнено Heart Eyes  bouquet
хаха и мъжа ми така стои Blush а на псоледната снимка е многооо готин Heart Eyes

на първата снимка момичето е май това бивше гадже на Робърт.. всички изглеждат много млади, кой знае откога е тази снимка

на последната- за Робърт като Едуард ли става въпрос? да, винаги широко усмихнат, в пълен грим като Едуард е много готин- има и разни снимки като е с черния шлифер, пак е готин- и пак така се смее широко, леко повдигайки главата нагоре...

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 22:28 от staro-novo

# 217
снимката е антична, но наказанието беше за невиждана до сега такава Simple Smile (звездичка, радвам се, че ти харесват)
---------

Робърт на гости в Елвис Дуран шоу от Ноември, на 6:12 интервюиращия го кара да четат диалог от филма..Робърт, чете за...Бела Wink
http://www.youtube.com/watch?v=Ru-tXUle9OM&feature=related

извинявам се, ако е пускано Peace

# 218
Бенсън, мерси за линка!  bouquet Много е забавен Joy

# 219
 Hug момичета Hug

страхотни сте с информацията, която намирате  bouquet

аз тази вечер смятам да почвам Midnight Sun  Party Party

# 220
# 221
Забавно,но да бяха снимали по-близо.
Хах... I'm a dark person... хах  Laughing

# 222
На мен ми хареса как Питър Фачинели се майтапеше с Тейлър Joy Особено като ги питаха ако могат да си изберат, да са който и да било герой от поредицата, кого биха избрали и Питър го избъзика - You wanna be Edward, don't you? hahaha hahaha hahaha

Лека нощ от мен, туайлайтърки!

# 223
Интервюто е забавно, особено в края, наистина се засмях, дори ми хареса как чете и интервюиращия. Но не знам, Робърт сякаш наистина не приема тези неща за сериозни, радвам се, че е искрен, разбира се, не харесвам камофлажа, но като фенка на книгите и на филма мисля, че се престарава чак в искреността си. Просто ми се искаше актьора, който наистина ме влудява в образа си на Едуард, не само като визия, а и като актьорска игра, да приамаше това за нещо по - сериозно, за по- хубаво, да го цени повече.

Защото феновете наистина го обичам, по фенски му, и е малко обидно през цялото време да обяснява как му е все едно, да се смее тип "тея не са в ред"  - не че не е прав де, но все паааааак  Confused

# 224

Общи условия

Активация на акаунт