Отговори
# 285
  • София
Добро утро!
мацките за Южния парк, да знаете че съм без телефон но се надявам до час да ми го донесат и ще се чуем. Аз мисля да отида и до Базара на Славянска та след това ще дойда в Южния парк да не се разбягате рано рано!!!!!

Тофифи, е сега отивам да видя видеото със звук, че вчера в офиса само гледах  Heart Eyes

# 286
Добро утро!
мацките за Южния парк, да знаете че съм без телефон но се надявам до час да ми го донесат и ще се чуем. Аз мисля да отида и до Базара на Славянска та след това ще дойда в Южния парк да не се разбягате рано рано!!!!!

Тофифи, е сега отивам да видя видеото със звук, че вчера в офиса само гледах  Heart Eyes
Е ти да не дойдеш в 15.00 hahaha

Моето предложение е 11.00ч на входа от към Витошка до фонтана, мен няма как да не ме познаете, като видите количка-тролей ние сме Joy

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 09:55 от martusha

# 287
  • София
Добро утро!

Е ти да не дойдеш в 15.00 hahaha

Моето предложение е 11.00ч на входа от към Витошка до фонтана, мен няма как да не ме познаете, като видите количка-тролей ние сме Joy

hahaha в 14:50. Татето иде с телефона и храната на котката и се спретвам за разходка !

# 288
Значи срещата остава за 11.30 до фонтана-входа от към Витошка

Тел. ми е 0896606181 който желае да звънка

# 289
Ехей, всички мами ли сте на срещата??? Блазе ви  Confused Очакваме и  smile3509 материал.

Вале Калинка- малинка е опасна  Heart Eyes 

Тофи Пу, пу на Марти, все така да си папка детето и да имате късмет да му направите братче  fingerscrossed

Нелчо дано Марти да се оправя бързо и да си изкарате добре при мама  Peace

Дидипиди Ние сме така вече трета вечер. Марак, че снощи се буди само веднъж, но докато заспи хубаво мрънка повече от час. Защо ли?  Thinking

Днес и ние направихме първата хапка - морковче на Хип, но не беше особено очарована. Ама то и ние сме виновни, баща и от едната страна с камерата, аз от другата с фотоапарата и то милото  #Crazy  Утре на спокойствие дано е по-добре.

И ние здраво чаткаме, даже на няколко пъти рестартираме компа, защото нещо блокирва  ooooh! Нека още малко да почне да сяда и ще и дадем старата клавиатура да си пише  Laughing

И ние се носим откак се е родила, макар и сега да е по-малко, но ако плаче  гледам да я успокоя преди да я взема, за да не се научи така да си постига целите.  newsm78

За обличането Аз много рядко слагам чорапогащник, но ние сме си още с космонафтче. Боди, гащеризон или някакво комплектче и космонафта. И една съвсем тънка пелена.

Поздрави на тези, които имат празник днес - Лазарки незнам да има, ама може да си имате някой Лазар  Wink

# 290
Яснооо днес май в темичката ще е пусто newsm78

# 291
Диди вие плачкате ли още в количката???

Абе уж не плаче вече... Т.е. реве при обличането на якенцето и поставянето в количката, после ръмжи около 5-10мин и се унася. Ама онзи ден реши да пищи като че ли я коля, а за късмет точно тогава не бяхме в морската, а отивахме до един магазин- смятай между блоковете какво ехо се получава  ooooh! ...идеше ми както бутам количката и да сритам отдолу през багажника  #2gunfire ... Няколко съжалителни бабички го отнесоха, ама кой ги кара да се бъркат със съвети дето не им е работа  Crossing Arms . Така и не стигнах до магазина- за първи път от както се е родила, нервите ми не издържат и обърнах количката към вкъщи. Точно стигнах до входа, и Рая млъкна  Close . Мислех, че си поема въздух да започне отново, но се оказа, че спи. До въпросния магазин така и не отидох, но се разходихме 40-50мин в морската. До момента, в който едно такова вряскало като моето, се разпищя и я събуди  Crazy
А, сега се сетих- предишния ден засякох Иринка в морската- побутва количката и ми казва, как Никола плаче- уж нахранен, а не може да заспи. Ама от количката и не се чува нищо. Срам не срам, аз леко надникнах да видя дали детето е вътре. А то милото си мърка там... Моят звяр ако така плачеше, щях да се родя, ама съм я родила една гласовита... ooooh!

