Отговори
# 195
  • София

Но за да няма още измъчили се, ей я на Феъри видна за всички Joy

Аз определено не си те представях така  Embarassed     Hug Hug Hug

Лека нощ от нас   love001

# 196
Бубе и наш Борко хълца  Rolling Eyes и не стига че хълца ами и търси храна да яде т.е. яде и хълца (ако не дам храна пищи и хълца  ooooh!)
Мерси за снимките!  Hug

Fairycoolcool   smile3509'

Шамс и аз не я познах първата мама на втория ред  newsm78

За спането - Борко спи втори ден (и нощ) с малки пробуждания за храна. Аз си мисля, че е от по-нормалната температура в апартамента, а не от пълнолунието.  Rolling Eyes

# 197
  • София
Добро утро!!!
Пък мойто дете не ще да спи. smile3516
Бубе искам да я нагушкам Яна, много е сладка!!!!   bouquet А за хълцането - и при нас е така, ама обикновено става, когато си повърне и се задави.
Лейди аз преди да забремения имаше съмнения за ендометриоза, за която така и не успяхме да разберем по време на операцията, защото кистите бяха зад матката. Но сигурно още си е там, просто по болките го усещам newsm61. Дано не съм права.
Така ми се ходи на море в Турция примерно!!! Досега му мрънкях на мъж ми (той хич  не обича морето), а аз имам нужда от почивка. Laughing

# 198
# 199
  • София
Добро утро!
Ето и последните жокери:
1-ви ред втората мама е Марожинка
3-ти ред първата мама е Soniamarie, и третата мама е  tanq_821
4-ти ред третата мама е dani_sh

shhht, и аз си нося готово шише с преварена вода, кутията с млякото а топла вода си искам от заведенията да сложа вътре на Калина шишето да се стопли. Въпреки, че миналата седмица си го стоплих на слънцето в Южния парк  Joy
Бубе, и ние хълцаме когато не се оригнем след храненето, въпреки че всички казват, че вече е голяма и няма нужда да се оригва ама ние си го правим. На нас ни трябваха 2 месеце за да се научим да се оригваме  Joy

# 200
  и днес като гледам ще скиториме навън с бебоците,жалко е че аз съм сама а пловдивските мми са далече,а така ми се иска да си бърборкам с някой.Варненки браво на вас много ви се радвам,а и града ви е страхотен.Лек ден от мен.Аз да ви кажа че 2 дни съм с препълнени гърди и е ужас,но си търпя Радост да си свърши работата.И е почнала да пищи и  да се радва на новитте издааващи звуци.Леко започна да се обръща,но не напълно,но важното е  че почна леко по леко самичка.
Честити месечинки  на бебоците.
Нелчо браво че се е махнала крустата.
Бубе много хубави играчки.
Ввсички мами сме опасни сладуранки

# 201
добро утро!Тъкмо се приготвих да излизаме и малкия заспа Whistlingняма нищо после като се събуди.За спането и той си поспива доста.Вечер от9-10сутрин до 8 Laughingпосле хапва  към 10 пак заспива.Абе доста си спинка и аз бях почнала да се притеснявам да не му има нещо,че спи много.Някой мами споменаха че дават оризова каша,купена или правена?Акое домашна как я правите?или купена каква марка.Извинявам се ако сте го обсъдили,но нещо съм пропуснала EmbarassedАиде събуди се и изчезваме на разходка.

# 202
Добро утро!
Бубе, и ние сме от хълцащите - поне 2-3 пъти на ден.
Ако наистина вчера е било пълнолуние, това обяснява неспокойствието на дечицата - какво да се прави, отглеждаме скорпиончета. И аз снощи си мислех, че е от зъбите, но си спомням, че миналия месец точно по време на пълнолунието пак беше нервен.
Колажът е страхотен, аз за съжаление проспах кога сте събирали снимки, но за следващия непременно ще се включа.
Благодаря ви за отговорите за пръцкането, поуспокоихте ме. Вече си мислех, че нещо му има на стомахчето.
За пюренцата - досега сме хапвали морков, тиква, пащърнак и спанак с картофи и сметана. Днес мисля да му дам малко каша, купих оризовата на Милупа, пък да видим дали ще му хареса.
Една от мамите беше питала дали има по-дебело бебче от нейното. Ами срам-не срам, Влади беше 9 кила на 1 април. Embarassed Какво да си го правим - наше си е, ще си го отглеждаме. Laughing

# 203
  • Sofia
Добро утро

Пъзела е почти разгадан.На третия ред последното мамче кое newsm78
Ние вечерно време спим,не се оплаквам.само дето ми писна от тази хрема smile3511Няма оправия вече цяла седмица, пръскам Стеримар,слагам капки за нос и не.Ходим  си мърсоляви.

