Отговори
# 45
Ох, скъсахме се да смъркаме цялото семейство, този вирус е ужасен cry. На Алексчето съм и купила ампула витамин С. Може ли някой да каже колко трябва да дам и въобще дали може?Поне проблема със запека го решихме tooth.Моята кукла вече си играе с играчките, и днес се изкуших и купих поредната, мъжо ако знае и ще ме трепе, от баткото сме заринати с играчки smile3538.

Бая мами са забегнали по парковете и темичката май върви трудно newsm78

# 46
Марожинка-бънджито го взехме преди два дена и го слагам за по 5-10 минути.На опътването пише да се слага детето за максимум 20 мин.

# 47
На Алексчето съм и купила ампула витамин С. Може ли някой да каже колко трябва да дам и въобще дали може?

Може, на нас педка ни беше изписала 5 ампули, давах по една на ден  Peace Бързо да се оправяте  Hug

Дени, това и аз го прочетох, пише и че е подходящо за деца, които си държат главата изправена, но ме притеснява да не натоварва гръбчето  newsm78

Юле Честит Рожденник. Да ти е жив и здрав и много да ви обича

Вале Колажа е супер   bouquet а, дали има възможност и за именца на мамите   Rolling Eyes

# 48
здравейте мами!Цял ден сме навън.Майка ми беше на гости,после докато изчистя,захванала съм великденско основно почиствне и всеки ден по малко да ми е по лесно.Използвам докато бебо спи да пиша.Да ви кажа той взе да яде по 4  пъти.Не се притенявам ,защото е дебеличък,пък и спокоен.Сутрин в 9-180мл. мляко,после в 12-пюре зеленчуково едно бурканче на Ганчев,после в 4 -180мл мляко и половин бурканче плодово пюре,и след това в 9 часа 180 мл.мляко.Предполагам,че му стига щом е спокоен,но се тревожа да не му е малко млякото,вие какво ще кажете?Той сам си го направи този режим.Като взе да се буди сутрин по-късно.Вече се буди към 8,30,а преди ставаше в 6-7.затова му станаха 4 храненета.Пък и мислех за следобедното хранене да започна да му давам по малко каша,да свикне и евентуално да го заместя с каша.Така ме посъветва педито.Е аз не бързам още,но ако му заместя и него,ще му останат 2 млечни храненета,няма ли да са малко?Или ако увелича количеството сутрин и вечер по 210мл.примерно newsm78незнам и аз.....само ме тревожа да не му е малко млякото.Изчезвам сега чесе събуди.

# 49
  • София
здравейте мами. как сте?
ние сме пушка. щъкаме по цял ден по разходки и не ми остава време за форум. хвърлям по половин око, но гледам да не се заседявам много.
Сега обаче не мога да се въздържа да кажа две неща:

1. Бубе, Яна е станала страхотна бузана. Пу-пу-пу, да я поакат кокошките! Голяма сладуранка.
2. Валя, аватара ти е страхотен Wink

от мен - толкова.
друг път - пак Wink

# 50
Всички ли наши бебета се обръщат,щото моята не иска нещо  Thinking знам че всички бебетта са различни,но все има горе долу период в който стааава.

# 51
Споко,моята бебка също не се обръща

# 52
Здравейте и от нас!
Последните дни не ми остана време за форума. Мъчим се да ходим по разходки.
Не успях да ви изчета.

Пепена, би ли споделила какви зеленчукови пюренца правиш? Аз досега правих картоф с морков, тиквичка с картоф и тиквичка с морков. Мисля си за тиквички с ориз, само ме е страх да не се запече. Или пък картоф с червена чушка.  newsm78

Да попитам - нормално ли е сега, след като прояде зеленчукови пюрета, да ака по 1-2 пъти на ден. Защото сме на кърма и преди да я захраня, акаше веднъж на няколко дни.  Thinking

Лека вечер на всички!  Hug

# 53
Диди, ти сама си си отговорила - бебетата са различни. дъщеря ми започна да се обръща на 8 месеца, а Косето няма 5м и вече се обръща.