Нека още малко да почне да сяда и ще и дадем старата клавиатура да си пише  Laughing
Само да ти кажа, че бързо-бързо ще се усети, че и даваш фалшивата и няма да е иска- племенникът ми така- усеща коя е свързаната с компютъра, и другата не я и поглежда Laughing

# 292
Диде и при нас зора е да заспи, но вече прекарваме повече време на вън и се буди детето, а когато е буден тежко ми и горко, не плаче а се дере зверски. Миналата неделя бяхме в морската, аз, мъжа ми, бабата и дядото и стой та гледай, ако някой е видял жълто cangaroo таткото го тика 20 метра напред, бабата и дядото отзад "ама дай да го носим" още една непозната баба се присъедини към тях, аз си трая, че иначе трябва да се скарам с мъжа ми, той не издържа на наплива на бабите и се развика " ами като толкоз искате да го носите елате в 2 часа през нощта" и така малкия си порева и после заспа, после като се събуди го нахранихме и пак почна да реве в момента в който го сложихме в количката. Днес също се разхождахме малко защото плака. Дано да отшумява този период, че излизам със страх, то ако хленчи- добре, ама да се дави в сълзи и храчки лошо е.

# 293
Ние днес се носихме Mr. Green Рева, рева, стана ми неудобно от хората и я завих в одеалото и на ръце. Ама колко да върви така човек!

Днес се захранихме с картоф. Нали беше по лъжичка на ден, ама аз се унесох и и набутах поне десетина лъжички в устата. Ами тя не протестира, изяде си ги кротко и смирено. Добре че ме спряха да не дам цялата чаша дето я бях приготвила. После, обаче, не искаше да суче.

# 294
Опасни са тея наште сладурки и сладурковци  Heart Eyes

И ние ги правим тези номерца, като реши, че не сика да е в количката и край  Whistling реве и това е, ни биберон, ни играчки, нищо  ooooh! Вземем ли я на ръце всичко и минава  Crossing Arms Ама така не става, мислях за вариант да я нося в кенгуру и да бутам количката, ама хич не ми е удобно това кенгуру  ooooh! Немога да се находя както ми се иска  Laughing

Диди Не ме "отчайвай", сега и монитор ли трябва да купуваме  hahaha

Бубе Ти точно преди кърмене ли и даде пюрето? Аз и го дадох между двете кърмения  newsm78

Ето и малко снимки от лазаруването ни  Laughing http://www.noemvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=313131&pid=11532014

# 295
Марожинка, малката лазарка е голяма сладурана hahaha

# 296
Марожинкеее, така ме зареди Joy Много е сладка. И как го давате процеса в развитие. Искам да знам. Яйцето сварено ли беше Joy

Ам да! Картофа го дадох директно преди кърмата. Ама после дояжда детето два пъти. EmbarassedЗа какво ми беше цялото четене. ooooh!

# 297
Не ми говорете за дране,че днес малката какъв номер ми спретна ooooh! Креща 2 часа и накрая Мартуша я приспа на ръце  Laughing....абе тя майка и е виновна,ама няма сега да си признаввам така без бой  Embarassed
ето и матриалЪ http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308158&pid=11532288

# 298
 smile3501 на софиянки-хубава срещичка сте си спретнали.Шопче твойта мома металяга я раздава като гледам  Joy
Отивам да правя нова темичка.

# 299
Нали имаме още една започната тема  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384227.0

Общи условия

Активация на акаунт