Феъри, много хубаво си е казала Валето - феичка
Не мога да си те представя на градски пейзаж 
Като казах Валя, аз питах за първата мама на втория ред, а не за втората на първия

? Като беше само на кърма акаше най-рядко през ден, че и на ден по 2-3пъти.
!
Дайте повечко предложения за места, та да се пусне анкета... Аз като от известно време непребиваваща в България не мога много да помогна, но който е видял хубави хотелчета в Централна България с капацитет да ни поберат и нерви да ни издържат да се обажда 
Писна и на госпожицата.

на мъжа ти и много да ви глези!
мерси за жокера 
първата мама е Шемеш, а третата е Ели. Тях ги разпознах. 
Направо ме разбихте с тоя колаж.Голямо кокорене пада.И мен много ме изненада вида на Феъри-изглежда ми една фина, нежна като дете, а постовете й са едни намахани, сериозни.Хихи.

Иначе както е тръгнало, за абитурентския бал на децата може да се свидим. Ама ние с Ники, живот и здраве, дотогава ще сме пенсионери
и ще имаме много време за срещи.
) се познава с нашето семейство. Та тя ме посъветва да не вземам ранни картофи, а стар картоф. Обелен, слага се във вряща вода да се вари. Не се добавя нищо-нито сол, нито мазнина. За морковите каза, че били тежки за децата на тази възраст и затова трябвало да се добавя мазнина, когато се ядат, но децата още не произвеждали необходимите за разграждането на скорбялата от морковите ензими. (ако съм запомнила правилно) Моркови било добре към годинката. Това е нещо ново за мен, но предавам какво каза жената. Каза, че спокойно мога да измиван три пъти поне български бисерен ориз и да го варя (задушавал се в тесен и висок съд най-добре). Давал се така, без да се пасира, защото ставал като пелте. Другото хубаво нещо за този етап, била ябълката (предполагам сварена, но не запомних). Каза да и се обадя другата седмица, че ще провери какви други зеленчуци може.
.Ти да не би да имаш в предвид лосиона, защото той е по-голямо количество
.

/
за разшифроването на колажа
в статиите за педагогическо захранване.