# 54
  • Попово
Пепена, би ли споделила какви зеленчукови пюренца правиш? Аз досега правих картоф с морков, тиквичка с картоф и тиквичка с морков. Мисля си за тиквички с ориз, само ме е страх да не се запече. Или пък картоф с червена чушка.  newsm78
картоф+ морков
морков+ ябълка
ябълка+ тиква+ морков
картоф+ тиква
картоф+ коприва
и за сега е това  Simple Smile

# 55
  • София
Илка, това е нашия вариант на маската на Зоро  Joy

марожинка, може да се сложи всичко нали аз го правя, но незнам дали ще успея да ви именувам, че го започнах в офиса и не мога да си прехвърля файла, че вече е много голям, а се оказа че около мен има много любопитни душици....които зяпат аз какво правя. Та ако успея ще ги сложа ако не другия ще го направя вкъщи и тогава ще може всичко  Hug
А може и да ви го пусна да видим кой кого ще познае. АЗ бях доста изненадана от някои снимки и най-много от Феъри, тя каква феичка е ако знаете  Mr. Green
Останаха ми малко местенца, ако някой ще се включва нека го направи утре и ще го кача пак в албума, който пуска темата да го качи.
Има една мама, която е сложила снимки без имена, та ще я гадая коя е.
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=314469

Нелка познах те  Mr. Green

А ето и какво стана с колажа досега
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11459185

Лека нощ на всички бебоци и мамчета  Hug

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 22:08 от valya_76_08

# 56
Привет и от нас!
Дени, ЧРД съ с закъснение! ДА си жива и здрава, обичана, ухажвана, глезена и разбирана!
Юле, Диди, да са ви живи и здрави съкровищата, да се разбирате, да се слушкате и да сте много щастливи!Направихме първото пътешествие! Ходихме в Сандански и изкарахме страхотно, Митака се престави блестящо. Пътувахме добре, мрънка мъничко от време на време, гушках го за мъничко и пак в столчето. Климата там му понесе много добре, спа повече от всякога, а толкова спокоен не го бях виждала. Бяхме на гости, имаше 6 дечица, веселба, на моменти лудница.Той само си лежи, спинка, смейка се, почти не е плакал, изуми всички.
Ходихме на Мелник и Роженския манастир, Рупите също.Прекрасно е, такава природа и красота.
Днес се захранихме с картофено пюренце, което аз направих.Отваря сам устичка, чуди се на вкуса, мръщи се и преглъща, но иска още. Утре продължавам. Мисля в началото аз да ги правя, после и готови.
Пепенка, дано Василенка да прояде от готовите.
Бубе, Яна много сладка, прическата вече е супер!
Марожинка, много хубави играчки сте купили за забавление!
Вале, сладурски колаж!
Митака има огромна круста на фонтанелката, която расте. МАжа със зехтин преди баня, вече от няколко дни се решим, но не пада. Ужасна е. Докторът каза да го мажа с дипрозон, но е кортикостероид и не искам, а таткото само зор дава.
Моля за съвет!
Вече сме 6.250кг и 65 см, качваме по мъничко, но важното е че качва. НА см мисял, че сме по-високи. Фин младеж. Педи ми каза да започвам зеленчуково и за 3-5 дни да заместя хранене, аз не коментирах. ПИтам с какво, той ми каза с каквото искам. КАзвам е нали трябва да се въвежда едно по едно, той каза че много чета и че не е толкова страшно. Изуми ме изцяло, изключвайки всичко това е много добър лекар и съм много доволна.
Ние също не се обръщаме от гръб по корем. Има време!
Еееее, тъкмо щях да те порицая, Вале!
Браво на теб! Колажа е много топъл и слънчев!

# 57
  • София
ами ще ме порицаваш, аз само погледнах да видя има ли нови снимки даже не съм ги отваряла, точно мислех да замоля пак, който качва снимки да ги надписва и я увеличих  и аха нещо познато ми се смее отсреща .

Много целувки на Митачето, и да папкате повече  Hug Ние май ще се слагаме на диета, че бяхме 6800 на миналата консултация, каква мома ще е незнам  Joy

Лека нощ и да си изчистиш кутията

# 58
Слушам! Моето усмивче не можеш да го объркаш!
ДОбре си е КАлина! НА Митака връстничетата от болницата са вече към 8-9кг и основно на кърма, множко ми се вижда, но да са здрави!
А аватара ти е страшен! И на нас ни се захлупва така шапката като спим.
Та с новата прическа май нямаше да ме познаеш Laughing

# 59
Здравейте и от нас!
Последните дни не ми остана време за форума. Мъчим се да ходим по разходки.
Не успях да ви изчета.

Да попитам - нормално ли е сега, след като прояде зеленчукови пюрета, да ака по 1-2 пъти на ден. Защото сме на кърма и преди да я захраня, акаше веднъж на няколко дни.  Thinking

Лека вечер на всички!  Hug

Утро
, няма страшно да се запече, защото тиквичките са разхлабващи, а относно акането е точно така - кърмата се преработва на почти 100% и затова няма какво да изхвърлят, доката твърдата храна се усвоява много трудно от бебешките коремчета и много малко част от нея се усвоява, повечето се изхвърля  Mr. Green

Ванина, не увеличавай сутрешното мляко, а просто не замествай млечни хранения. Ако даваш пюре или каша слагай млякото вътре и всико ще е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт