Отговори
# 240
# 241
  • София
Добро утро!!!
... днес например като видя бурканчето започна да трепери и да подскача и направо ми хващаше ръката с лъжичката и си я съпровождаше до устата. Много е лаком всичко яде.Дори първия път като му дадох пюре го глътна така все едно цял живот това е правил.
Умрях от смях!!! Марти е супер сладък, снимай го как папа!!!

# 242
Добро утро! Как спахте? Ние спинкахме по-добре, макар и пак от рано рано да сме будни - 6:30 ч  ooooh!

Вита Не би трябвало да е така сякаш  newsm78 Нали едни зеленчуци запичат, други разхлабват, трети регулират  Thinking  Явно си е до организъм.

Браво на папкащите бебоци  smile3501 - Марти, Васко.... Малката Никол да взима пример  Peace

Ели ти с какво пюре почна. Пробвай да въведеш картофа със вече познат/предпочитан плод, като постепенно увеличаваш съотношението в полза на картофа  Hug

Мартуша Големи сладурковци си имаш. И аз съм със слабост към близнаците  Heart Eyes

Пепика Поздравления за кака Йоана. Още много награди да получава   bouquet

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 09:47 от marojinka

# 243
Ха добро утро Simple Smile
Алекс ще го снимам и ще ви го покажа, да видите как се нерви като му забавя лъжичката. Ние след малко се прибираме във Варна.

# 244
Привет,

Дали се отчетох след вчерашното посещение при педи? Бита последна ваксина (голям рев му хвърлихме и двамата де, гледаше ме жално и със сълзички в очите, целият червен и плаче ма-ма-ма-мееее, направо ми скъса сърцето), 7200 г и 68 см левентин (ще я догоним снахата). Иначе Т не вдигна, смя се навръщане и си беше в добро настроение вечерта. Да видим днес как ще е...

# 245
Шамсspoko Миличките!

Тофи, обнадеждаваш ме Grinning Ако може видео материал. Сега спорт някакъв да му мислиш на Марти, че тази енергия докато я оползотвори, ще се стопиш съвсем Grinning Нашата комета Яна ако без ядене хвърчи така, не ми се мисли ако си хапва пюрета порядъчно как ще и насмогвам.
Ванина, Само така Grinning. Дисциплина. Ще се опъва, амахааа.

Поздравления за талантливото момиченце на Пепика, а на всичките ни месечинки днес, здрав сън и добър апетит пожелавам!

# 246
Добро утро,Елеее и ние имаме АД трябва упорито мазане.Аз я мазах  в началото сутрин и вечер и я мия с една емулсия с лайкка и за месец кожата се оправи.Плачка ли малката,щото Радост се дереше след баня,явно и се изсушаваше много кожата.Неспокойна стана.На племенничката и го бяха изписала тоя продукт и кака ми каза че е добро.Дано по-бързо се успокои и да се оправи кожичката  Hug
Моята много плака снощи,но аз си мисля че е от рахита  newsm78 .Другото което ми прави впечатление от време на време притреперва все едно когато на нас ни е студено,но пък се смее,ака,пишка,играе си-няма промяна в поведдението й,и се чудя това кво ще е  Thinking
Лек и успешен ден и да са послушни малчовците  Heart Eyes
Браво на порасналите бебоци

# 247
Утро, една приятелка каза че дава вода с лъжичка.  #Crazy
На нас педиатърката ни каза, ако захраня задължително да давам вода.

Юле, бе то добре да даваш, ама то като не пие...  ooooh! newsm78 Днес вече и аз пробвах с лъжичка, обаче е мисия невъзможна - глътна 5-6 капки.  Rolling Eyes

Шопи, непременно! Ще ми бъде много приятно! Ще ти дам на лични координати!

# 248
  • София
Добро утро,Елеее и ние имаме АД трябва упорито мазане.Аз я мазах  в началото сутрин и вечер и я мия с една емулсия с лайкка и за месец кожата се оправи.Плачка ли малката,щото Радост се дереше след баня,явно и се изсушаваше много кожата.Неспокойна стана.На племенничката и го бяха изписала тоя продукт и кака ми каза че е добро.Дано по-бързо се успокои и да се оправи кожичката  Hug
Моята много плака снощи,но аз си мисля че е от рахита  newsm78 .Другото което ми прави впечатление от време на време притреперва все едно когато на нас ни е студено,но пък се смее,ака,пишка,играе си-няма промяна в поведдението й,и се чудя това кво ще е  Thinking
Лек и успешен ден и да са послушни малчовците  Heart Eyes
Браво на порасналите бебоци

Не плаче след баня, даже е доста весела. И аз по принцип си я мажа сутрин и вечер, но явно кожата й ще е като моята Sad чувствителна и предразположена към алергии Sad
А за кой продукт казваш, че кака ти е доволна???  newsm78

# 249
  • София
Здравейте,
виждам че Юлето се е изявал като същинска Нанси Дрю, разгадала ви е всичките.
Вижте моята щерка вече колко е самостоятелна
тук и тук

Остава да се научи да си прави млякото  Joy

В събота в Южния парк има сбирка на мами с колички и бебета! Всички да се чувстват поканени и ще се чуем да уточним час
pepika, браво на каката!

