Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 2

• 238 098
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 240

Обаче имам едни обувки с 10см  ток и другата седмица , като заминавам за чужбина си ги вземам и може за 30 мин , ама ще ги обуя  Joy И правилата си имат изключения  #2gunfire

Все едно, че ходиш половин час на пръсти  Laughing пак е упражнение, нали? Аз не мога да си прадставя да се кача на по-големи токчета от 2-3 см. Направо ужас- като бях на 20 години носих поне 10 и нагоре. А ми казаха, че за нас било добре да носиме ниски токчета.

# 241
Лили , така е , ама ще се пробвам поне за малко да съм на висок ток .МИналата година издържах - бях на една сватба , обаче се прибрах в къщи  по чорапи , с обувките в ръката  Joy Някак си издържам на висок ток , но да не е много тънък и да не е за много дълго време .

# 242
    ЗДРАВЕЙТЕ!!!  Hug
    IMJ, аз имам такова упражнение в комплекса- сядаш на стол с протегнати крака и изправени колене, след което повдигаш  бавно единия крак до нивото на кръста/ до нивото на стола/ и бавно връщаш в изходно положение. Повтаряш последователно по 5 пъти .
    Нека усмивката бъде с вас!  bouquet

# 243
.............................
  16. Помнете , че денонощно трябва да насочвате вниманието си така, че да се изглажда вдлъбнатината в областта на кръста Ви. Нарушената стойка е рисков фактор. За това стремете се и в седнало и в изправено положение тялото Ви да има правилна стойка.
  17. Ако карате колело, монтирайте седалката по-ниско, така че кормилото да остане по-високо. При плуване най-удачно за Вас е страничното и гръбното плуване.
..........

Привет на всички!

Може ли да ми разтълкувате коя е  тая "вдлъбнатина" спомената в т.16  ,  и в т.17 какво е това "странично" плуване ?!  Thinking

Иначе само да се от4ета,  двадесет и няколко дни след озонотерапията, която изкарах, се 4увставм добре, без болежки с мнооого леки напомняния от време на време по левия крак , за да не забравям 4е все пак съм диско-гъзар!  Simple Smile 
Оба4е пък май стриктно спазвам по4ти вси4ко от посо4ения списък по-горе!
Но пък лепнах някъв грип , който за 15 часа ме направи мармалад, много се опасявах да не се отрази на ДХ , но след като уж тръгнах към оправяне се надявам да не ме засегне!
И да се похваля , 4е се снабдих с нов ортопеди4ен матрак , поне за сега съм много доволен от покупката!  smile3524

п.с.
грип-негрип , казвам ви наздарве с добре изстудената ми домашна кайсийка!

Желая ви здраве и позитивни емоции ! dance

# 244
Фалко, наздраве и от мен! И да ти кажа, че сме в един отбор! Тази вечер бях с 38 градуса и умирам от страх да не се отрази на ДХ. Но пък пия вече четвърти чай (мурсалски, натурален, родопски, но направен като грог - само че не с коняк, а с ракийка!!!). И "като многоооооо, много болна, гледам ВИП БРАДЪРИТЕ и тяхното караоке и си припявам! Joy Белким ми мине  Laughing Laughing
Фалко, "диско-гъзар" е супер, а в ж.р. "диско-гъзарКА " си е направо достойно за рима! Но утре! Като ти гледам настроението, не си зле и си от нашата порода! Rolling Eyes

# 245
Здравейте!

Ако някой от вас има   e-mail   на доц. Каракостов, би ли ми го написал.
В търсене из гугъл няма негов имейл.
Вероятно ако някой има негова визитка, там да го пише.

# 246
Здравейте отдавна не съм писала, но пък чета редовно.При мен настъпиха силни болки по целия гръб,по краката и пак наново лекарства.Сега чакам направление за МР, дано да не съм изместела  някои пластина или болт, най вероятно е от стенозата или съм получила друга херния чакам резонанса.  Лека вечер на всички. Как вървят нещата със събирането?

