Отговори
# 315
  • Разпиляна във въображението
Аз свалям с програма. Клипчето също е много готино, но телефона ми не е чак толкова "съвременен" за да си го кача. Вече съм си харесала друг, който ще ми позволи да си разнасям самия филм на него Whistling

# 316
Известни са част от датите за премиерата на New moon:
Belgium  18 November 2009 
France  18 November 2009 
Australia  19 November 2009 
New Zealand  19 November 2009 
Brazil  20 November 2009 
Canada  20 November 2009 
Finland  20 November 2009 
Italy  20 November 2009 
Norway  20 November 2009 
Sweden  20 November 2009 
Turkey  20 November 2009 
USA  20 November 2009 
Czech Republic  26 November 2009 
Estonia  27 November 2009 
UK  27 November 2009 
Germany  7 January 2010 

# 317
Здравейте, аз също бях една от завладените от историята на Бела и Едуард  smile3525 Снощи не можех да си легна  smile3524 докато не довърша книгата New Moon (свалени от замунда) Party
Страхотна история, много силни емоции и завладяваща любов  newsm76 Влюбих се в Едуард, Бела и Джейкъб..... толкова много моменти изпълнени с болка  Sad Хареса ми когато Алис и Бела отидоха в Италия за да спасяват Едуард, а още повече ми хареса когато те най-накрая се срещнаха и той отново прегърна Бела. Завладяваща е любовта между Бела и Едуард  kiss
Какво ли ще стане с Едуард и Бела  Hug В New Moon, Едуард предлага брак на Бела - дали това ще стане? Heart Eyes ,
a как ще продължи историята на Джейкъб, какво ще става с него  Big Ups той много помогна на Бела, но сега е невъзможно тримата да бъдат заедно  Thinking

# 318
a как ще продължи историята на Джейкъб, какво ще става с него  Big Ups той много помогна на Бела, но сега е невъзможно тримата да бъдат заедно  Thinking

прочети и останалите книги, няма да ти разваляме удоволствието, като издаваме
засега в темата обсъждаме свободно само ЗДРАЧ,НОВОЛУНИЕ и СРЕДНОЩНО СЛЪНЦЕ (последната, недовършена книга, която прерадказва Здрач от гледната точка на Едуард- препоръчвам ти сега да я прочетеш нея)

# 319
благодаря ти staro-novo ,започвам веднага със следващата книга  smile3529, но разбира се, ще следя и темата  thumbsup
Ехххх, сладури http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,2024114 … _20593889,00.html  Heart Eyes

# 320
Деничка - получих имейл от Амазон, изпратили са ДВД-то (нагризано или не  Mr. Green), явно ще си пристигне в понеделник както обещаха, точно на 6-ти!

# 321
даааааааааааааааааааааа

и аз имам майл

сутринта ме събудиха в 10, звъннаха на вратата с пратка, в просъница се молиииих да е двд-то, ама не.....

# 322
Къде сте , бе хора? Дени, знам къде шаваш из нета, аз останалите питам- това мълчание заради хубавото време ли е (т.е. сте някъде навън) или вече темата замира? Нали щяхме да обсъждаме Новолуние.

Гласувахте ли за българчето с фен-постера? Номер 11- ето този

Ето едно интервю с него тук

# 323
Аз гласувах за българското още вчера!

Днес нещо няма много новини,  даже хич няма...

# 324
Някои хора мерака не ги оставя на мира..... Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=1l71UXPtBng&feature=related

Сорка,ако е пускано.

# 325
 В момента чета Midnight Sun и се доомагьосвам Crazy

# 326
Деничка - получих имейл от Амазон, изпратили са ДВД-то (нагризано или не  Mr. Green), явно ще си пристигне в понеделник както обещаха, точно на 6-ти!

колко струва двд-то?

# 327

колко струва двд-то?

2 disc special edition-а е 13 паунда от Амазон Peace

# 328
  • Разпиляна във въображението
Добро утро! Как така ще замира темата Laughing Ние бяхме почти само навън. Страхотно време. Днес отново се чудим на къде да хванем Wink Снощи разбира се си легнах след порцията "Здрач" Blush

Няколко неща ми направиха впечатление. Първо да кажа, че за първи път гледам "Здрач" на максимане звук със слушалки Laughing
1. Бела как почти очаквах да си оближе устните, след като Едуард я заговори първия път в класната стая. Направо все едно щеше да му се нахвърли.
2. На паркинга, когато се случва инцидента, бяха и трите коли на Кълънови - аудито, мерцедеса и джипа.
3. Ръмженето на Едуард, когато спасяваше Бела от бандата
4. Сцената в гората, когато Едуард се разкри, звукът на говора им все едно беше записван в помещение или е снимано на закрито newsm78
5. Не мога да откъсна очи от устните на Едуард. Направо ми е невъзможно - лекото примлясване в часа по биология, извиването им в усмивка, или когато я закарва за първи път на училище и й отваря вратата на колата - очите ми са все в устата му Blush
6. Дразня се на режисьорката, че за много кратко показва реакциите на останалите от Кълънови на действията на Едуард - когато правят физиономиите при спасяването, или в закусвалнята като гледат към Бела и т.н. Само за някакви си секунди. Само ги загатва и това е. Не мога да си задоволя интереса.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 07:58 от Miriel

# 329
Няколко неща ми направиха впечатление. Първо да кажа, че за първи път гледам "Здрач" на максимане звук със слушалки Laughing
1. Бела как почти очаквах да си оближе устните, след като Едуард я заговори първия път в класната стая. Направо все едно щеше да му се нахвърли.
...
4. Сцената в гората, когато Едуард се разкри, звукът на говора им все едно беше записван в помещение или е снимано на закрито newsm78
5. Не мога да откъсна очи от устните на Едуард. Направо ми е невъзможно - лекото примлясване в часа по биология, извиването им в усмивка, или когато я закарва за първи път на училище и й отваря вратата на колата - очите ми са все в устата му Blush

Това за устните на Бела го казвах преди, че много ме дразнят някои манеризми- точно това в часа по биология (какъв мерак, кой се държи така, дори и да харесва някого), както и като почне да мига бързо (като кани Едуард в Ла Пуш и като казва "Какво глупаво агне"- там преиграва, погледни следващия път Робърт колко спокойно и замислено играе своята част с "Не знаеш колко дълго време съм те чакал" и "И така, лъвът се влюби в агнето"- а Кристен преиграва... айде, и с Джейкъб мигаше на брега, но това си беше по книгата- там "флиртува")

Сцената в гората и на мен втория път ми направи впечатление, че е презаписвана или до-озвучавана(както и част от сцените, където й дообяснява в гората за семейството си и за себе си и хранителните си предпочитания), защото често има реплики, без да ги дават да говорят, а са в гръб или движение

Гримираните устни на Едуард ли ти харесват? Леле, на големия екран червилото му беше просто отврат...на ДВДто не се забелязва...гледах вчера някакви трейлъри на The Haunted Airman, и там бяха подчертали устните на Робърт с някакво червило в естествени тонове- за незапознатитие не личи, ама за нас, дето сме му гледали лицето сантиметър по сантиметър, тези детайли не отбягват- та ми стана смешно, като си го представих как го гримират по снимачните площадки и как прочетох преди някъде, че е казал за грима си в Здрач- ама може да е спойлер от ДВДекстрите (аудиокоментара), затова го слагам в бяло >>че в Здрач, грима му като Едуард е много странен, все едно са му правили козметична операция- facelift Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт