Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 2

• 237 995
  • 1 163
  •   2
Отговори
# 270
ПривеТ!
Виждам че темата продължава на ново място.

Като виждаш толкова много поне дай линк към "новото място" , а ако смяташ, че сме се събрали в Трявна, лъжеш се. Скоро няма да стане. Позагубихме се.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 08:42 от OK

# 271
Здравейте, ровех из нета да се пообразовам малко и попаднах на вас. Изкарах невероятна зима с кризи и болки на диклак, флостерон, милгама докато накрая отидох на мануална терапия и уж ме поотпусна нерва изправих се в кръста и аха се зарадвах, че мога да изкарам някое време без болка и направих страхотна кризасъс жестоки болки вследствие, на което сега съм болничен стационар на травиалните лекарства системи и инжекции. Чакам си епикризата на 07.05. като се появи лекар. Но основното, което знам е че имам дискова херния, прищипано нервно коренче 6 мм и шипчета тук и там smile3511 - правиха ми ЯМР и ЕМГ. Казаха ми, че трябва да отида на санаториум на Павел баня или на Житарово - вие какво бихте ме посъветвали - кой е по-добър и има ли изобщо полза или само временно облекчение newsm78? Благодаря ви предварително.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 20:35 от eli ivanova

# 272
Ели, това Житарово го чувам за пръв път. Между другото добре дошла в отбора!

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 20:13 от OK

# 273

Житарово е старото му име, сега се казва Ветрен (селото), а иначе курортът е по-известен като Бургаски минерални бани.
    Ели, аз съм ходил и там и на Павел Баня. И от двете имам положителен ефект, но по-доволен съм от Житарово.Но при всеки е различно...Има и други подходящи санаториуми.

# 274
Текс , благодаря за инфото. Добре, че ти се появи, че започнах да изневерявам в други теми. Голяма скука настана при нас. Ще заспя  baby_neutral

# 275
  • София
А, Лили, как ще заспиваш?  Wink
Къде ходиш да се изнервяш излишно?

# 276
А, Лили, как ще заспиваш?  Wink
Къде ходиш да се изнервяш излишно?

Никъде не ходя-просто имам вече втори отворен прозорец  и там е втората тема. Много скучно е при нас. Хората изписват по 40 страници на ден. А като няма работа човек и си търси зрелища. Какво да правя по цял ден-предпочитам да се разсейвам и да не мисля все за кофти периодите в живота ми. Така се настройвам положително. Нашата темичка няма да си я зарежа никога, но няма да е лошо ако се поактивираме малко.

# 277

Eй, момичета, рано е за заспиване. Темата наистина е в застой, но аз го отдавам на празниците.Хората са пръснати по гости и по курорти.
    Лили, радвай се на свободното си време сега, че като почнеш работа и те емне живота...

# 278
  • София
Да, изписват хората по 40 страници, ама ги изпълват с коментари за филми и предавания или за диети, или със съвети към оплакващи се от мъжете си жени и т.н.

При нас си мисля, че не би било много добре, ако изпълним толкова страници.
Това би означавало едно - че ще са пълни страниците с оплаквания.  Sad
Така че, аз нямам нищо против да вървят по-лекичко нещата в темата.  Hug

Да, Текс, това също е вярно - хората пътуват по празници.
А и не върви да пълним темата само със спам, защото ще получим строг модераторски поглед.
Иначе нямам нищо против да си говорим и по-общи неша, но трябва да е някъде другаде.

# 279

Софи, а ти как си, спомена,че имаш болки, оправи ли се?Знаеш ли, може да е реакция от Кюстендил. Аз реакциите ги получавам близо месец, след като се върна от балнеолечение, но само за няколко дни.След това съм ОК в продължение на няколко месеца.

# 280
  • София
Текс, точно това си говорехме скоро с майка ми.
Тя също ме подсети, че може да са реакция от балнеолечението.
След няколко дни отзвучаха болките.  Hug
Днес бяхме на разходка в Борисовата градина и бях доволна от себе си, че издържах доста време да вървя.  Grinning

Ти ще ходиш ли някъде на санаториум?

# 281
Лили, радвай се на свободното си време сега, че като почнеш работа и те емне живота...

Текс, прав си-от много свободно време се чудя какво да правя. А не съм свикнала така.
Софи, преди време беше писала, че нашата темичка е най-готина. И аз пообиколих другите теми и наистина не намерих друга толкова добра. Само простотии и надхвърляници, нищо смислено и полезно, но за обиване на времето от време на време става. Иначе пък ви активирах.   Laughing Laughing

Това с болките нали е нормално след санаториум? Пък и времето е едно променливо-дават го до 10-ти все облачно. Аз също го усещам с дискомфорт и даже за момент с леки болки в прасеца.

# 282
Благодаря за пояснението, а на Хисаря някой ходил ли е с подобен проблем?

# 283
  • София
Ели, водата в Хисаря не е подходяща за нашето заболяване.
Тя е добра за бъбречни заболявания.   Hug
Моя близка беше ходила там и се беше наложило да си тръгне по-рано, толкова се бяха засилили болките й...

Лили, да, нормално е да има реакция след балнеолечение.
Ама даже страхотно ни активира, хитруша такава!   Laughing Hug
Потвърждавам си мнението за темата - страхотна е и хубави хора сме се събрали, макар и по неволя.  Hug
Иначе и аз наобикалям други теми за разсейване.  Sunglasses

# 284
Казаха ми, че трябва да отида на санаториум на Павел баня или на Житарово - вие какво бихте ме посъветвали - кой е по-добър и има ли изобщо полза или само временно облекчение newsm78? Благодаря ви предварително.

Ели, според мен най-добре е на Павел Баня. Също така Велинград и Поморие, Софи писа за Кюстендил.
Аз даже продължавам да твърдя, че наесен е добре да се организираме на Павел Баня -2 в 1 - конгрес и санаториум. Въобще не чакайте да се  събереме до края на лятото.

Общи условия

Активация на акаунт