# 247

Marina, много неприятно, че болките ти се възобновяват. Дано да не е нещо сериозно, а само временно напомняне за проблемите преди операцията ти. Освен болка, имаш ли изтръпване? А пазиш ли се? Нали знаеш, че трябва да се внимава цял живот...
   Надявам се резултатите от резонанса да са добри и скоро да си съвсем добре!

За събирането...няма желаещи.

# 248
marina_dimova_72, как го правиш този номер с направлението за МР? Аз сега се опитвам по ЗК да направя МР, но ми казаха, че имало дълга процедура и е малко вероятно да ми разрешат. Иначе относно твоите болки съжалявам много. Дано да е временно и да се оправи. То и времето е едно непостоянно-сутрин е студено, а през деня се стопля.

# 249
  • София
Kakви са противопоказанията по време на балнеолечението, какво да се избягва, знам че лошото време предизвиквало обратен ефект от процедурите?!
Няма да лежа в санатароума а при приятели, наблизо.

# 250
chana, bi li mi napisala za uprajneniyata koito pravish na : vasilen1@abv.bg

# 251
marina_dimova_72, как го правиш този номер с направлението за МР? Аз сега се опитвам по ЗК да направя МР, но ми казаха, че имало дълга процедура и е малко вероятно да ми разрешат. Иначе относно твоите болки съжалявам много. Дано да е временно и да се оправи. То и времето е едно непостоянно-сутрин е студено, а през деня се стопля.
  Наистена е трудна радота с МР трябваше да направя тъкав след операцията , но тогава бех добре и никои не ми предложи МР. Чакането е доста  дълго все не им стигат направленията, но сега като ме видя как варвя и детето ми  помагаше да вляза в кабинета сама предложи МР. лошотое че имам проблеми и със корема немога да пия много лекарства  и сега едвам си пия фламексина , милгамата.

# 252
marina,mislya,che pri plastini ne se pravi MR,no ne sam sigurna

# 253

Здравейте и наздраве!

Къде се изгубихте, бе, хора?Пишете по един ред да видим кой как е, как се справяте с болежките. Похвалете се с нещо, та дори да е извън темата.
    Аз в момента съм горе-долу добре, водя доста активен и почти нормален живот.

Марина, наистина, може ли да се прави ЯМР, когато има метални имплантанти? Не знам дали няма да пречат на изображението.

ОК, защо и ти искаш да правиш резонанс, предполагом, че е просто  контролно изследване. Спомена, че имаш известни оплаквания, но мисля, че е нормално. Просто нервите са били притиснати доста време и това са само остатъчни болки. Надявам се да е така при теб.

# 254
    ОК, защо и ти искаш да правиш резонанс, предполагом, че е просто  контролно изследване. Спомена, че имаш известни оплаквания, но мисля, че е нормално. Просто нервите са били притиснати доста време и това са само остатъчни болки. Надявам се да е така при теб.

Здрасти, Текс!
Най-сетне някой да попита къде сме! Абе, къде сте наистина! Thinking На ден по петдесет пъти влизам във форума и все на едно място си стоиме. Другите форуми на минута правят по три страници.
И аз ще правя на третия месец след операцията ЯМР заради гадните сраствания. Пък и ми казаха, че всичко е изчистено и не би следвало да има проблем. За сега наистина имам моментни слаби болки и вчера докторицата (ходих за поредния болничен) ми каза, че когато болките били моментни, а не постоянни било от възпалението на нерва и не било страшно. Но, Текс, след две операции и година и половина по мъките искам да видя сега как изглежда. Пък и да си призная, много се страхувам да започна работа, не съм предполагала, че ще ме гони такова шубе! Все пак както и да минавам на ден по пет км като ми кефне си полягвам. А като съм на работа какво ще правя!

Нещо ново относно болничните-за три години имаме право на 360 дни общо болнични, независимо с каква диагноза. Това ми каза вчера невроложката и даже ми броиха дните. Наде, знаеш ли нещо по въпроса? По новините четох, че последната година болничните са три пъти повече от миналата година. Обвиниха работодателите, че карали работниците масово да вземат болнични за да не плащат отпуски и да се справят с кризата.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 21:31 от OK

Общи условия

Активация на акаунт