Отговори
# 270
Бубе, тя и Рая е така- пише на всички по скайп-а Mr. Green

# 271
Бубе, Диди, писателки си отглеждате  smile3521

Тофи, започвам да завиждам.  Crossing Arms Нашето чудо веднага започва да протестира.  ooooh!

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 21:29 от Yuliya2008

# 272
Ох, и аз предпочитам да си нося бебето, отколкото да ми реве на главата.  Crazy Моята е с манекенски мерки - нямаше 6 кила четвъртия месец, когато последно бяхме на консултация. Ама си тежи, де.
Тофифи, обаче ти сигурно си останала без ръце...

Юле, то и тук вече е забранено да се караш на детето си.  И аз затова гледам много да не й се карам извън къщи.  Crazy Въпреки че ще минат години при нас, докато тази система заработи. Замисълът не е лош иначе. Трябва да се защитават интересите на децата. Но с мярка, де.  Naughty

Бубе, Яна е половин компютърен специалист вече.  Joy

# 273
Иии, Марти, ще го изпапам!Как само се крие и се закача! Тофи, каква е тази лъжица, изглежда ми голяма и особена.
За слънцезащитни аз намерих Себамед 21лв и Клоран 23лв., Бюпхен 25, А дерма 33. Не съм купила още.На някои не пише за бебета, а за деца и не съм сигурна ,че стават и за бебе, не ги слушам какво говорят.
Ние от днес ядем тиква с картоф, въведохме вече картофа.Повече ни се нрави, иска и още, но с няколко лъжички се задоволихме.
И сме с червено гърло отново-Предписаха ни флудитек. Дано мине, че утре заминаваме за седмица при майка ми. Докторът ни подари антибиотик, чудно ми стана, ЦЕРОКСИМ. Само в краен случай, ако нещо ме притесни и има промяна да му се обадя и ще се уговаряме по телефона, ако се наложи ще си дойдем да го прегледа, но дано не се налага.
Аз много много Митака не го нося, но много трудно заспива и реве, пищи, червен става, ядосва се и се изнервя.
Мами, вие слагате ли ританки или чорапогащници под панталончетата на бебоците, когато сте навън.
Феъри, ти много младичка! А  за Иринка си викам тук някоя мама сигурно е дала снимка на дъщеря си GrinningДнес взех от замразения картоф, но той станал на едни бучки и не успях да направя хомогенна смес, а и 3 кубчета как ад ги пасирам и си хвърлих, та отворих едно пюре на Хип.Купих и на ГАнчев няколко.
И наш Митак чатка вече по скайпа.
Целувки!

# 274

Да не ви казвам как се дра Радост не издържам вече,а и се спи и се дере.Кво им става егати всичко им правиш и те пак мрънкат  smile3514 за втора вечер,а през деня е друго бебе,днес например,яде спи в количката,седи си,разглежда си,играе си с играчките,ейййй дойде ли вечерта и направоооооо.Айде мамита лека аз отивам да лягам,че съм гроги.

# 275
Бубе, тя и Рая е така- пише на всички по скайп-а Mr. Green

Ами като си представя, че за тях този вид комуникация-@-и, скайп и т.н ще са отживелица.... Сигурно члез телепатия ще си общуват  Mr. Green

# 276
Мами, вие слагате ли ританки или чорапогащници под панталончетата на бебоците, когато сте навън.

аз слагам- все пак и на 2год. да е детето- пак ще е с чорапогащник според мен- още не е толкова топло.

# 277
Nelcho, и аз слагам чорапогащник. Все пак и аз мисля, че са малки и не е толкова топло.

Тъкмо щях и аз да ви питам, но за това как ги обличате нагоре бебоците. Не знам, ама все ме е страх като я оставя по фланела и слагам задължително и яке - тук доста духа. Това сега, но като паднат температурите на 12 градуса не знам - ще ми се струва малко това яке и някак все ще си мисля, че й е студено. Та вие как процедирате?
Юле, вярно си голям Шерлок Холмс. Браво.
А, и още нещо да питам - може ли някой да ми препоръча столче за от 0 до 18кг, че кошница няма смисъл да купувам вече, а столчетата от 9кг. нагоре ще са ни големи - нали 6 кила нямаме още.

