Отговори
# 255
Нали обещах видео  Laughing та не едно а три.
Значи първите две ги снимах в болницата, за да показвам после на татито. На 1-то Марти се смее, на 2-то се закача и се крие, а 3-тото го снимахме днес. Предоставям и няколко снимки с "космическия кораб" както каза Бубето,и една снимка на малкото ми рибарче, оня ден ходиха с тати за риба само двамата, ама то милото му е вродено, още като ми беше в корема мятах въдиците Simple Smile сега остава и на мотора да го качим, баща му днес вика "няма ли каски на Чиполино" и още един лаф ми вкара, казвам да мине да избере зеленчуково пюре на дребен и да избере между нежни зеленчуци и различни зеленчуци, а той на вратата ми вика " какво беше блажни зеленчуци ли "  Joy

http://vbox7.com/play:29770d04

http://www.vbox7.com/play:cd739e7b

http://www.vbox7.com/play:a72cc475

# 256
toffifee , ама много сладко се закача! Grinning А бузките ви са само за щипане!  Mr. Green

# 257
здравейте!ние сега се връщаме от разходка.Toffifee голям сладур е малкия,да ви е жив и здрав.И нашият ще е рибар,и аз мятах въдиците и то последния път бях в 8 месец когато ходихме.Много обичам да ходя с мъжа ми за риба.

# 258
 kaffeetrmker_2

Pepika,
честита месечинка и на каката честито!  smile3501

Утро, за водата с лъжичка не знам от опит, но приятелката каза, че в началото давала докато хранела с пюре(т.е. то яде пюре и очаква пюре, но тя слага в някоя лъжичка вода).

Ние трети ден не сме ходили на разходка заради гадния вятър.  #Cussing out Обаче утре и в неделя ...  smile3508 1stroller

# 259
  • София
toffifee искренно си признавам, влюбих се в Марти!!! Толкова е сладък, толкова лъчезарен, а как папка, умрях от кеф докато го гледах!!!!Голямммммм е сладур!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
 toffefee  страхотен сладур е твоя Марти-направо ми иде да му изям пухкавите бузки Heart Eyes.Много сладко се смее и бръмчи.Наистина много лъчезарно,засмяно и закачливо бебче.Да ви е живо и здраво и все така да ви радва  bouquet
Не само аз ами и Айрис изгледа видеото с огромен интерес,широко отворени очи и зейнала уста Joy.Накрая започна да му говори на Марти Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 18:55 от Maman Suzi

# 261
Здравейте аз сега се прибрах Диидиии писах ти на лични,а Елеее ставва дума за SVR че хубав продукт ,но не съм сигурна дали е точно това ,но щом е за атопична кожа сигурно е същото като вашия продукт.
Лелеее Марти е страхотен и как сладко си хапва,браво на момчето  Hug

# 262
Мерси момичета за пожеланията.....истината е, че Марти е дълго чакано бебче (първи опит ин витро) някой от мамите които са от началото тук може да си спомнят, че съм споделяла. Когато гледах чуждите бебенца все си казвах, че аз най-вероятно няма да имам такова сладко бебче, но ето че мечтата ми се сбъдна, да бъда бременна, да усетя ритничета, да родя и да му се радвам как расте. И съм много щастлива, когато гледам двамата ми мъже заедно, татито се справя чудесно дори когато ме няма, даже ми  чудно как така го успокоява по-бързо от мен. Дано след някоя друга годинка се радваме и на едно момиченце, тия панделки все са ми в главата  Joy
И пак да питам нещо знам, че се повтарям, но Марти като не стане на неговата почва много да се дере, направо истерично крещи с гърло, без глас остава, ето днес го оставих на леглото и почнах да подреждам гардероба, ами пищя като лудо, тръшка се,  рита и на моменти спира да диша за няколко секунди и се зачервява. Нормално ли е за едното носене да си причинява такова нещо.