# 250
  • София
Току-що Никол изяде първото си цяло пюре  newsm44 newsm44 newsm44 И то зеленчуково  newsm44 "Ранни моркови" - само това яде от зеленчуците Simple Smile

Валя ако знаеш как ми се идва с вас на разходка в Южния.  smile3518 И като си представя, че живеех на 2мин от него и  newsm45

# 251
Вале, Калина е много сладка с шишето!  Hug И мойта си държи самичка, ама друго /още се кърмим/  Mr. Green. Така ще е то - от тук нататък ще стават все по-самостоятелни!   Simple Smile

Ей, за пореден път ни разказа играта това пълнолуние!  #Cussing out Снощи ми е ставала 4 пъти.

За пюретата - от три седмици съм я захранила със зеленчуково и се чудя вече какви "специалитети" да й приготвям.  Но тя така и не яде повече от половин бурканче от най-малките и след това суче.  newsm78 Не бих казала, че ги яде с апетит.  Хем й слагам повече морков или тиквичка, за да станат по-сладки. Sad Надявам се кашите и плодовите пюрета да й харесат повече.

Днес при нас не е много топло и има доста силен вятър, та май ще си стоим вкъщи.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 16:47 от utro77

# 252
  • София
къде ще е точно срещата в Южния? Ако успея, може да дойда ( срам не срам  Embarassed) ... че досега не съм се срещала с никого, но пък живея до парка  Blush

# 253
  • София
Момичета, незнам как да прикача word файл, затова ви копирам част от едно писмо тук :

ПРОЛЕТЕН БАЗАР ОТ РАБОТИ НА ДЕЦАТА

ОТ ДНЕВЕН ДОМ ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ „ДОБРО СЪРЦЕ” - гр. ПЕРНИК
ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ-ИНТЕРНАТ „НИКОЛА ДРАМАЛИЕВ” - гр. САМОКОВ

КОГА: 11 АПРИЛ 2009 г. – СЪБОТА
             11,00 – 12, 30 ч.
КЪДЕ:  СОФИЯ
              УЛ. „СЛАВЯНСКА”6 (НА ЪГЪЛА С УЛ. „РАКОВСКИ”, ПАРКИНГА СРЕЩУ МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАСИТЕ”, ДО КЛОН НА ДСК ), ЗАЛА ЕТ.2

Както всяка година, така и тази пролет, децата от Перник и Самоков са работили много усилено, за да ни създадат настроение с прекрасните си покривки и керамични пана.
Искрено се надяваме, че няма да „остане и копче” от тяхната продукция, защото те са вложили в работата си не само старание, но сърцата си.
Приемете го като заклинание срещу лошото и студено време, срещу мрачните ни мисли и тревоги, срещу страховете ни дали ще се справим с трудностите.
Във всяка детска творба е вречена вярата в доброто и приятелството, в помощта и в това, че на този свят никой от нас не е сам - само поискай и ще ти се даде: обич, подкрепа, сила и увереност.
Усетихте ли малката детска ръчичка?
Докоснете я!
Целунете я!
Тя ще Ви преведе през всички трудности и незгоди.
Малката детска длан, в която са цялата топлина и енергия на малкото сърчице - значи на целия свят.

ПРЕДАЙ НАТАТЪК! ДОБРОТО НЕ ШУМИ! ПЕТАЧЕ, НО ОТ СЪРЦЕ!

# 254
  • Sofia
Вале, голяма сладурана е Калина.Този номер с шишето и ние вече го можем и аз много се кефя Grinning
toffifee -нека си яде момчето HugИ аз нямам търпение да го захраня моя,само да ни мине хремата и почваме,вече  съм купила пюретата.
Днес как ме стресна моя малкия мушморок, за да отида до тоалетната съм го оставила на спалнята по средата, за има няма 3- 4 мин, се беше обърнал по корем и се е избутал до края на спалнята ,надигнал се на ръчички и ха да тупне долу #Crazy #Crazy
Ние направихме една хубава разходка навън с Алекс. За съжаление няма да дойдем в Южния парк, че ще ходим малко на гости при едната баба.
Лек и слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт