Отговори
# 60
здравейте момичета, не ми оставя много време да седя пред компютъра защото цял ден сме на разходка а и малката напоследък се глезоти и иска постоянно някой да има в саята да вижда че не е само иначе си играе сама

# 61
ние ядем само плодови пюрета ябълка, круша, слива и тиква и пием от готовите сокчета на хип

# 62
Ние правим усилени опити за обръщане и даже успя но ръката и не беше като хората и не можа да се задържи.
Вита, витамин С ми каза док от неонатологията че може да и давам та даже по 2 на ден.Така че не се притеснявай, давай си и по една на ден но за около 5-6 дни не повече според мен.
Валя, колажа е стрШотен. Hug
Похвалих ли се че вече ядем пюрета. Flutter Все още само морков но от други ден почвам морков с картоф.
Айде като гледам май от утре може пак да има наплив във форума че го дават да се разваля времето... Tired

# 63
Добро утро

Вале, колажа е станал страхотен, само дето се дърпах за снимка  Mr. Green  Hug

Утро, давай си оризче, няма да се запече, дори регулира стомахчето, или в началото, ако те е страх, свари го отделно и дай водичката само с пюрето.

# 64
Добро утро на всички по едно за отскок
при нас има още слънце но ще видим дали няма да се развали времето.
Лек и успешен ден от нас

# 65
  • Sofia
Добро утро сладурани

Ние май днес вече сме по-добре.Вчера така ме ядоса нашето педи идеше ми да го  #2gunfire #2gunfire
Нелчо-и ние имахме дълго време упорити крусти, мажи го преди баня с бебешко олио и зехтин и го реши по-често,ще падне.Аз не бих мазала с кортекостероид.
Валя-колажа е страхотен!!!
Хайде и днес по разходки. 1stroller
Лек ден

# 66
Добро утро и от нас.

Вале  Мерси, ако имаш възможност само, че аз изобщо не съм физиономистка и ми е много трудно да разпозная УСМИХНАТИТЕ И ЧАРОВНИ МАМИ .

Нелчо Благородно ти завиждам за екскурзийката. Така ми се ходи и на мен из този район. Браво на малкия послушко.
За крустата, аз не ги пипах много много. Понякога мажех с олио и чоплих, но като цяло май сами си паднаха, макар и по-бавно  Peace

И Рая не се обръща. Прави опити от кръб по корем, но за обратното не си и помисля. За сметка на това вече се заиграва повече и си "говори" здраво. А за плюмченето да не говорим  ooooh!

Безпроблемно  захранване на всички започнали  Hug В събота мисля и аз да започвам.

# 67
Добро утро и от нас!  Hug

didipidi , благодаря за кафенцето! В реалния живот не пия, но виртуално не отказвам!!!  Crazy

Аз също малко по малко се опитвам да почистя основно из къщи. Последното ми по-сериозно почистване беше точно преди раждането. /Ако щете вярвайте/.  Като се усетих, че се започва, се захванах да изчистя къщата, че свекърва ми като дойде да не направи някоя супер тактична забележка, каквито само тя умее.  Crazy Сега няколко седмици умолявах бабите да дойдат за час да си поиграят с внучето, за да успея да свърша нещичко из къщи. Тази събота тъкмо едната баба беше склонила и взе, че се разболя.  #Cussing out Та накрая като видях, че няма кой да помогне, се хванах малко по малко от събота насам и почти съм успяла да свърша всичко. Нали знаете приказката за неволята!!!   ooooh!

За обръщането - ние се обръщаме от гръб по корем, но само на дясно. От корем на гръб по-рядко се обръща.  newsm78

Днес май няма да става за разходка при нас...  Confused

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 10:13 от utro77

# 68
здравейте
минавам за малко и изчезвам по задачи и разходки

За обръщането-и Ивко не се обръща от гръб на корем обаче на обратно го може.

Марожинка-ми да ти кажа той стои напред и едва ли се натоварва.На Ивко като му омръзне започва да скимти. hahaha
Вале-колажа е много хубав Hug

# 69
Здравейте, момичета! Аз съм от Септемврийските мами. Извинявайте, че нахлувам в темата ви, но ето нещо важно, ако вече не сте го видели  Hug

За майчетата от София!

На 16.04.2009 от 10.30ч. пред сградата на Столична община се организира протест срещу липсата на места в детските градини в София. Който има възможност, нека да дойде! Можете да помогнете и като размножите и разпространите листовки за протеста! Листовки могат да се изтеглят от този сайт - http://tranz.it/load.php?id=Jmgv9DQPhz64TO0p270508

# 70
Здравейте!
При нас времето ще ни прости и днес - има си слънчице.
За обръщането - един-два пъти му се е случвало от корем по гръб, но мисля, че беше случайно.
А за слънцето - на вас ръцете са ви изгорели, а аз съм така качествено с тен на очила, че ме е срам да ги сваля. Simple Smile
Хайде приятен ден и дано изгрее слънце и на "вашата улица".

# 71
Дени, Честит рожден ден на патерица! Да си здрава, щастлива и много обичана!
/От една зодия сме и не бих си позволила да не те поздравя!/

# 72
Здравейте мамчета Simple Smile
Марти още спи и реших да попрегледам как сте.
За обръщането-от няколо дена се обръща от гръб по корем, само дето не може да си извади ръката и му пречи. Много е смешен как се засилва с ръчичка, ако не се засили не става.
Колажа е страхотен само, че не се виждам, оня ден качих снимка, ама може нещо да не отговаря....има ли някакво изискване  newsm78 да търся нова, че да ни изтипосат и нас Simple Smile

# 73
Ванина, от няколко дни разглеждам стара листовка с препоръки за хранене на кърмачето, дори там пише че до шести месец трябва да има поне три храненета с кърма или мляко, едно от което е в 6,30ч. сутринта, но ако малкия не се буди тогава, давай мляко преди някое пюре.Надявам се ръката ти да се възстановява. Hug

Нелчо и Мая, и моята мома има лепка, но малко. Майка ми като я видя и ахна защо не съм я махнала, но аз упорито отказвам. Но от опит знам че оставя ли да гледа Алинка  ще си я взема без лепката tooth, така постъпи със сина ми и бях много ядосана тогава bash.Няма какво да си мъчим децата, лепката сама ще си падне, а сега като сложи ме шапчиците за слънце, няма да се вижда.

Ние започваме ремонт на всекидневната и кухнята (всяка година ремонтираме по стая и вече ми е омръзнало) и чакам майсторите. Какво ме чака(няколко месеца разтуря) направо не ми се мисли. ooooh!

# 74
Утро-благодаря ти Hug А относно съня ти,направо не те виждам с двете бебета! Като го знам моя мрънкалник какъв е ще те побърка

Общи условия

Активация на акаунт