# 204
добро утро
Голямо разпознаване е паднало гледам.Аз ви познах всичките smile3533
Идеята за колаж с татковците е много добра.Е там вече ще е голяма главоблъсканица.
Ивко продължава да си кашля и ни антибиотици помагат,ни сиропи.....НИЩО !!! Вече незнам какво да правя.Сега и мен ме боли гърлото.

Айде чао. Изчезваме на разходка

# 205
  • Sofia

Ивко продължава да си кашля и ни антибиотици помагат,ни сиропи.....НИЩО !!! Вече незнам какво да правя.Сега и мен ме боли гърлото.
Имай търпение, кашлицата изчезва бавно,антибиотика подтиска инфекцията и на него му трябват 2-3 дни да подейства..Повечко то  разходки, действат най-добре на кашлица. Hug
леле момичета при нас правят ремонт на реката,издигат нова дига и ще правят пешеходна алея,което е супер. Но в момента е толкова прашно  и  шумно от всички камиони, и като излизаме се чудя от къде да минавам ooooh!А мирише и на тиня, направо ужас.

# 206
Didipidi и аз като теб благородно завиждам на мамите,които излизат заедно на разходка с бебоците.Тук наблизо не познавам никого,с когото да мога да излезна и да си полафя.Така ми се иска да съм си в България и в това хубаво време да поскитам в родния град с приятелки от детинството по паркове,кафенца.Супер би било...Ех,носталгия Cry

# 207
  • София
Хелоу,
за пръцкането да се включа. Нашето Кате доста си пръцка, понякога доста яко, но никога не съм се притеснявала, защото това са газовете от коремчето.  Веднъж мъжо я държеше и се чу мощно пръцкане, че чак си помислих, че е той  Joy

От два дни съм в голяма чуденка относно пюретата и нашето захранване. Понеже нали почнахме със сок от морков. Искам да въведа пюре на обяд от картофи. От къде обаче да си намеря истински хубави картофи без нитрати и тн. От готовите има само на Семпер мисля, но е с рапично олио, а не ми се иска. Вие с какви картофи правите пюренцата?

Хайде приятни разходки  1stroller smile3504 Misc Baby Bottle lalalala

# 208
Привет  Hug
Немога да се включа два дена вече, незнам от луната ли, от зъби ли или нещо сруго, но Рая две нощи е много неспокойна - плачка, мрънка, давам цоката, дръпне два пъти, уж заспи и след 5 мин пак започва да мрънка, незнам какво става  newsm78

Да видим сега какво запомних  Embarassed

Относно бъркането на пола на бебоците ни, аз не се сърдя - да си призная и аз бих се объркала,ако не знаех, че е момиче  Laughing А, и повечето и дрешки са в унисекс цветове.

За косичката - Не сме съвсем плечиви, но и за имане на коса неможе да се говори. Иначе и ние сме заредени с фиби и шноли.  Joy

Постъпката от страна на Чиполино е наистина новина. За съжаление това почти не се случва в Бг.

По този повод, Маман мъчно е за родината, когато сме далече от нея, но всичко си има свойте + и -  spoko

Болничките да оздравяват  Flowers Four Leaf Clover

От колажа аз имам още доста дупки  Embarassed

Имаше още, ама друг път, че бебка се сръдка

# 209
Здравейте!  Hug
Днес нашия татко има рожден ден! Почерпете се за негово здраве!  Simple Smile

Феъри, аз също съм изненадана от външия ти вид. Приличаш на малко момиченце.  Simple Smile А си толкова веща по въпросите за кърменето и не веднъж си ни давала съвети. Очаквах да си по-....  newsm78

Вале, защо не виждам Тонеска в колажа?!

Общи условия

Активация на акаунт