# 278
Тофи, много е сладък Марти.Само мога да ви завиждам как хубаво си отваря устата и папа пюре. Mr. Green
Нелчо и ние слагаме чорапогащник но тънък.Даже я обличам и в роклички тия дни, но пак с чорапогащник.Днес например бяхме с ризка и под нея боди с дълъг ръкав, но застудя та набързо я прибрах. Tired

# 279
  • Варна
ladybebi мерси че ми отговори на въпроса, който щях да задам  Joy Имам предвид че днес пристигнаха едни много сладки роклички за Габи и се чудех дали да й ги облека с чорапогащник. Защото май докато стане най0 з рокли на нея ще й умалеят...а не искам да ги изпускам  Mr. Green
toffifee много сладък бебчо, много мило ми стана като гледах и чак се посълзих... обаче се чудя на себе си- много чувствителна съм станала откакто родих  ooooh! Преди не беше така, мислех си че няма да ме държи много, обаче това мойто вече е извън пътя. Имам предвид не само обикновени сълзички от умиление ами.....абе бива ли да се плаче на рекламата на Maggi  Laughing То хем е смешно, хем не се знае къде ще му излезе края! А да знаете как съм ревала на едно филмче "Барби и принцесата от острова"- с глас Laughing

# 280
Утро ръцете не ме болят, но от време на време ме заболява корема, не е болка за умиране, но вечер ми натежава, оня ден ходихме на гости на една мома, на 3 месеца около 6кг.  е как си я подхвърлях във въздуха не е истина, после пак като си взех бомбичката усетих разликата Simple Smile
Нямам нищо против ще го нося завалийката, то му доскучава на детето, ама на вън само да кротува, да се излегне, да си гледка, на барчета ходим, хората го закачат, какво иска не знам  newsm78 Диди вие плачкате ли още в количката???
За обличането навън,  слагам му дълги чорапки, вече е по-топло, преди му слагах много тънки ританки. Пък и отгоре му мятам одеалце, и отделно покривалото на количката.
Secret и аз съм по-ревлива от преди, на филми винаги плача, ама чак на реклама не съм. Не е страшно, хубаво е човек да си поплаче от време на време.
Нелчо лъжичката е съвсем обикновена пише Baby Lux на нея, най-малката и тясната която имаше в магазина, просто на видеото изглежда голяма, пък и младежа се справя добре с нея.
Лека и поспалива нощ от мен.

# 281
Лека нощ на всички  Hug
...а утре в Южния да развеем трътките  Mr. Green

# 282
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Та ние ли да сме най-ранобудни?  1crib

Да се отчетем от вчерашната консултация - вече сме цели 9 кила и 72 см, види се снажен родопчанин ще да е юнака !

Педка ми каза да давам по 1/4 твърдо сварен жълтък, та от днес почваме.

Живот и здраве другата седмица по това време вече би трябвало да сме на балкана, направо нямам търпение! Това ще е първото ни далечно пътуване. travel      Разбира се ще направим много снимки и после ще се изфукаме  Joy

Много хубав ден на всички ! 1stroller

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 10:06 от slanchoranche

# 283
Добро утроооо!
Тази сутрин не знам къде се намираааам, тези деца ме разбиха тази нощ ooooh!

Обаче ще сме готови за южният парк newsm68 newsm44 newsm68 !!!! Казвайте в колко часа само, и сме там!!

# 284
  • София
Добор утро!!!!
Аз ще пропусна Южния парк, че ще ходем на РД на свекъра. Дано слудващия път, успея да дойда. Сега една моя близка ражда, пранят и секцио, стискайте палци всичко да е наред!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт