Отговори
# 30
  • София
Иве "клоран" фактор 30 за лицето  Blush Вчера бяхме в Банкя и ни отърва кремчето ,явно важи ..
Миме, с право се изчервяваш  hahaha Поне добре е, че клорана действа след като препече детето докато хване златиста хрупкава коричка.

# 31
  • София
 Здравейте и от нас добре сме ,но при това хубаво време Ви навестявам много рядко  Hug

# 32
Честити рожденници на DeeDee и на Юлето! Да са живи и здрави, да са търпеливи и грижовни!
Феъри, като една суща войничка-стегнат отчет Grinning
Шамс, накрая да сложиш и ти образ в главата ми, че само с фантазии Grinning.. Фафи е прекрасен, а и Яна каза същото. Като се загледала.... Само дето няма сега да кършим хатъра на дружката Анита.
И бънджито е супер, само дето може процесът да излезе извън контрол. Ако съм аз, сигурно няма да могат да ме измъкнат от там Mr. Green 2004 година, дърта магарица и аз се пробвах на батутите в морската. Страхотно преживяване.

# 33
  • Бургас
да ви се похваля днес пийнахме сокче от ябълка 20мл и ни хареса, после и направих две лъжички каша от банан с 40мл. вода и тях хапна е с малко плюене и връщане обратно. вече не съм отчаяна ще се научи да яде детето ама иска време.
вчера като бяхме на гости у баба ме издебнали и дали на малката резенче домат и тя го засмукала, после и натопили и пръстче ракия тя малко се погнусила ама не отказала - ей таз наща баба от сега ще ми научи детето на салатка с ракия Joy
то и майка и с това кърмене мина в редиците на трезвениците Mr. Green   

# 34
  • София
хайде да качите още две снимки на момченца и да го пускам
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11454524

Бубе, ако чакаш на Цветковата.......ще гледаш Анита на колажа  Joy

# 35
Здравейте и от нас!

На Андреа й тръгна зъбче явно, защото от 3-4 дни е някакъв лек ужас - настървено си гризе ръцете и играчките и плаче без друга видима причина. Започнах да й давам Дентокинд хапче преди лягане и да й мажа венците с гелче, но вчера през нощта се наложи да й дам и Панадолче - милата така пищеше, а след 2--ина минути се успокои и заспа.  Whistling
Междувременно от вчера има разтройство, предполагам от никненето на зъбчето, но дали е така, утре ще може педиатърката да я види. По телефона ми каза да й дам Байо Гайя (ако така се казваше  Embarassed ), но се сетих, че някой даваше оризова вода? В какви пропорции се вари ориза и по колко да дам? Аз все още я кърмя и не вярвам да успея да й дам повече от 2-3 лъжички...

Честито на рождениците! Да са здрави, щастливи, много да ви обичат и да се грижат за вас!

Честито и на всички месечинки! Да са много здравички, да папкат и да слушкат!

Вале, аз не сложих снимки за колажчето - искам да си остана инкогнито  Laughing ! Сигурно трябваше само на Андреа да кача... Thinking

# 36
Бе аз дали съм много закъсняла за колажа? Rolling Eyes

# 37
Гледам колажа със снимките , прекрасни сте момичета ,а бебоците нямам думи сладури най- големи  Hug Hug Hug Peace Peace Peace

# 38
Аз пък днес записах Симона на млечна кухня  Joy  Joy  много е рано още ,но тук в нашия квартал така ставали работите да си хванем ред  Mr. Green Mr. Green иначе на по -късен етап ще се оглеждам само за храната  Embarassedсега на 10 - ти навършваме 6-тия месец  след подробно обсъждане с Педка ще видя с какво да продължа да я захранвам подготвила съм му два листа с въпроси относно храните  Mr. Green  Mr. Green охххх направо луда работа  Joy

# 39
  • София
ето това и всичко за днес:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11456483

Пепена, ако изровиш някоя по-голяма снимка ще я сменя че тази се размазва.

Който ще дава снимки нека да е утре, че вече качвам по 1-2 снимки на ден

Мила хайде давай беболината за колажа  Hug

# 40
Иве "клоран" фактор 30 за лицето  Blush Вчера бяхме в Банкя и ни отърва кремчето ,явно важи ..
Миме, с право се изчервяваш  hahaha Поне добре е, че клорана действа след като препече детето докато хване златиста хрупкава коричка.

Абе да ти кажа чесно вечерта като зацвили ми идешес ориз и във фурната.... Laughing
Сега сериозно Косето белчо като нас -предполагам,че ще сте доволни  baby_neutral

# 41
Вале, чакай, ще качвам. То не си ли свършиш работата сам Joy

Шопи, дай рецепта, че и на нас такива работи ни идват като примерно меню  hahaha

# 42
Тези дни слънцето май е доста силно  Grinning на мен пък китките на ръцете са ми се изпекли на половина  Joy точно там където държа количката  Laughing сега половината ръка ми е бяла половината черна  ooooh!

# 43
Mila_78 и аз съм така ръцете са ми черни като циганче,а на горе албинос  Joy
Не знам що така но Радост много трудно заспива в къщи,а като я сложа в количката и заспива на секундата навън.Хич не е спокойна,пробужда се,мрънка ....Иначе да ви кажа има ефект всеки ден да излизаш и да буташ количка,да не кажа голяма дума но се простих с 1 кило за сега

# 44
Здравейте мили момичета. HugОтдавна не съм писала и дори не съм ви чела от доста време насам и установих,че страшно сте ми липсвали.При нас нищо интересно.Айрис расте и хубавее.Продължаваме да се кърмим,а веднъж на ден й давам и от пюретата на Hipp-плодови и зеленчукови.Не мога да ви опиша с какъв апетит ги яде.Затова й ги давам само веднъж дневно и то след кърмене,че ме е страх да не зареже кърмата.
Айрис също я сърбят жестоко венците-нямам търпение да й поникнат зъбки та да се поуспокои малко,че то така ожесточено си хапе ръчичките милото ми детенце.
 Вале ето снимка за колажа

http://www.noemvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=233168&pid=6006666

Ето още една-сложи една от тези снимки.Установих че нямам нови снимки.Скъсала съм се да снимам Айрис,а мен няма кой да ме снима Simple Smile

http://www.noemvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=233168&pid=6006616

Общи условия

Активация на акаунт