# 263
  • София
Да ти е жив и здрав сладура!!!!Според мен е нормално, децата много бързо свикват на хубавото и все пак и той си има характер - иска неговото да стане. Криси също като реве, ама от сърдене, има една специфична смешна физономийка.

# 264
Тофи, просто е сладкиш този Марти Grinning Насълзих се от умиление като го гледах как се крие и закача. А за храненето, няма нужда от лигавник- изобщо не дава фира Joy всичко се оползотворява.
За крещенето. Яна понякога ме плаши чак, защото както вика майка ми е "сбъдница"-все на нейното да става. Така започва да реве, че чак става тъмно червена и преграква, кашля, дави се. Явно са такива-като не могат да кажат, от рев го докарват.

# 265
Тофи, това с носенето и разглезването винаги много ме е дразнило.  smile3512
Аз си мисля че бебе за да плаче си има причина(глад, памперс, газове...). За съжаление така и не можах да си гушкам бебчето заради гадното секцио  #Cussing out , но не го оставям да плаче. Слагам го на спалнята и го гушкам или на шезлонга, или го храня, но така да го слушам как се дере не мога да го понеса.  smile3518  Даже като ми кажат, че ще го разглезя им казвам, че едно дете имам и ще си го глезя!  Crossing Arms

# 266
Преди два дена на площадката имаше един възрастен дядо с момиченце на около 4 годинки...лелееее съжалих го човечица. Почна да се заоблачава и той реши да го прибере от пързалаката, туй диване като почна да бяга и да се катери по пързалката с надолу главата скача, премята се през парапетчетата, ужассс от инат ще се претрепе, после почна да пищи и всички тях гледаха. По едно време са се прибрали някак си и ние отиваме на консултация и какво гледам,хлапето скача пред колата, дядото го изтървал и го гони 20 метра назад. А аз чакам Мартинчо да почне да разбира и да се очовечи.....има да си чаааакам, поне мога да бягам бързо.
Мойта племеница редовно се тръшкаше в големите магазини, лягаше на земята и пищеше, а пък в там в Щатите не може да се караш на публично място и сестра ми я оставяше на земята, отдалечава се и се скрива около някой рафт....то пищи, пищи по някое време се оглежда, става, изтръсква се и казва " Mommy where are you"  Joy
И винаги съм си казвала, че е въпрос на възпитание и говорене, ама съм била много заблудена, защото сестра ми е строга и много се занимава с децата, но е въпрос на характер и явно се израства.
Юле и аз така правя, лягаме на леглото и се гушкаме, но не помага, спира да реве само като го взема на ръце. До сега никога не съм се въздържала заради секциото да го нося, но напоследък ми натежава доста.

# 267
Тофи, тук е направо страшно.  Crazy В големите магазини децата си играят с играчките и какво ли не правят, а даже и забележка не им правят.  #Crazy Да не говорим, че има родители които разрешават абсолютно всичко.  Shocked Една приятелка гледала дете на някакви и едно от условията било да не му казва не т.е. каквото иска да прави.  ooooh!

# 268
HUH9MNN,MMMMMMMM20M01+MMMMMMMMMMMMM  N    ;LOTGUJHJJMNI0UHTFGX   NDCXGVB KG XHNMB        M      ,У401 Joy Joy

Имате съобщение от Яна Grinning. Оказа се, че детето неистово се стреми към клавиатурата и иска да удря по клавишите. Ами нали в корема ми още и после откак се е родила само това гледа.

# 269
Бубеее трябва да участвате в конкурса " Първи постижения"
Забравих да ви кажа, че има един случай в който Марти мноооого слуша и си трае, когато се надриска  Joy един път гледаме Idol-а
и той си мълчи, хили се два часа си лежахме и се гушкахме, а  то какво било, топло му е на дупето  Laughing и винаги е така, щом се кротне е свършил работата, така, че Юле при нас не важи рев заради акото  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт