Отговори
# 225
Забравих за житните зародиши. Приготвяли се както се приготвят овесените ядки. Само се накисват. Били толкова крехки, че веднага ставали на каша. Били много добри за бебенцата.

# 226
Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug

Юле, признавам те за Шерлок Холмс!!!  Sunglasses

Бубе, интересна информация за захранването!   bouquet Аз онзи ден се опитах да направя пюре от тиквичка и ориз, обаче нещо не успях да го пасирам много добре, уж с пасатор... Значи ориза не трябва да се пасира, така ли??? Мен сякаш ме притеснява да й дам толкова едри твърди частици...  newsm78

И другото, което ме притеснява е, че моето бебе продължава да отказва да пие вода. А нали вече приема и друга храна... Мисля, че имаше още някоя мама с подобен проблем. Моля да сподели как е положението!

# 227
Юле   remybussi, добре че ме светна кои са мамите, защото аз по децата гадая Rolling Eyes!   Joy

Бубе, аз съвсем се обърках с твоята информация за моркова, защото почти всички препоръчват захранване с него newsm78!

Утро и моята мома не пие вода! Ако се кърмите май е нормално, поне така беше писала д-р Слънчева! Ще питам Хедра и ще ти пиша ако ми отговори!

Вчера, реших да купя оризова каша на  Нестле с желязо, а продавачката ми каза че е за бебета с разстройство. Аз си мислех че и така може да се приема. Дава ли някой такава каша?

Марожинка, проблема със запека го реших като включих и плодовите пюрета, ако е само със зеленчукови(без значение от вида) по една седмица не ака.

# 228
Моля за извинение за объркването. Дадох го само като информация. Просто още едно мнение. Това може да е само повод да проверите тази линия, но не е задължително да вземаме присърце всеки вариант, защото наистина е смущаващо. И аз съм в чуденка сега, но пак ще проверявам. А и надявам се да не е фатално малко отклонение. Все пак много бебета са захранени без интернет Mr. Green да го е имало и са, слава Богу, добре Grinning

# 229
Слънчасали сте, да знаете, какво фино може да намерите в 70+  килограмов кит hahaha
Иначе, от писанията ви разбирам, че очевидно съм вълкът в овча кожа newsm48

аз от самото начало гледам вашите сърца на колажа и на снимките виждам едно бебче и две момиченца... и се чудех къде е майката Rolling Eyes

# 230
Юле, признавам те за Шерлок Холмс!!!  Sunglasses
bowuu
Само дано не съм объркала някоя мама, че ако си търси тоалет да и купувам  ooooh! като кръстница ще стане интересно.  Joy

Вита, то като вися по цял ден на компютъра и скучая така се получава  Mr. Green

Утро, една приятелка каза че дава вода с лъжичка.  #Crazy
На нас педиатърката ни каза, ако захраня задължително да давам вода.

Бубе, пиши смело и аз съм в същия филм(захранването).  Tired

# 231
Привет и от нас с Марти. Днес си бяхме на село при моите баба и дядо. Бях се наточила цял ден да обикаляме из селото да зяпаме животинки, на чист въздух, беше много топло и какво мислите, диването не спря да се дере....не беше навлечен, вдигнах го на полулегнало положение и пак реве, иска на ръце....какво да го правя, направо ме е срам да излизаме Sad
Юле браво Simple Smile
Бубе все се каня да ти кажа че малката е направила страхотни бузки Simple Smile
За пюренцата, хапваме си на обяд цяло бурканче на хип 125г  не му стига, и лъжицата си хваща вече, тиквата му действа много добре за акането.

# 232
За пюренцата, хапваме си на обяд цяло бурканче на хип 125г  не му стига, и лъжицата си хваща вече, тиквата му действа много добре за акането.
Цитат

За колко време постигнахте този рекорд Grinning. Да знам дали направо да купувам бурканчета или да се моткам с по един картоф на два дни.

Ей там горе се опитах да  пиша Cry Правя го от време на време такива работи. Като се оградя отвсякъде, излизане няма.

# 233
Здравейте и от нас!!!! По цяяяял ден сме навънка, но майте като се наспят до 2-3 следобед и ела да видиш какво става после #Crazy, направо ми иде да избягам на някъде hahaha, така че toffifee изоооообщо не си сама.

Бяхме на консултация: Марти 6950/63 и Тонката 7100/64 което ще рече че Тони надбяга брат си с достаааа при раждането бяха: Марти 2650/47, а Тони 2300/44 (направо ми скри шапката) Whistling.

# 234
привет и от нас! и ние хапваме по едно бурканче пюре на обяд само,че на Ганчев 190 грама #Crazyи резултата го постигнахме за 3 4 дни.В началото се дърпаше и хапваше пюрето,но след мляко.Но така или иначе все някога трябваше да го науча и бях много настоятелна,залисвах го с играчки и след 2 дни вече хапваше пюрето без проблем и то судоволствие.Имам една приятелка детето и до ден днешен нищо не хапва,като малък не искал да яде пюрета без мляко и тя не настоявала да го научи и сега нищо не яде.Еми всяко дете като е яло само мляко трудно свиква да яде само пюре след това.Ако не си настоятелен,няма и да свикне.Е постепенно разбира се ,но дали на 4или 6 месеца трябва да яде нещо и различно от мляко.Това е мое мнение разбира се и се надявам да не ме нападнете EmbarassedИзчезвам да спинкам.Лека нощ на всички.

# 235
  • София
Здравейте и от нас!!!! По цяяяял ден сме навънка, но майте като се наспят до 2-3 следобед и ела да видиш какво става после #Crazy, направо ми иде да избягам на някъде hahaha, така че toffifee изоооообщо не си сама.

Бяхме на консултация: Марти 6950/63 и Тонката 7100/64 което ще рече че Тони надбяга брат си с достаааа при раждането бяха: Марти 2650/47, а Тони 2300/44 (направо ми скри шапката) Whistling.

Ех, бре сладките юнаци  Heart Eyes  Много ги харесвам, абсолютни БОНБОНИ Simple Smile  Laughing По принцип обожавам близнаци, а като видя пък синеоки ... лелеееее, не можех ме удържа Simple Smile  Joy Joy Joy

Така като ви гледам готините снимки май Марти прилича повече на тебе, а  newsm78

Аз не мога и не мога да я науча да яде зеленчуково пюре и тва си е  smile3515 А плодовото си го яде као стой та гледай. Всякакви разновидност пробвах и само ги хвърлям. И домашен картоф с АМ правих и него не иска  smile3514 Плющи онова ти ми АМ и тва си е.
Днес я водих на кожен - Атопичен Дерматит. Изписа ни SVR TOPIALYSE Sensitive CREME EMOLLIENTE. Другия петък ще ходим да ни види кво се случва и ако не подейства каза, че ще изпише кортизон  smile3518

# 236
Това го постигнахме за една седмица, след пюрето дохранвам с 30г. мляко за да стане общо около 150, но съм сигурна че ако му дам 190г. пюре ще го изяде, днес например като видя бурканчето започна да трепери и да подскача и направо ми хващаше ръката с лъжичката и си я съпровождаше до устата. Много е лаком всичко яде.Дори първия път като му дадох пюре го глътна така все едно цял живот това е правил. За сега няма да купувам зеленчуци от пазара, а ще чакам домашните от село, не ми се рискува с тия нитрати, пък и колкото да се пасира не може да се докара като купешкото.Четох статия, че може да се вярва на купените пюрета, че има контрол.Днес за пръв път се захранихме с плод, пюре от круша, мноооого се хареса.

# 237
  love001 четвъртък заминаваме за Добрич,Утро може да направим една разходка.... Rolling Eyes?...и Варненските другарки ще го отнесат ,ама немога да им обещая ден  Mr. Green Там ще сме от четвъртък до понеделник .Ще ви нападна в Морската  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 238
Варна ще се поопразни по празниците, но Бубето е тук   Grinning Чекам smile3508

# 239
Здравейте мамчета!
2 седмици ви изтървах и като свърша с писанката отивам да ви допрочета, че то догонване нямате!
Първо искам да почерпя за нашата 5-та месечинка /преди 1 година може би днешните сладурковци са изглеждали така:/

и да честитя и на останалите сладури с нови месечинки - бебе Симона, бебе Даниел, бебе Камелия, бебе Калина, бебе Ивайло, бебе Белослава, бебе Милена и бебе Николай.

Също така искам да почерпя и за каката, която миналата сряда със своя здрав глас стана лауреат и спечели сребърен медал на Нац. конкурс "Орфеева дарба" в София.
А наш бебо вече плющи яко пюрета - всякакви, дори и месни. Опатква по 1 за обед, а следобед по половин плодово или каша и дохранваме с АМ. При нас няма голям избор - почти само на Ганчев, та така и така с него почнахме, праснахме 100 бр. от тях от Метро и сега пълним мазата с празни бурканчета, дето за нищо не стават. Иначе през остонолото време жулим по 210 АМ. В понеделник сме на последна ваксина и на кантар, да видим какви сме ги надробили. Весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт